Wpisy 2 052 293 – 2 052 392
19 maja 2014 15:00 → 19 maja 2014 16:59, 100 wpisów
tylko sie boje ze jak odrzuce to akurat wyjdzie, więc puszczam i wtapiam...
kondi ostatnio bardzo trafnie przedziały podaje. Na jego sugestii o 70-kach i 1-9 udało mi sie odkuć troszkę. Byłoby nawet 5/5 ale zaś musiałam po swojemu namieszać i dostałam po przysłowiowej...
co za cwele tuskoland -interes dnia qurwa zrobiłem zagrałem w keno za 23zł wygrałem 14 zł ,w multi 3/6 2 zł i 2 losy puścioki złodziee normalnie ten ts pies
jociu smacznego
barbapapa chyba prezes na wakacyjny wyjazd zbiera że tak nic nie da ugrać
a jak puszczam 10 w keno i do8 -miu nie ma nic to 2 ostatnie oczywiście są żeby 6 zł nawet za pusto nie wygrać-i jak tu walczyc z wiatrakami ciulikami ts-u
myślałem że tylko ja mam problem ze stronką
jocia
kondi to niezłe to przedszkole skoro stawiaja diagnozy lekarskie
Dzis na 21 40 Obstawiam ze beda takie liczby:1,4,5,10,12,15,18,24,33,71 liczba plus 33
jak moje dziewczyny chodziły to przedszkola to też ciągle maiłąy zapalenie ucvha i tylko to jak dzwonili z przedszkola to z pewnością równą 100% wiedzialam ze znów ktoras chora
a potem sie im migdałki wycielo i sie skoczyło chorowanie
a potem sie im migdałki wycielo i sie skoczyło chorowanie
Dajcie jakas dobra 5/5 na dzis kondi proponujesz cos?
Mnie się skończyło bez wycinania migdałkow, a tez miałam mieć usuwane
i jakieś gówno mi na powiece znowu wsykoczyło...za radą panny M robie oklady ze świetlika a na wieczor posmaruje mascią
kondi jak się gówno robi na oku to się smaruje obrączką złotą...i wcale nie żartuje to tego zawiązuje 3 wezełki czarnej nitki na palcu u ręki od strony chorego oka. i sie nie śmiać od lat sprawdzone. nigdy nie stosuje zadnych maści a na drugi dzień zapominam ze coś było...
oczywiście mozna smarować kilkakrotnie jak boli w ciągu dnia czy swędzi...a nitke zdjąć dopiero jak zejdzie...
jocia ja ci sie pośmieje, tak to jest jak coś nowego to zaraz chichy a spróbujcie to obaczycie kto ma racje...
kondi a próbowałeś kiedykolwiek, bo ja na sobie wielokrotnie i nikt mi nie powie ze nie jest tak...
astrolog
islandorko, nigdy nie maiałam g..na oku, więc nie wiem..jęczmień zapalenie spojówek , to tak..ale nie g.. , nawet ptak mi nie narobił nigdy
islandorko, nigdy nie maiałam g..na oku, więc nie wiem..jęczmień zapalenie spojówek , to tak..ale nie g.. , nawet ptak mi nie narobił nigdy
Astro zaglądamy tu i tam...
Astro z ciekawości pypec ci urośnie jak kondziowi kiedyś...
jocia na to co miałaś b.skuteczne...
Astro a gdzie byś chciał???
jocia na małym...
kondi to z czego tyś zbudowany???
Astro noooo
kondziowi małego obwiązują...
Astro ty tylko sie pokazesz ja od razu płacze...
pytanie czy jest co obwiązywac???
alez broń boże...kondziu mnie zna!!!
on mnie też w maliny tarmosił...
astro nie tylko próbbował...