Wpisy 2 058 133 – 2 058 232
26 maja 2014 15:12 → 26 maja 2014 18:12, 100 wpisów
Wędrowca netowy na poludniu pieknie słonce świeci i gorąco jest
JA JUŻ TRACE NADZIEJE ŻE CO WYGRAM DUŻEGO W TYM RUDYM ŻYDOWSKIM TUSKOLANDZIE
agatkaa
Brajan
barbapapa 6 w lotto sobie wybij z glowy za trudno trafic
Brajan
barbapapa 6 w lotto sobie wybij z glowy za trudno trafic
barbapapa,ja puściłem w Keno10-ke miesiąc temu,wygrałem 3000 za trafione 9/10,czekałem do godz.14,15 z tymi liczbami i weszło o 14,20 9/10.Obserwowałem losowania od 6,40
barbapapa ja ci zycze zebys trafil ale takie 5/6 to w ciagu tygodnia duzo graczy trafia
Brajana bylo za 9/10 w keno 10k ale obizyli pewnie za duzo wygranych padalo takich
agatkaa pewnie ze nie latwo ale sporo osob blisko jest tej 6 jak sie trafi 5/6
WIEM JAK JEST CIĘŻKO BO 3 LATA OD 5 TRAFIONEJ W LOTTO PRAKTYCZNIE NIC SAMA DROBNICA ALBO NIC
barbapapa
w kaczystanie trafisz na pewno...........
kulą w płot !!!!!!!!!!!!!
w kaczystanie trafisz na pewno...........
kulą w płot !!!!!!!!!!!!!
Brajan
mojej kol. maz to ma i naprawde dobrze sie czuje, wiem bo bylam u nich i widzialam, rozmawialam, chodzi do kontroli i jest dobrze
mojej kol. maz to ma i naprawde dobrze sie czuje, wiem bo bylam u nich i widzialam, rozmawialam, chodzi do kontroli i jest dobrze
wszyscy dostaniecie po milionie, tylko juz musicie z tą mentaslnością
ustawić się w kolejce
jak najprędzej
wypłaty bowiem zależą od ko0lejności zgłoszeń
ustawić się w kolejce
jak najprędzej
wypłaty bowiem zależą od ko0lejności zgłoszeń
EMERYT -TEGO RUDEGO ĆWOKA TO SE WEŻ POD PACHE I WYWIEŻ NA KAMCZTKE ,KŁAMCE JEDNEGO
agatka,wiem,że będzie lepiej,już jestem po kontroli i ustawione tętno na :50-58 uderzeń/min.
I NIEDZIWIE SIE JAK RUDY CWEL MA TAKICH POCIOTKÓW TO BIDA IM NIEGROZI-NARÓD NIECH ZDYCHA
Ćwoków i jełopów podstawiają na prezesów agencji i okradają nas ,którzy na nich tyrają
wystarczy popatrzeć gdzie ciemnota głosowała na PiS-dzielców
wschodnia część Polski, czyli Polska D
a potem się dziwią, że powodzie tam są
żegnam
szkoda mi popołudnia na kłótnie
a dyskutować nie ma z kim
ci, co nie żyli w PRL-u
jak mogą dyskutowac o tamtych latach ???
dla tych to nawet największy zdrajca kukliński jest bohaterem mój dziadek i ojciec żyli w tamtych czasach i do dzisiaj też opowiadają
wschodnia część Polski, czyli Polska D
a potem się dziwią, że powodzie tam są
żegnam
szkoda mi popołudnia na kłótnie
a dyskutować nie ma z kim
ci, co nie żyli w PRL-u
jak mogą dyskutowac o tamtych latach ???
dla tych to nawet największy zdrajca kukliński jest bohaterem mój dziadek i ojciec żyli w tamtych czasach i do dzisiaj też opowiadają
w tamtych czasach miałeś komputer ?
miałeś dostęp internetowy do całego świata ?
jak masz biedę to sprzedaj komp
będziesz miał na chleb
takie dziwolągi palący papierosy podchodzą i żebrzą na chleb !!!!
