Wpisy 2 048 757 – 2 048 856
15 maja 2014 21:49 → 15 maja 2014 22:26, 100 wpisów
ide na czat looto.pl zadam mu pytanie ile biere zeby tak kłamac
Was.... zapytaj jak on to robi ,że tyje czy paczki czy kebaby
https://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs&list=RDeNvUS-6PTbs
panoramix on rzucił palenie
dotam
nie piNtol chłopie - sam, miałeś okazję trafiając, kiedy były tańsze - nie przypominam sobie, ale chyba jednak - nie wstawiałeś
nie piNtol chłopie - sam, miałeś okazję trafiając, kiedy były tańsze - nie przypominam sobie, ale chyba jednak - nie wstawiałeś
chwalić się kto wygral
medea....
Lila, wasyl, złoty, Robal, Torsan, i kto tam mnie jeszcze witał, i kto nie witał też
Lila...jak wygrane
1-3-4-5-6 - 5/8
zloty u mnie nic
2048721. dotam 2014-05-15 (21:42) TS to beton.TS pokona się Sam
jak tam dymani<<
nie , to nie ja, to - ty masz problem pajacu, i to wielce ciekawe - dopóki były tańsze, było cię stać - nie byłeś dymany - tak ? I z małej - nie bez powodu
a Ty
Pasko,
jak zwykle ? łeb w doooopę schowasz i niedowidzisz - dopóki Ciebie osobiście coś nie dotyczy i dopóki 'klikalność' leci ?
jak tam dymani<<
nie , to nie ja, to - ty masz problem pajacu, i to wielce ciekawe - dopóki były tańsze, było cię stać - nie byłeś dymany - tak ? I z małej - nie bez powodu
a Ty
Pasko,
jak zwykle ? łeb w doooopę schowasz i niedowidzisz - dopóki Ciebie osobiście coś nie dotyczy i dopóki 'klikalność' leci ?
nawet 2 zeta ni ma.
Viltomierz dzisiaj nie pomógł,albo intuicja zawiodła.w południe miałem 12 zeta.
poczekam na księżyc w Koziorożcu
Viltomierz dzisiaj nie pomógł,albo intuicja zawiodła.w południe miałem 12 zeta.
poczekam na księżyc w Koziorożcu
Robal sam jesteś pajacem nawet pisać i z pisaniem też masz problem
jak bym wiedział,że trafię plusa to ładnie bym przytulił, a tak 324 pln też dobrze, szczególnie,że ostatnio nic mi nie szło
Robal_36
wyluzuj
raz dałem przykład brutalny,jak nie należy traktować ludzi na czacie(bucmacherka)
zrobisz co zechcesz
wyluzuj
raz dałem przykład brutalny,jak nie należy traktować ludzi na czacie(bucmacherka)
zrobisz co zechcesz
Zaraz będzie lało w ... Rzeszowie.
.........................................
.........................................
Jprdl. Już sie syreny włączyły... Kogoś zalewa, bynajmniej nie krew...
Leje mocno pod górami.. .
.................................
.................................
panoramix.....chyba nic nie wygrałeś
Paxo. Ja zawsze jestem poważna. Straż pożarna wyje. Leje jak ch... Powtórka z wątpliwej rozrywki...
ksings
a czujesz u mnie jakieś napięcie ?
po tym wszystkim co się tu wylewało ? Po frankach, rafałach ? Po "uwaga na portal mp" ?
Sam takie c o ś nie zagra /pewnie, bo za drogo/ i wszyscy mają NIE robić tak samo ? - I jak takie "dymanie" nazwać ?
a czujesz u mnie jakieś napięcie ?
po tym wszystkim co się tu wylewało ? Po frankach, rafałach ? Po "uwaga na portal mp" ?
Sam takie c o ś nie zagra /pewnie, bo za drogo/ i wszyscy mają NIE robić tak samo ? - I jak takie "dymanie" nazwać ?
Ksings. Soła w Ośw. po 15, już prawie wylewala z koryta... Teraz Planty pewnie już pływają...
jetta
przykre dla ludzi.
kiedyś na górach zamki się stawiało,chałupy chłopskie w dolinie zawsze cierpiały.
przykre dla ludzi.
kiedyś na górach zamki się stawiało,chałupy chłopskie w dolinie zawsze cierpiały.
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Paxo. Barany, osioły, jeden pieron. Czy rogate czy nierogacizna. Dla mnie charakterologicznie przynajmniej ganz egal...
Dopisano wygrane multi multi
Odnotowano 14 wygrane 9/10
Ksings. Ja tam mam spokój, ale współczuję tym nad rzekami... Chociaz z drugiej strony, niektórzy sami sobie winni przez brak wyobraźni.
Odnotowano 14 wygrane 9/10
fajny program byłby w TV
"dlaczego nie Ja?"
fajny program byłby w TV
"dlaczego nie Ja?"
no i co z tego jak i tak mnie nie ma w tej 14stce
14 x 9/10 to uj....ale 10 x 9/10 z plusem to jest przekręt przy "próbnych" losowaniach
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 260 530,00 zł
9/10 z tego az 10z +
pewnie jedna osoba i 500k
1 liczba tylko rekord konkreto
1 liczba tylko rekord konkreto
jetta
jocia
jocia
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 550 624,50 zł
ładnie dzisiaj wygrane poleciały