Wpisy 2 050 507 – 2 050 606
17 maja 2014 01:57 → 17 maja 2014 07:34, 100 wpisów
www.youtube.com/watch?v=Nl9WMIPzd6w dobrej nocki wszystkim i oby przestało padać tam ,gdzie nie powinno
Niczego takiego się nie spodziewałem
Ale"Nietrzeba nam od Was wdzięczności"
Ale"Nietrzeba nam od Was wdzięczności"
jak póżno,też mykam
jociu/piratko/gonzaga
Dobrej nocy...i spokojnych..
jociu/piratko/gonzaga
Dobrej nocy...i spokojnych..
Milo bylo popisac,ale czas juz na mnie .Zycze spokojnej nocy i samych trafnych liczb
baxter, dobrej nocy ..i pamiętaj, pewniaczki, nie mogą być na nie
Piratka,krasnalka/o -to klon,i ktoś tam inny?:??-chyba nie baxter8-.Jakos tego człowieka dziwnie lubię.Robicie sobie jaja z ludzi????.Lilka jest z tego najlepsza.Ma swoją klasę.-Inni się wkurzają,albo udają.....Ja nadal będę TYPOWAŁA.I jestem za Lilą.-A takie piratki,krasnalki,to zwykła podpucha,
Pomijam brednie o piratce , co ma wspólnego Lila z Twoim typowaniem
Jeżeli chodzi o "klony"-To jestem pewien jednego-tzn-mojego własnego
Reszta mnie nie interesuje -dopóty dopóki mi nie zawadzają
Reszta mnie nie interesuje -dopóty dopóki mi nie zawadzają
Gonzazgaguniu , nie mogę, bo się wnerwiłam idę , schodze z chatu..bo...
Jocia,a co Ci moje,,mam tego dość ,,dało w kość????
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&index=27&list=RD3JWTaaS7LdU
No ,Jolu,jak zawsze masz rację.Ale i tak Cię lubie.Nie wymądrzam siĘ. -Maj-głupie,moje urodzinki.Ty 8-ja 3.Jestem byczkiem.Więc....duży bukiet
Piratka,Krasnalka-a co mnie to obchodzi.Grunt,że prof.Miodek ma nade mną ......Jocia,nie bądź hipokrytką.Krasnalka,piratka-to Twoje dzieci.Jakoś dziwnie się kojarzą---od pewnego czasu.
Jociu,Lila-wolę Lilkę-.Dobranoc-.Baxter8--to dla Ciebie zostawiam.Dużej kasy.
Sprostowanie :
Urodziłam się 19.04 , a ósemka jest z numerologii .
Co TY kobieto wypisujesz - bzdety
Krasnalka i Piratka to moje dzieci ? Mam dwóch synów , jestem hipokrytką ? Czy Ty dobrze się czujesz ?
Przestań już pisać, bo tylko niepotrzebny ferment siejesz.
Dosyć tego ! Racz zapomnieć o moim nicku.
Urodziłam się 19.04 , a ósemka jest z numerologii .
Co TY kobieto wypisujesz - bzdety
Krasnalka i Piratka to moje dzieci ? Mam dwóch synów , jestem hipokrytką ? Czy Ty dobrze się czujesz ?
Przestań już pisać, bo tylko niepotrzebny ferment siejesz.
Dosyć tego ! Racz zapomnieć o moim nicku.
16,22 tak z wczesnego rana z sennej intuicji witam tych którzy nie śpią jeszcze lub już
Jocia.Wiem,że mnie nie lubisz.I dobrze wiesz jak naprawdę tu jest.Więc po co udajesz???Mam tylko 1 nick.Masz kontrolę nad tym czatem.Właściwie po co o tym gadać?.Znasz wszystkich i wiesz kto jest kim.Nie chce mi się w to bawić.A jak chcesz powiedzieć innym,że ja to nie Ty?????Rozśmieszyłaś mnie.Nie mam takich możliwości.Mam tylko zwykły komp.A Ty?Cały jakiś tam ??????Dobra,nie wnikam.Typy na jutro.?Podaj coś.I nie próbuj czegoś innym sugerować.Jestem,,mamtegodosc,,i nikim innym.-kobieto.
Malkontenci to najgorszy typ człowieka wieczne pretensje i rozbuchane ego- to taka dygresja na poranek
Dionicos-witam,nie mam problemów,ale nie lubię ...czegoś tam.Lubię natomiast cyferki.Czasem zbytnio w coś się wgłębiam.Po co mi to.Mam wrogów??? Chyba od dawna.Poranek jest jednak optymistyczny.Deszcz nie pada.Witam więc w optymistycznym nastroju i całą resztę olewam.Alę baxtera lubię
I nie gniewaj się Jolu.Mam przyjaciółkę o tym imieniu.Wydawało mi się coś.Ty jednak coś tam udajesz,Jesteś kobietą ......tylko związana z tym czatem.To kasa i nic więcej.Żegnam Cię.Nie musisz reagować na moje wejście.Nie jesteś mną....tak pisałaś.,,Mamtegodość,, to ja-nie jocia.Potwierdziłam.Dobranoc Wszystkim i dużych wygranych
Juz sie od pewnego czasu przymierzam do grila ,a zawsze cos przeszkodzi
Jocia została wyprowadzona z rownowagi liczbowej i pewniaków brak
już pomału będzie cieplej,na zach.fajnie,czasem wiaterek
...ja nie ,,drapie''..
..nie bój. -świetnie daje radę
...ja nie ,,drapie''..
..nie bój. -świetnie daje radę
sławek,potrebujesz pewniaki-coś tam podawali nocą,ale ja nie zbieram,szukam swoje i wpolu jeszcze ztym...
Dzisiaj albo nie bedzie ani jednej od 1 do 10 albo znow dla zmylki bedzie z 6 sztuk
jaaasne!!!
..a ile już masz?może coś dorzucę,ale jak już(?)to ok 11.00
..a ile już masz?może coś dorzucę,ale jak już(?)to ok 11.00
sławek ,zostały mi z wczoraj 16,29,78, , ale!!!
nie wiem co ,,powiedzą''dziś-popatrz na nie -a nóż...też
już mus myk
nie wiem co ,,powiedzą''dziś-popatrz na nie -a nóż...też
już mus myk