Wpisy 2 052 900 – 2 052 999
20 maja 2014 10:30 → 20 maja 2014 12:58, 100 wpisów
Wielce Szanowny Kol. niskopochylony
otóż, widzisz - pewna podpowiedź dla Prześwietlającego się pojawia - mła & Gała - nie jesteśmy, raczej, jednym i tym samym userem nadającym na dwóch nickach - utrudniałaby tego typu lawirowanie ta sama godzina wpisu
Jednak podkreślam - jedynie utrudniała , bo nie takie cuda /my robal/ czy tu, czy tam widzieliśmy
i - zapomniałbym -
sorelka
bywasz jeszcze na tamtej - 'czerwonej' stronie ?
właśnie przeczytałem - naprawdę tam za "dostęp" do pewniaków/typerów, za podgląd, co, kto zapodaje trzeba zapłacić ?
sorelka
bywasz jeszcze na tamtej - 'czerwonej' stronie ?
właśnie przeczytałem - naprawdę tam za "dostęp" do pewniaków/typerów, za podgląd, co, kto zapodaje trzeba zapłacić ?
36
Siemanko Robalosmam posłane mini 2 zak na 3 los,liczbe 40 miałem pewna i dobierałem do niej te co nie w padna i faktycznie padły te co nie byly z nia ale ja miałem inne,a drugi zak to na szybkiego dobrałem
Siemanko Robalosmam posłane mini 2 zak na 3 los,liczbe 40 miałem pewna i dobierałem do niej te co nie w padna i faktycznie padły te co nie byly z nia ale ja miałem inne,a drugi zak to na szybkiego dobrałem
Gała
te 'na trzy losowania' - gra od wczoraj ? I - czemu by pewniak nie miał powtórzyć ?
te 'na trzy losowania' - gra od wczoraj ? I - czemu by pewniak nie miał powtórzyć ?
Robalos licze na powtórke 40 tak w srodę,a u Ciebie jak tam granie?
wiesz bo tak tam sa dwie grupy...
jedna ogolna do kotrej z tego co wiem dostęp ma każdy i druga - elyta i tam albo sie jest bo sie wygrało dostęp - jak ja alb sie buli
tam ludzie typuja na podstawie progeramu GL
jedna ogolna do kotrej z tego co wiem dostęp ma każdy i druga - elyta i tam albo sie jest bo sie wygrało dostęp - jak ja alb sie buli
tam ludzie typuja na podstawie progeramu GL
Gała
od 14-04, w sumie nie gram w mm, okazjonalnie - jeden załadzik na wieczorne w niedzielę... Przez ten czas - dwa razy 3/5 w mini
Na pojedynczych zakładach - bo system /na sześć/ też rzadziej posyłam... Czyli - doooopa, tam gdzie zwykle
od 14-04, w sumie nie gram w mm, okazjonalnie - jeden załadzik na wieczorne w niedzielę... Przez ten czas - dwa razy 3/5 w mini
Na pojedynczych zakładach - bo system /na sześć/ też rzadziej posyłam... Czyli - doooopa, tam gdzie zwykle
ale mnie sie program zawiesił pisałm do szefa GL ale odpowiedzi nie dostałam i juz tam nie typuje- czasami sporadycznie
poza tym dostawałam chamskie emaile od kogos z tamtej strony chcialam zlikwidowania konta i sie nie doczekałam wiec mam ich gdzieś
wiesz typow z zamknietej cześci i tak ci nie podam - nie chce potem sie z nimi tłuc w śadze
no pisze ze nie moge podać na czacie bo to kryptoreklama a ni echce aby Pasko mnie blokował za taka głupotę
sorelka
sugerujesz - ostrzy, jak brzytwa ?
O Matko to, jak ja, przez jaki przypadek zapodam trzy -pięć - dziesięć liczb i się wSZCZelę w tam zapodane - mogę wylądować we więźniu ?
sugerujesz - ostrzy, jak brzytwa ?
O Matko to, jak ja, przez jaki przypadek zapodam trzy -pięć - dziesięć liczb i się wSZCZelę w tam zapodane - mogę wylądować we więźniu ?
eh wiesz znimi nie wiadomo co i jak tym bardziej ze ja mam dostęp do cześci tajemnej
Gałcyk
te "coraz większych" - bardzo mNiE się podoba i wzajemnie
te "coraz większych" - bardzo mNiE się podoba i wzajemnie
im to znaczy tym ktorzy typuja, nie iwe czy wysyłaja bo malomnie too obchodzi
,yśle ze program staśka jest dobry ale nie załatwi wszytskiego samamu do tych typów trzeba przysiaść i jeszcze dobrac liczby
,yśle ze program staśka jest dobry ale nie załatwi wszytskiego samamu do tych typów trzeba przysiaść i jeszcze dobrac liczby
O! chyba całkiem niedawno 'poległ' zdt - bo, czy mi się zdaje -
- Niech Żyje Nowy - '3/3: 02,57,61 - 754 losowań' ?
- Niech Żyje Nowy - '3/3: 02,57,61 - 754 losowań' ?
pieniadze szczescia nie daja a tylko ułatwiaja zycie
a ja az takich pieniedzy nie potrzebuje
a ja az takich pieniedzy nie potrzebuje
Nikt nie potwierdzi, nie zaprzeczy ?
Nikt /w żaden sposób/ nie korzysta z -
'Oczekiwane zestawy Multi Multi" ?
dobra dobra
zostawiam /prawie/ i papaski, czy jakoś tak
Nikt /w żaden sposób/ nie korzysta z -
'Oczekiwane zestawy Multi Multi" ?
dobra dobra
zostawiam /prawie/ i papaski, czy jakoś tak
MOnet
niech zgadnę -
a - losują nie Twoje liczby,
b - też nie ten zestaw - ale celebrytów ?
niech zgadnę -
a - losują nie Twoje liczby,
b - też nie ten zestaw - ale celebrytów ?
Nie mogę sobie odmówić tej przyjemności.
Monet
Robal
Monet
Robal
e46
całkiem ciekawy masz /zwłaszcza ten jeden zestawik/ z trafiła
całkiem ciekawy masz /zwłaszcza ten jeden zestawik/ z trafiła
Robal.
Monet.
1 czerwca witam Cię w Chorzowie.
1 czerwca witam Cię w Chorzowie.
Nic z tego e46. Jestem z nimi pogniewany.
Wcurwili mnie na maxa.
Do końca sezonu nawet nie chcę o nich słyszeć.
Wcurwili mnie na maxa.
Do końca sezonu nawet nie chcę o nich słyszeć.
Monet.
Oj,niedobrze.A ja już transparent powitalny zrobiłam.
Oj,niedobrze.A ja już transparent powitalny zrobiłam.
Mirnam
Bongolas
Bongolas
Sorelka ok no chyba że wygramy to jakoś to zorganizujemy inaczej
pochodz sobie po formu tam ludzi etypuja pewniaczki i cos wybierz
Witam jak humorki w ten dzień
u mnie super
aż do 14-tej
u mnie super
aż do 14-tej
nie strona słuzy wymianiemyśli na temat liczb a nie graniu. Twoja wola jak chcesz grać
nie mam obowiązku zeby grać
a jak ci ni eodpowiada to po co ty tu jestes jest tyle innych stron
nie mam obowiązku zeby grać
a jak ci ni eodpowiada to po co ty tu jestes jest tyle innych stron