Wpisy 2 052 846 – 2 052 945
20 maja 2014 09:07 → 20 maja 2014 11:17, 100 wpisów
islandorka30,5Sory,że nie podałem liczb,miałem trochę bóle serducha,musiałem stopować
o i Brajan jest to coś podpowie
kondi to cos ty robił ze ci się nitka przetarła???
kondi podstawa to złota obrączka...
to cza nową zawiącać na środkowy palec i 3 supełki...czarna!!!
kondi tyle się wieczorem działo gdzieś był???
uuuuuu Brajan inna bajka niż moja???
kondi co obstawiasz bo ja (0)-a
kondi ile ja wygrałam ho ho ho...
Brajan ano cholesterol odpada...
Typowanie 10 szczesliwych liczb na 14: 1,3,8,15,23,24,25,41,55,69
ooo widze ze każdy co innego to cza znikać zanim ocipieje..
kondi 7/10 z + nie grałam...
Zylasta się postarała po raz pierwszy ale dlatego ze nie grałam...
kondi to co na dzis przewidujesz?
nic innego nei mam na kuponach a tajne przez poufne to wniosek do pani prawnik M76
ok spadam nie wiem czy zagram mi na wieczór wychodzi 1-10 i nastki...a teraz nie wiem...
aha no to już pisze do niej...
kondi wczoraj nie wleciała to moze ale mi pasi 10 i 12...
no nie widze...
a to dziś jakie parki?
ha ha to coś nowego...nie to nie ide sobie...
isla, od dzisiaj musi (jak Toie tam w programie) poleciac minimum 2/3 z trójeczki [68,69,70]
kurna...moze zestaw majowy zaskoczy znowu jakies 4/7 11,13,22,25,47,47,44
ja już dziekuje
Gracz z miejscowości Paczków wygrał 212 670,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Rumia wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Wielce Szanowny Kol. niskopochylony
otóż, widzisz - pewna podpowiedź dla Prześwietlającego się pojawia - mła & Gała - nie jesteśmy, raczej, jednym i tym samym userem nadającym na dwóch nickach - utrudniałaby tego typu lawirowanie ta sama godzina wpisu
Jednak podkreślam - jedynie utrudniała , bo nie takie cuda /my robal/ czy tu, czy tam widzieliśmy
i - zapomniałbym -
sorelka
bywasz jeszcze na tamtej - 'czerwonej' stronie ?
właśnie przeczytałem - naprawdę tam za "dostęp" do pewniaków/typerów, za podgląd, co, kto zapodaje trzeba zapłacić ?
sorelka
bywasz jeszcze na tamtej - 'czerwonej' stronie ?
właśnie przeczytałem - naprawdę tam za "dostęp" do pewniaków/typerów, za podgląd, co, kto zapodaje trzeba zapłacić ?
36
Siemanko Robalosmam posłane mini 2 zak na 3 los,liczbe 40 miałem pewna i dobierałem do niej te co nie w padna i faktycznie padły te co nie byly z nia ale ja miałem inne,a drugi zak to na szybkiego dobrałem
Siemanko Robalosmam posłane mini 2 zak na 3 los,liczbe 40 miałem pewna i dobierałem do niej te co nie w padna i faktycznie padły te co nie byly z nia ale ja miałem inne,a drugi zak to na szybkiego dobrałem
Gała
te 'na trzy losowania' - gra od wczoraj ? I - czemu by pewniak nie miał powtórzyć ?
te 'na trzy losowania' - gra od wczoraj ? I - czemu by pewniak nie miał powtórzyć ?
Robalos licze na powtórke 40 tak w srodę,a u Ciebie jak tam granie?
wiesz bo tak tam sa dwie grupy...
jedna ogolna do kotrej z tego co wiem dostęp ma każdy i druga - elyta i tam albo sie jest bo sie wygrało dostęp - jak ja alb sie buli
tam ludzie typuja na podstawie progeramu GL
jedna ogolna do kotrej z tego co wiem dostęp ma każdy i druga - elyta i tam albo sie jest bo sie wygrało dostęp - jak ja alb sie buli
tam ludzie typuja na podstawie progeramu GL
Gała
od 14-04, w sumie nie gram w mm, okazjonalnie - jeden załadzik na wieczorne w niedzielę... Przez ten czas - dwa razy 3/5 w mini
Na pojedynczych zakładach - bo system /na sześć/ też rzadziej posyłam... Czyli - doooopa, tam gdzie zwykle
od 14-04, w sumie nie gram w mm, okazjonalnie - jeden załadzik na wieczorne w niedzielę... Przez ten czas - dwa razy 3/5 w mini
Na pojedynczych zakładach - bo system /na sześć/ też rzadziej posyłam... Czyli - doooopa, tam gdzie zwykle
ale mnie sie program zawiesił pisałm do szefa GL ale odpowiedzi nie dostałam i juz tam nie typuje- czasami sporadycznie
poza tym dostawałam chamskie emaile od kogos z tamtej strony chcialam zlikwidowania konta i sie nie doczekałam wiec mam ich gdzieś
wiesz typow z zamknietej cześci i tak ci nie podam - nie chce potem sie z nimi tłuc w śadze
no pisze ze nie moge podać na czacie bo to kryptoreklama a ni echce aby Pasko mnie blokował za taka głupotę
sorelka
sugerujesz - ostrzy, jak brzytwa ?
O Matko to, jak ja, przez jaki przypadek zapodam trzy -pięć - dziesięć liczb i się wSZCZelę w tam zapodane - mogę wylądować we więźniu ?
sugerujesz - ostrzy, jak brzytwa ?
O Matko to, jak ja, przez jaki przypadek zapodam trzy -pięć - dziesięć liczb i się wSZCZelę w tam zapodane - mogę wylądować we więźniu ?
eh wiesz znimi nie wiadomo co i jak tym bardziej ze ja mam dostęp do cześci tajemnej
Gałcyk
te "coraz większych" - bardzo mNiE się podoba i wzajemnie
te "coraz większych" - bardzo mNiE się podoba i wzajemnie
im to znaczy tym ktorzy typuja, nie iwe czy wysyłaja bo malomnie too obchodzi
,yśle ze program staśka jest dobry ale nie załatwi wszytskiego samamu do tych typów trzeba przysiaść i jeszcze dobrac liczby
,yśle ze program staśka jest dobry ale nie załatwi wszytskiego samamu do tych typów trzeba przysiaść i jeszcze dobrac liczby