Wpisy 2 048 546 – 2 048 645
15 maja 2014 20:11 → 15 maja 2014 20:51, 100 wpisów
Aaaa Wasyl nie zdaje Ci sie ,że za bojlerem ktos na Ciebie czeka
Dobry Wieczór MP`usiowej ferajnie
Wiem, że jestem nudna i namolna, ale naprawdę brakuje nam w temacie typowania wg znaków zodiaku kolegów spod znaków Raka, Koziorożca i Wodnika by porównać obiektywnie wyniki znaków. Przydałoby się wzmocnienie jednoosobowych drużyn Barana, Lwa, Panny, Skorpiona i Strzelca
Wiem, że jestem nudna i namolna, ale naprawdę brakuje nam w temacie typowania wg znaków zodiaku kolegów spod znaków Raka, Koziorożca i Wodnika by porównać obiektywnie wyniki znaków. Przydałoby się wzmocnienie jednoosobowych drużyn Barana, Lwa, Panny, Skorpiona i Strzelca
slawek wyrzóciłem go dzis rano
nie dam sie złamac
medusia, a kto u ciebie typuje intuicyjnie , ja nie, więc nie mogę
ale dzis nerwowym
w domu wszyscy chodza jak w zegarku
w domu wszyscy chodza jak w zegarku
lilali...
Zajebiajste! polecam. Obsmialem sie jak borsuk.
https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco
https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco
torsan
Wymyśliłam taką zabawę, ze ludzie spod różnych znaków zodiaku typują "intuicyjnie" jakie 5/5 padną w jednym lub więcej losowań mm a potem porównujemy wyniki znaków Przyznaję bez bicia, ze dzięki temu chcę sprawdzić też opisywaną przeze mnie wielokrotnie teorię astrologiczną, że pobyt Księzyca w konkretnym znaku ma wpływ na pobudzenie intuicji do cyferek dla ludzi z określonych znaków zodiaku. Np. Księzyc jest dziś już w Strzelcu czyli powinni najlepiej typowac Strzelce oraz pozostałe znaki ogniste czyli Baran i Lew i ewentualnie nieźle powinno pójśc znakom powietrza. No i o ile co do trygonu powietrza ( Bliźniąt, Wag i Wodników) trafiłam kulą w płot to koledzy spod znaku Lwa i Strzelca trafili 3/5 Mieliśmy już też kilka 4/5
Wymyśliłam taką zabawę, ze ludzie spod różnych znaków zodiaku typują "intuicyjnie" jakie 5/5 padną w jednym lub więcej losowań mm a potem porównujemy wyniki znaków Przyznaję bez bicia, ze dzięki temu chcę sprawdzić też opisywaną przeze mnie wielokrotnie teorię astrologiczną, że pobyt Księzyca w konkretnym znaku ma wpływ na pobudzenie intuicji do cyferek dla ludzi z określonych znaków zodiaku. Np. Księzyc jest dziś już w Strzelcu czyli powinni najlepiej typowac Strzelce oraz pozostałe znaki ogniste czyli Baran i Lew i ewentualnie nieźle powinno pójśc znakom powietrza. No i o ile co do trygonu powietrza ( Bliźniąt, Wag i Wodników) trafiłam kulą w płot to koledzy spod znaku Lwa i Strzelca trafili 3/5 Mieliśmy już też kilka 4/5
torsan serdecznie zapraszam w końcu to zabawa a może coś fajnego wytypujemy
Lila czekamy niecierpliwie na Twoje 5/5
Lila czekamy niecierpliwie na Twoje 5/5
monet dobre to jprdl;;usmiałem sie do łez
medea a 2 razy dziennie trzeba typować czy raz na 2 dni?bo ja już się pogubiłam
ksings
Lila to zabawa więc dopuszczam i typowanie na każde losowanie, ale i na dwa losowania lub także zestaw "żelazny" typu do odwołania
Lila to zabawa więc dopuszczam i typowanie na każde losowanie, ale i na dwa losowania lub także zestaw "żelazny" typu do odwołania
torsan to tym bardziej będę się cieszyc bo chwilowo drużyna Panny jest jednoosobowa tj. lila w niej typuje
medea nie no ja mogę na bieżąco ,tylko chyba kilka razy mi się zapomniało
medea76
troszkę intuicja,troszkę Viltomierz.
pożyjemy,zobaczymy.pomysł świetny.
troszkę intuicja,troszkę Viltomierz.
pożyjemy,zobaczymy.pomysł świetny.
2 048 539. zloty 2014-05-15 (20:07) złoty sen
bytom może był piękny ale przed wojną
I to jest prawda.
bytom może był piękny ale przed wojną
I to jest prawda.
Lila
najlepiej filmik.jak rozsznurowujesz, i zciągasz ze Swojej nóżki bucika.
dobrze nakręcone, może nieźle podrajcować typerów i nie tylko
najlepiej filmik.jak rozsznurowujesz, i zciągasz ze Swojej nóżki bucika.
dobrze nakręcone, może nieźle podrajcować typerów i nie tylko
ksings dziękuję za utworzenie drużyny Koziorożców, w której chwilowo jesteś samotnym wojownikiem, typy Twoje zapisałam
emerytka
Lila skoro zabawa to monitów nie będziemy wysyłać ani eksmitować z drużyny no chyba że ktoś przez miesiąc nie odda typów
emerytka
Lila skoro zabawa to monitów nie będziemy wysyłać ani eksmitować z drużyny no chyba że ktoś przez miesiąc nie odda typów
Lila proszę nie dyskutować tylko wykonywać polecenia szefów i już
torsan każdy kto się przyłącza sam decyduje. Większośc typuje na każde losowanie osobno lub tak jak ja z przyczyn technicznych (praca) na 2 losowania. Nie widzę jednak przeszkód by ktoś sobie "do odwołania" potrenował swój szczęśliwy zestaw 5/5
Lila
Medea
Zloty
Medea
Zloty
ale mnie naszedł smak wiecie na co
na chałweakurat mam paczuszkę 0,5kg pod ręką
na chałweakurat mam paczuszkę 0,5kg pod ręką
wasyl-piaski
jak rzucałem fajki,tak miałem.
fajki wychodzą taniej
jak rzucałem fajki,tak miałem.