Wpisy 2 048 557 – 2 048 656
15 maja 2014 20:15 → 15 maja 2014 21:00, 100 wpisów
Aaaa Wasyl nie zdaje Ci sie ,że za bojlerem ktos na Ciebie czeka
Dobry Wieczór MP`usiowej ferajnie
Wiem, że jestem nudna i namolna, ale naprawdę brakuje nam w temacie typowania wg znaków zodiaku kolegów spod znaków Raka, Koziorożca i Wodnika by porównać obiektywnie wyniki znaków. Przydałoby się wzmocnienie jednoosobowych drużyn Barana, Lwa, Panny, Skorpiona i Strzelca
Wiem, że jestem nudna i namolna, ale naprawdę brakuje nam w temacie typowania wg znaków zodiaku kolegów spod znaków Raka, Koziorożca i Wodnika by porównać obiektywnie wyniki znaków. Przydałoby się wzmocnienie jednoosobowych drużyn Barana, Lwa, Panny, Skorpiona i Strzelca
slawek wyrzóciłem go dzis rano
nie dam sie złamac
medusia, a kto u ciebie typuje intuicyjnie , ja nie, więc nie mogę
ale dzis nerwowym
w domu wszyscy chodza jak w zegarku
w domu wszyscy chodza jak w zegarku
lilali...
Zajebiajste! polecam. Obsmialem sie jak borsuk.
https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco
https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco
torsan
Wymyśliłam taką zabawę, ze ludzie spod różnych znaków zodiaku typują "intuicyjnie" jakie 5/5 padną w jednym lub więcej losowań mm a potem porównujemy wyniki znaków Przyznaję bez bicia, ze dzięki temu chcę sprawdzić też opisywaną przeze mnie wielokrotnie teorię astrologiczną, że pobyt Księzyca w konkretnym znaku ma wpływ na pobudzenie intuicji do cyferek dla ludzi z określonych znaków zodiaku. Np. Księzyc jest dziś już w Strzelcu czyli powinni najlepiej typowac Strzelce oraz pozostałe znaki ogniste czyli Baran i Lew i ewentualnie nieźle powinno pójśc znakom powietrza. No i o ile co do trygonu powietrza ( Bliźniąt, Wag i Wodników) trafiłam kulą w płot to koledzy spod znaku Lwa i Strzelca trafili 3/5 Mieliśmy już też kilka 4/5
Wymyśliłam taką zabawę, ze ludzie spod różnych znaków zodiaku typują "intuicyjnie" jakie 5/5 padną w jednym lub więcej losowań mm a potem porównujemy wyniki znaków Przyznaję bez bicia, ze dzięki temu chcę sprawdzić też opisywaną przeze mnie wielokrotnie teorię astrologiczną, że pobyt Księzyca w konkretnym znaku ma wpływ na pobudzenie intuicji do cyferek dla ludzi z określonych znaków zodiaku. Np. Księzyc jest dziś już w Strzelcu czyli powinni najlepiej typowac Strzelce oraz pozostałe znaki ogniste czyli Baran i Lew i ewentualnie nieźle powinno pójśc znakom powietrza. No i o ile co do trygonu powietrza ( Bliźniąt, Wag i Wodników) trafiłam kulą w płot to koledzy spod znaku Lwa i Strzelca trafili 3/5 Mieliśmy już też kilka 4/5
torsan serdecznie zapraszam w końcu to zabawa a może coś fajnego wytypujemy
Lila czekamy niecierpliwie na Twoje 5/5
Lila czekamy niecierpliwie na Twoje 5/5
monet dobre to jprdl;;usmiałem sie do łez
medea a 2 razy dziennie trzeba typować czy raz na 2 dni?bo ja już się pogubiłam
ksings
Lila to zabawa więc dopuszczam i typowanie na każde losowanie, ale i na dwa losowania lub także zestaw "żelazny" typu do odwołania
Lila to zabawa więc dopuszczam i typowanie na każde losowanie, ale i na dwa losowania lub także zestaw "żelazny" typu do odwołania
torsan to tym bardziej będę się cieszyc bo chwilowo drużyna Panny jest jednoosobowa tj. lila w niej typuje
medea nie no ja mogę na bieżąco ,tylko chyba kilka razy mi się zapomniało
medea76
troszkę intuicja,troszkę Viltomierz.
pożyjemy,zobaczymy.pomysł świetny.
troszkę intuicja,troszkę Viltomierz.
pożyjemy,zobaczymy.pomysł świetny.
2 048 539. zloty 2014-05-15 (20:07) złoty sen
bytom może był piękny ale przed wojną
I to jest prawda.
bytom może był piękny ale przed wojną
I to jest prawda.
Lila
najlepiej filmik.jak rozsznurowujesz, i zciągasz ze Swojej nóżki bucika.
dobrze nakręcone, może nieźle podrajcować typerów i nie tylko
najlepiej filmik.jak rozsznurowujesz, i zciągasz ze Swojej nóżki bucika.
dobrze nakręcone, może nieźle podrajcować typerów i nie tylko
ksings dziękuję za utworzenie drużyny Koziorożców, w której chwilowo jesteś samotnym wojownikiem, typy Twoje zapisałam
emerytka
Lila skoro zabawa to monitów nie będziemy wysyłać ani eksmitować z drużyny no chyba że ktoś przez miesiąc nie odda typów
emerytka
Lila skoro zabawa to monitów nie będziemy wysyłać ani eksmitować z drużyny no chyba że ktoś przez miesiąc nie odda typów
Lila proszę nie dyskutować tylko wykonywać polecenia szefów i już
torsan każdy kto się przyłącza sam decyduje. Większośc typuje na każde losowanie osobno lub tak jak ja z przyczyn technicznych (praca) na 2 losowania. Nie widzę jednak przeszkód by ktoś sobie "do odwołania" potrenował swój szczęśliwy zestaw 5/5
Lila
Medea
Zloty
Medea
Zloty
ale mnie naszedł smak wiecie na co
na chałweakurat mam paczuszkę 0,5kg pod ręką
na chałweakurat mam paczuszkę 0,5kg pod ręką
wasyl-piaski
jak rzucałem fajki,tak miałem.
fajki wychodzą taniej
jak rzucałem fajki,tak miałem.
fajki wychodzą taniej
ksings ok zapisuję, ze do odwołania oznacza do pełni w Koziorożcu. Dobrze zrozumiałam ??
ksings własnie dłube słonecznik przegryzam czekoladą i jem chałwe do tego 1,5 picia
medea76
dobrze zrozumiałaś.
naszło mnie właśnie,po przemyśleniach na takie cyferki.
dobrze zrozumiałaś.
naszło mnie właśnie,po przemyśleniach na takie cyferki.
zaraz to przelicze co bedzie taniej fajki czy łobzerstwo
Lila ale 58 dzisiaj nie wchodzi w gre mówie CI daj lub zmień to na 14
Lila obyś pózniej nie mówiła, złoty miał rację i w nocy znowu nie mogłas zasnąć