Wpisy 2 048 501 – 2 048 600
15 maja 2014 19:50 → 15 maja 2014 20:31, 100 wpisów
jocia
Niedługo osłabną opady deszczu w Krakowie, a zacznie lać w Katowicach.
..........................................
..........................................
vvednet u mnie innno mrzzy delikatnie
bolek no ba po dwa
Wasyl.. .
Najdalej za godzinę dosięgnie Ciebie potop.
.............................................................
Najdalej za godzinę dosięgnie Ciebie potop.
.............................................................
Złoty.. .
...................................
...................................
na pulsie zajewasty film
a i tak mi to wisi bo urodziłem się w chorzowie i jestem chorzowianinem
Bytom jest ładniejszym miastem ,Chorzów jest brzydkiemerytka jest ?
Muszę dotrzeć do ...2 miejsca w typowaniach.. .
Pasko:
Jaka będzie nagroda ???
Podaje propozycję na nagrodę: Akordeon koncertowy firmy Paolo Soprani.. .
..............................................................
Pasko:
Jaka będzie nagroda ???
Podaje propozycję na nagrodę: Akordeon koncertowy firmy Paolo Soprani.. .
..............................................................
Żartowałem..
.......................................
.......................................
Sławek.. .
.............................................
.............................................
Śląsku istniały także państwa stanowe m.in. w Wodzisławiu, Pszczynie, Boguminie, Bielsku (od 1752 r. księstwo), Bytomiu, czy Mysłowiach (obejmujące m.in. wieś Katowice)
Aaaa Wasyl nie zdaje Ci sie ,że za bojlerem ktos na Ciebie czeka
Dobry Wieczór MP`usiowej ferajnie
Wiem, że jestem nudna i namolna, ale naprawdę brakuje nam w temacie typowania wg znaków zodiaku kolegów spod znaków Raka, Koziorożca i Wodnika by porównać obiektywnie wyniki znaków. Przydałoby się wzmocnienie jednoosobowych drużyn Barana, Lwa, Panny, Skorpiona i Strzelca
Wiem, że jestem nudna i namolna, ale naprawdę brakuje nam w temacie typowania wg znaków zodiaku kolegów spod znaków Raka, Koziorożca i Wodnika by porównać obiektywnie wyniki znaków. Przydałoby się wzmocnienie jednoosobowych drużyn Barana, Lwa, Panny, Skorpiona i Strzelca
slawek wyrzóciłem go dzis rano
nie dam sie złamac
medusia, a kto u ciebie typuje intuicyjnie , ja nie, więc nie mogę
ale dzis nerwowym
w domu wszyscy chodza jak w zegarku
w domu wszyscy chodza jak w zegarku
lilali...
Zajebiajste! polecam. Obsmialem sie jak borsuk.
https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco
https://www.youtube.com/watch?v=wlNVEacXRco
torsan
Wymyśliłam taką zabawę, ze ludzie spod różnych znaków zodiaku typują "intuicyjnie" jakie 5/5 padną w jednym lub więcej losowań mm a potem porównujemy wyniki znaków Przyznaję bez bicia, ze dzięki temu chcę sprawdzić też opisywaną przeze mnie wielokrotnie teorię astrologiczną, że pobyt Księzyca w konkretnym znaku ma wpływ na pobudzenie intuicji do cyferek dla ludzi z określonych znaków zodiaku. Np. Księzyc jest dziś już w Strzelcu czyli powinni najlepiej typowac Strzelce oraz pozostałe znaki ogniste czyli Baran i Lew i ewentualnie nieźle powinno pójśc znakom powietrza. No i o ile co do trygonu powietrza ( Bliźniąt, Wag i Wodników) trafiłam kulą w płot to koledzy spod znaku Lwa i Strzelca trafili 3/5 Mieliśmy już też kilka 4/5
Wymyśliłam taką zabawę, ze ludzie spod różnych znaków zodiaku typują "intuicyjnie" jakie 5/5 padną w jednym lub więcej losowań mm a potem porównujemy wyniki znaków Przyznaję bez bicia, ze dzięki temu chcę sprawdzić też opisywaną przeze mnie wielokrotnie teorię astrologiczną, że pobyt Księzyca w konkretnym znaku ma wpływ na pobudzenie intuicji do cyferek dla ludzi z określonych znaków zodiaku. Np. Księzyc jest dziś już w Strzelcu czyli powinni najlepiej typowac Strzelce oraz pozostałe znaki ogniste czyli Baran i Lew i ewentualnie nieźle powinno pójśc znakom powietrza. No i o ile co do trygonu powietrza ( Bliźniąt, Wag i Wodników) trafiłam kulą w płot to koledzy spod znaku Lwa i Strzelca trafili 3/5 Mieliśmy już też kilka 4/5
torsan serdecznie zapraszam w końcu to zabawa a może coś fajnego wytypujemy
Lila czekamy niecierpliwie na Twoje 5/5
Lila czekamy niecierpliwie na Twoje 5/5
monet dobre to jprdl;;usmiałem sie do łez