Wpisy 2 056 301 – 2 056 400
24 maja 2014 21:02 → 24 maja 2014 21:41, 100 wpisów
choć bardziej interesowała by mnie 18-stka ale to jest tylko marzenie
Dobry Wieczór
Dziś wieczorem lecą 6,20,50,42,75,31,53,26,14,39,12,36,25 ..... a przynajmniej taką mam nadzieję
Dziś wieczorem lecą 6,20,50,42,75,31,53,26,14,39,12,36,25 ..... a przynajmniej taką mam nadzieję
fiolka i jakbym tak mogła z pewną nieśmiałością przypomniec, że koleżanka jedyną Skorpionką w mojej drużynie na forum jest i brak jej 5/5 czyni zabawę mniej ciekawą
Wszystkich pozostałych obecnych także
Wszystkich pozostałych obecnych także
już po
emerytko ale nie obraż się mam dziś dobry humor to nie jest tak jak myślisz
emerytko ale nie obraż się mam dziś dobry humor to nie jest tak jak myślisz
Medea
Zloty.
Ja nie jestem obrażalska.
Ja nie jestem obrażalska.
medea...tam jest coś w tych typowaniach pochrzanione.Na 21:40 moje liczby z 14 były,już nic nie rozumiem.,
fiolka czyżby Twoje typowanko mi umknęło
Lila staram się prostowac po 14-stej ale wczoraj i dziś niestety dopiero wieczorem miałam czas by się przyjrzec. Po prostu osoba, która pierwsza typuje na kolejne losowanie nie zawsze usuwa wszystkie wpisy z poprzedniego. Muszę bardziej się przyłożyc do nadzoru
Lila staram się prostowac po 14-stej ale wczoraj i dziś niestety dopiero wieczorem miałam czas by się przyjrzec. Po prostu osoba, która pierwsza typuje na kolejne losowanie nie zawsze usuwa wszystkie wpisy z poprzedniego. Muszę bardziej się przyłożyc do nadzoru
medea nie Ty sięmusiszprzyłożyć tylko pierwsza typująca osoba a jak nie chce jej się usunąć to trzeba jej
Dziś Księzyc w Baranie więc Baranki,Lwy i Strzelce trzeba brac pod uwagę
fifi nie pierdziel bo siem wszystko pokićkałosuczystość a nie suczośc
soczysta czarna porzeczka czekam na tę chwilę co roku w Nowym Sączu
wszystkim
lila
jocia
burza
Lila, nie no tam mieszka moja babcia i ma sadzik z porzeczkami czarnymi -pycha
fiolka
siemka....
Lila....
profesor
Lila ale polecam góry nowosądeckie i lasy jest tam co zbierać latem owoce lasu wszystkie o jakich można sobie zamarzyć
fiolka...
medea76
marcinek
krasnalek
188 mało
Lila razem to byśmy nazbierali tych leśnych owoców no nie?
A MOJA BABCIA BY NAM KWATERKĘ UDOSTĘPNIŁA OD ZARAZ
A MOJA BABCIA BY NAM KWATERKĘ UDOSTĘPNIŁA OD ZARAZ
i znowu więcej makulatury
zloty z owoców to lubię zbierać w lesie tylko grzyby a za kwaterkę dziękuję bardzo
dawać losowanie
lILA ZASTASNÓW SIĘ BO POTEM BABCIA WYNAJMIE KOMUŚ I TRZA BĘDZIE SPAĆ POD CHMURKĄ
Losowanie