śmiechu warte
na apierosy mają, na 3 koty w domu, na dwa psy
tylko nie mają na chleb
to jest mentalność tych, co największą biedę mają i
TYLE
miałeś dostęp internetowy do całego świata ?
jak masz biedę to sprzedaj komp
będziesz miał na chleb
takie dziwolągi palący papierosy podchodzą i żebrzą na chleb !!!!
śmiechu warte
na apierosy mają, na 3 koty w domu, na dwa psy
tylko nie mają na chleb
to jest mentalność tych, co największą biedę mają i
TYLE
jocia
lubie samokrytykę
na dziś dosyć
szkoda czasu
a tu słońce, jezioro
i żadnych nauk codziennych jednej i tej samej
lubie samokrytykę
na dziś dosyć
szkoda czasu
a tu słońce, jezioro
i żadnych nauk codziennych jednej i tej samej
Jociu..wcale sie tego nie wstydze .Nie zycze nikomu zle ale jak skoncza sie profity nektorym to zmienia zdanie
jak młodzi wyjeżdżają
w mojej rodzinie też
i zarabiaja tam 4 razy tyle co w polsce
to na pewno niejaki kaczoer z Żoliborza ich zatrzyma
dooooooooooooooooooooooo
w mojej rodzinie też
i zarabiaja tam 4 razy tyle co w polsce
to na pewno niejaki kaczoer z Żoliborza ich zatrzyma
dooooooooooooooooooooooo
szybko to sie nie zmieni
a teraz po przegranej zaczna nam obiecywac zlote gruszki na wierzbie
Oby narod tego nie "kupil" to po nastepnych wyborach skonczy im sie sielanka
Witam wszystkich - tak sobie czytam o czym piszecie i powiem Wam że politycy są wszyscy tacy sami .. zobaczcie ile zarobią jako europosłowie - fakt to od nas nie zależy ale jako kraj mamy możliwość opodatkować ich wynagrodzenie, ale po co mają sobie zabierać !
Emeryt czytam Twoje ''wypociny'' intelektualne i jestem zdumiona ze taki KTOS sie produjuje na tym forum ja takze jestem'' tym pizdzielcem'' ktory glosowal na ludzi dla ktorych POLSKA to nie teren do krazdziezy i wszelkiego lajdactwa na PIS glosowali wyborcy ktorzy jeszcze samodzielnie potrafia myslec i nie posiadaja wyksztalcenia podstawowego -- A JAK JEST Z TOBA JESTES WYPRANYM LEMINGIEM CZY CZERWONYM ????
Oni są siebie warci wystarczy popatrzeć na frekwencje
i o co się udzierać czy jedni czy drudzy są siebie warci
i o co się udzierać czy jedni czy drudzy są siebie warci
Dzieki,dzieki taki ze mnie skromny robaczek zatwardzialy w swoich zasadach.
pis wygral wybory teraz czekam na te obiacane 500 zl na każde dziecko ..
czeka na to zazwyczaj moja sąsiadka 11 dzieci biorac pod uwagę ze to ma byc na drugie i każde kolejne dostanie 5 tys... buahahah chyba grzywny.
czeka na to zazwyczaj moja sąsiadka 11 dzieci biorac pod uwagę ze to ma byc na drugie i każde kolejne dostanie 5 tys... buahahah chyba grzywny.
sorelka jestes swietnie zorientowana w sytuacji swojej sąsiadki...jakbym nawet wyczuwała nutkę zazdrosci...ja mam zasade nie licze cudzych pieniędzy...
wiem ile ma dzieci... i jak jest im cieżko
jaruś obiecywal kase na dzieci...
kasy , ktora ma dostac od pis-u jej nie zazdroszcze,
ja kase mam nie jest mi potrzebna.. sama jej pomagam. ciekawi mnie tylko jak szkachetny pis sie z obietnic wywiaże. pewnie znow będzie prog dochodowy na jakimś pozomie typo 200 zł i dostanie moze te pieniadze 3% rodzin sprytnie
jaruś obiecywal kase na dzieci...
