Wpisy 2 051 451 – 2 051 550
18 maja 2014 09:48 → 18 maja 2014 14:01, 100 wpisów
Pozdro dla Wszystkich i powoooo dziś z doskoku jestem, ale cały czas mam na Was oko...
jetta
marek
marek
Monet
Może jakąś trójeczkę .
Może jakąś trójeczkę .
emerytka
Czy z tą trójeczką to było z przekąsem?
Na okoliczność wczorajszej klapy?
Pisz mi tu!
Czy z tą trójeczką to było z przekąsem?
Na okoliczność wczorajszej klapy?
Pisz mi tu!
Monet.
No,tak trochę.Widzisz moje pewniaki weszły,na dwie raty,ale weszły.
No,tak trochę.Widzisz moje pewniaki weszły,na dwie raty,ale weszły.
No tak.
Po każdym i po wszystkich ale nie po Tobie bym się spodziewał ..
Sztylet w plecy..
Po każdym i po wszystkich ale nie po Tobie bym się spodziewał ..
Sztylet w plecy..
Monet.
Ale tylko trochę.Ale nadal
Ale tylko trochę.Ale nadal
Zmykam.
Zostawiam
słonce wszędzie słonce
dzien dobry mp(vvszyscy bez wyjątku)
sniadanko + kawa i na rybki
dzien dobry mp(vvszyscy bez wyjątku)
sniadanko + kawa i na rybki
Witam
Do OPA Widzę ,ze ci się nudzi i wpadasz po bajerować.
Masz pod nosem niemieckie Lotto de bardziej prawdopodobne ,że nie ustawiają juz kulek od czerwca 2013 r. to jest łatwiej wygrać niż w żydowskim cyrku ustawianych kulek w judeo polsce.
Mnie interesuje odpowiedż na pytanie ,czy na takie losowanie LOTTO DE ma dostęp publiczność . Poszukaj mi odpowiedzi na moje pytanie.
Do OPA Widzę ,ze ci się nudzi i wpadasz po bajerować.
Masz pod nosem niemieckie Lotto de bardziej prawdopodobne ,że nie ustawiają juz kulek od czerwca 2013 r. to jest łatwiej wygrać niż w żydowskim cyrku ustawianych kulek w judeo polsce.
Mnie interesuje odpowiedż na pytanie ,czy na takie losowanie LOTTO DE ma dostęp publiczność . Poszukaj mi odpowiedzi na moje pytanie.
na łybki uciekam
Ej łowca sumów nie zapomnij flaszki z sobą wziąść ,bo nie będziesz miał czym opić tego suma jak go złowisz .
talizman,nie gram w lotto de.bynajmniej na razie,a tego czy są tam ludzie przy losowaniu,nie wiem gdzie tego szukać i mnie to nie interesuje,pzdr.
Nie chodzę po kolekturach,ale znam dziadka,może on coś będzie wiedział
Mam zamiar grubo zagrać , ale muszę być pewny ,że nie ustawiają wyników na podstawie zawartych zakładów przez grajacych naiwniaków.
dlatego nie gram,bo wydaje mi się ,że w MM czy w keno można wygrać ,przynajmniej 60% inwestycji,ale to tylko przypuszczenia
Z oprogramowaniem komputerowym nigdy nie wygrasz to tak jak bys chciał grać z maszyną jedno rekiego bandyty.
Jak znasz dobrze niemiecki to wypytaj sie w kolektórach niemieckich ,czy na losowanie lotto de duzego lotka mozna wejśc , czyli publicznośc.
W polskim cyrku jest podmieniana wizja samego losowania czyli uprzednio nagrane losowanie próbne z arhiwum jest podstawiane jako na żywo dlatego blihtrem poprzedzajacym podmianę samego losowania odciaga się grajacych naiwniaków od momentu dokonania podmiany.
to ja wiem tylko gdzie te losowania się odbywają i czy mozna na takie losowanie wejśc. Kulki tam są ceramicznme ,a nie celuidowe.
http://www.lotto.de/de/informationen/lotto-6aus49/spielregeln.html
włącz translatora i sobie potłumaczysz
włącz translatora i sobie potłumaczysz
W informaciach lotto de nie ma nic tapisane o możliwości obecności publiczności podczas losowania. Dziś animacja komputerowa jest juz na takim poziomie ,że żyd każdego moze oszukać.
kiedys cos pokazywali,że była publiczność,ale nie interesuje się tym,jak mam czas i chęci to patrzę tylko keno.de
To w niemieckiej kolektorze popytaj sie niech ci poda adres losowań na żywo.
Bolek 30 losowań to koszt 60zl a nie 30.cos tu krecisz
Idzie LATO!
Pora deszczowa sie kończy, zkażdym dniem będzie coraz cieplej i cieplej w w 2 połowie tygodnia maksymalne temperatury mogą zbliżyć
się do "trzydziestki"
Pora deszczowa sie kończy, zkażdym dniem będzie coraz cieplej i cieplej w w 2 połowie tygodnia maksymalne temperatury mogą zbliżyć
się do "trzydziestki"
lila