Wpisy 2 053 632 – 2 053 731
20 maja 2014 22:03 → 20 maja 2014 23:58, 100 wpisów
Ale za w multi null.
Nie było końcówek 2,4,5 jesli komus brakuje trafień na kuponach, a z jedynek weszło 6/8
Jetta.Tak.
Mnie sie nawet ostatnio nic nie śni, zeby można było coś spisać...
Emerytko. To spytaj kiedy 7,10,11,14,17 wlata, to sie zapuszcze wtedy
Jetta.
I możesz zostać bankrutem.
I możesz zostać bankrutem.
Jociu. Tak zniknelam ostatnio, ale mądra Jetka zablokowała sobie konto, bo za szybko hasło nowe wpisalam i literki sie popyrtały...
wszystkim którzy ograli TS lub mieli taki zamiar
3/5 mini systemem węgierskim
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
jetta,jestem nowicjuszem,w piątek miałem zabieg wszczepienie a wiadomości na ten temat skąpe
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 210 000 zł
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Brajan. Unikać mikrofalowek, za 7 lat wymiana, jeśli poczujesz, ze coś nie gra za parę lat, osłabienie, szybkie meczenie sie, jedziesz do kardio na wizyte, prądem Ci regulują pracę rozusznika i wychodzisz jak nowo narodzony...
40 zł za trójeczkę.Jest na granie.
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Co jakiś czas na badanie kontrolne. Nie wiem gdzie to robiles, ale w Ochojcu tak jest.
Brajan unikaj swietlowek energooszczednych na odleglosc mniejszea niz1 m zaklocaja prace rozrusznkiow
jocia
i bądź tu mądry z końcówkami
Znikam bo coś mi to nagłe ocieplenie nie służy
i bądź tu mądry z końcówkami
Znikam bo coś mi to nagłe ocieplenie nie służy
Cześć co już niedługo wielki finał LM !!! Liczę że wygra Real Madryt bo jestem ich kibicem od około 9 lat. A według was kto wygra ?
Medea. Nie wiem jak Ty, ale ja miałam 11 i 21... Cóż za niefart...
medea76 koncówki z1 daly mi 5/7
Brajan
A i jeszcze jedno nie wiem na jaki sport się zdecydować golfa czy tenisa ziemnego ? Może wy mi doradzicie ? A tak poważnie to chcę zostać policjantem i jak będą ogłaszać to złożę papiery.
Brajan. Nie ma sprawy. Jak coś to pytaj. Dopytam ciocię o szczegóły, bo ona już po wymianie jest...
krzysztof c iedy skladasz papery ?
Kuzynka mi powiedziała że w czerwcu pobór będzie.
Ale to za krótki czas na przygotowanie się.
krzysztof c papiery się składać przez cały rok w dowolnum czasie w komedzie wojewodzkiej
krzysztof c papiery można składać w dowolnym czasie w ciagu roku w komedzie wojewodzkiej
Krzysztof, zanim zakonczysz etapy to może minąć nawet rok...wszystkie e
2 lipca - 330 osób.
4 listopada - 1100 osób
30 grudnia - 1100 osób
4 listopada - 1100 osób
30 grudnia - 1100 osób
Tyle mogą przyjąć.
To ile trzeba mieć punktów mniej więcej aby zostać przyjętym ? A chce pracować w drogówce.
5 punktów wystarczy
Google twoim pasterzem znajdź najpopularniesze forum policyjne. Wszystko opisane, a nie zawsze podane na tacy...
krzysztof c to jak drogówka to do Legionowa
punkty >?przejdz etapy pozniej sie przejmuj punktami
punkty >?przejdz etapy pozniej sie przejmuj punktami
do tego jeszcze trzeba umieć biegle czytać i pisać
Te badania psychologiczne są trudne słyszałem. Moja kuzynka tez próbowała a studiuje i nie poradziła sobie z tym.
pewnie że trudne mało najwiecej odpada a poprawka dopero po roku
z jakiego wojewodztwa jestes????
te psychologiczne to masz tak pierw przed komputerem rozwiazujesz testy (czas na to jest praktycznie dowolny) pozniej cie czeka mila pogawedka z psychologiem srednio na odpowiedz 2 tygdonie moze byc szybciej jaknie zaliczysz poinformuja cie o tym listem poleconym
jak jest za nim list gonczy to lepeij zeby sie tam nie pokazywal juz nie mowiac papiery skladal
jocia 5/7+ udalo mi sie wycisnac
jocia co ty chesz wyciskac to w zestawach ja na 7 nie gram a dzisia niegralem
ja jeszcze na chwilę zatypowac i dopiero zauważyłam że kolega albin skasował 5/7 plusem
medea76 to w dodatkowych zestawach
jocia
stosuje >> ..hę ?..ale : Mi to z małej litery , bo piszesz o sobie
Znikam
Znikam