kasy , ktora ma dostac od pis-u jej nie zazdroszcze,
ja kase mam nie jest mi potrzebna.. sama jej pomagam. ciekawi mnie tylko jak szkachetny pis sie z obietnic wywiaże. pewnie znow będzie prog dochodowy na jakimś pozomie typo 200 zł i dostanie moze te pieniadze 3% rodzin sprytnie
A PO nie obiecywała drugiej Irlandii...?...nawet tzw.pogrzebowe obcięli...
sorelko mylisz sie często w "zeznaniach"..najpierw piszesz ze wszystko jedno jaka partia rządzi...a teraz najezdzasz na PiS...piszesz ze nie grasz w gry liczbowe...a p[iszesz ze w kolekturze widziałas ze ktos gra za duza kase....
gaja gwoli scislosci co do kolektury to kolektury kolomnie
1. w slepie pierniczym
2. w delikatesach gdzie sa i biety i alkohol
a co rzadzenia owszem wszytsko jedno kto rzadzi i tak robi to zle bo im zalezy na tym aby samau sie nachapac
i widze ze ty tez spisujesz co ktos kiedys napisal - ciekawe zajecie masz. na szczescie ja nie musze niczego zapisywac bo mnie jest naprawde wszytsko jedno co ktos kiedys napisal to jest swiet wirtualny a ja żyje w swiecie realnym w przeciwieństwie do ciebie.
1. w slepie pierniczym
2. w delikatesach gdzie sa i biety i alkohol
a co rzadzenia owszem wszytsko jedno kto rzadzi i tak robi to zle bo im zalezy na tym aby samau sie nachapac
i widze ze ty tez spisujesz co ktos kiedys napisal - ciekawe zajecie masz. na szczescie ja nie musze niczego zapisywac bo mnie jest naprawde wszytsko jedno co ktos kiedys napisal to jest swiet wirtualny a ja żyje w swiecie realnym w przeciwieństwie do ciebie.
ja tez nie jestem naiwna i szereg obiecanek nie wierze..natomiast uwazam ze Platforma to partia pozerów...przynajmniej w większosci...Kaczyński ma taką zalete ze nie hołduje zbytkom materialnym...
Sorelko a podobno miało cie juz tu nie byc..i co długo nie wytrzymałas..i kto tu zyje zyciem wirtualnym...
Sorelko a podobno miało cie juz tu nie byc..i co długo nie wytrzymałas..i kto tu zyje zyciem wirtualnym...
i niedokladnie notujesz bp kiedys napisalm ze z reguly nie gram
zdarza mi sie grac.
zapisz to sobie
i z data 26 maja 2014
tyle w tym temacie baw sie dobrze w wirtualnym swecie.
ide sobie popatzrec jak ludzie przepuszczaja kase.
zdarza mi sie grac.
zapisz to sobie
i z data 26 maja 2014
tyle w tym temacie baw sie dobrze w wirtualnym swecie.
ide sobie popatzrec jak ludzie przepuszczaja kase.
wiesz to co ty do mnie piszesz ma takie znaczenie jak snieg ,ktry spad w pcimiu w zeszlym roku o 12.34
jasne kaczyński nie holduje dobrom materilanym- tak jak i jego brat... myśle ze powinno sie wnioskowac o ich kaknonozacje wszak rat zginąl smiercia meczenska a drugi sie jeszcze meczy... zalosne
"ide sobie popatzrec jak ludzie przepuszczaja kase"..ciekawe hobby...
wiesz ja nie uzwywam wulgaryzmow.. ale spoko koncz.... nie masz argumentow to lepiej jak skonczysz
Jestem zaszokowany tym że:
kapuś Boni bedzie w PE
pani Pitera bedzie tropiła korupcję w PE
czym ci dwoje zaslużyli na takie posadki w Brukseli
Kto ich i dlaczego umieścił na listach tak wysoko???
kapuś Boni bedzie w PE
pani Pitera bedzie tropiła korupcję w PE
czym ci dwoje zaslużyli na takie posadki w Brukseli
Kto ich i dlaczego umieścił na listach tak wysoko???