Wpisy 2 046 650 – 2 046 749
14 maja 2014 01:39 → 14 maja 2014 03:04, 100 wpisów
ta dyskusja jest bez sensu
nie wiadomo o czym
taka prawda
Nie wiesz, kłamię, ściemniam, jestem durna, " udaje farsę" co należało dowieść
bo mnie nie przeszkadza, mogą sobie niektórzy pisać że trafiają codziennie 5/5,mnie to nie interesuje, patrze na siebie i na swój los, jak ktoś wygrywa to jego sprawa i jego pieniądze nie moje. a to kto lepszy typer to odpowiedz prosta jesteśmy tacy sami bo to gra losowa,tylko okresami komuś lepiej idzie, a potem gorzej i tak na przemian
według mnie wymyślono niepotrzebny problem i tej dyskusji nie powinno być, chyba że ktoś lubi zadzierać. ja na każdego typy patrze tak samo z przymrużeniem oka bo to tylko los, sposobu nie ma
nie wiem w czym problem ja nie widzę żadnego problemu żeby tak się żreć
ten nowy ktoś zadziera, boże co to za człowiek wredny i zepsuty,wymyśla jak by to była kwestia życia, niektórzy rzeczywiście mają chore problemy prawda?
chyba w życiu ma tak lekko, że to czy jocia typuje dobrze to jego problem życiowy
co za debil
po imieniu się rzeczy nazywa, i nie piszę tak bo cie nie bronie cie jocia, ale to naprawdę jest jakiś czub
jocia ja też jestem kłamcą bo podałem ostatnio liczby moje typy i nie weszły zrobiłem to specjalnie
niektórzy to są asy
Mw-jeszce nie śpię i przyznaję Ci 100% rację.To tylko los.Czasem może się udać.Często to tylko intuicja i obserwowanie liczb.I trochę szczęścia.A typujemy sobie dla przyjemności.Nikt myślący nie bierze typów innych za pewnik.Bawimy się ...i na tym to polega.-Wiesz,to nie ,,debil,,,jak piszesz tylko osoba,która według mnie straciła kontakt z rzeczywistością.Wirtualną przełożyła na rzeczywistą.
ten ktoś niech się lepie ***lnie w łeb
ten ktoś myśli chyba że tu się powinno podawać liczby i nic tylko spisać i wygrana,
To choroba,która dotyka coraz większą liczbę osób.
no widzisz, Jej chodzi o to, że ja kłamię, ze tak nie typowałam ,że podaję po , ale ze wstydu bym sie spaliła, gdybym podała inne jak miałam.Moje typowania regularnie dostaje 5-6 osób- wymieniamy się typowaniami. Więc jak mogę ściemniać
to tylko zabawa,każdy piszę co on by dał
przecież nie masz nakazu sądowego typować ja też mogę od jutra nie typować w typowaniach i nikomu nic do tego
A nie napiszę z kim sie wymieniam, komu podaję , bo te osoby w zasadzie nie pisują na chacie i maja rację jak widać
jocia zacznij współpracę z dzikuską i się z nią wymieniaj
biedna nie może pewnie nawet 2 złote wygrać iprzez to frustracja
Zreszta mam dowody w postaci skanów, te większe wygrane, prawie zawsze zamieszczam w profilu, lub u Karola
karola to typowaniep.....pl?.
Miałam kiedys jednego dniaa razy 7/10 ( o ile dobrze pamiętam ), to napisała taka jedna,że ściemniam, i że skan, czy zdjęcie sa sfałszowane
tam nieźle teraz patrze trafia basia co pochwile skany
jest ona na mp aktywna?
jest ona na mp?
ten sam nick?
w porównaniu do mnie to ekspert
ciekawe jak to robi?
tajemnica zawodowa pewnie
mw, to nie jest tak,ze to los , można ograniczyć ilość liczbdo gry
ro wiadomo,odrzuca się małoprawdopodobne
emeryt, przeciez Twój program tez to robi..i jak widze robi to w miarę skutecznie, więc nie rozumiem tego >
O Boziu,jeszcze .Jocia ,o czym tu właściwie mówić.Jak pisałam,dla mnie to zabawa.Nie twierdzę,że czasem komuś czegoś nie podkradam,gdy mi zapasuje.Ale żeby ktoś, aż tak się zacietrzewiał?Ten Pan/Pani ma chyba własną sprawę,osobistą.Nękanie?Chyba nie,zbyt prostackie.I dlaczego się tłumaczysz.Olej to-brzydkie słowo.Ale mój syn tak by to nazwał.Według moich ocen-bo przyznam,że z przyjemnością odczytuję chat(w nocy oczywiście)to nie powinnaś tłumaczyć się w ogóle.
Chciałam napisać-jeszcze gadam
a ha ide spać
jociu
przyjmuję pewne założenia
ale to żaden program
ani system
bo nie ma takich
przyjmuję pewne założenia
ale to żaden program
ani system
bo nie ma takich
mategodość, mnie śmieszy, jak ktoś usiłuje mnie podpuścić i zarzuca mi kłamstwo.
Wszyscy wszystko wiedzą lepiej.
Wszyscy wszystko wiedzą lepiej.
mw-dobranoc
jocia
ale pewne założenia to ograniczenie, to nie pewniak
nie można pisać jak niektórzy tutaj
MÓJ PEWNIAK itd.
ale pewne założenia to ograniczenie, to nie pewniak
MÓJ PEWNIAK itd.
miało być
jocia
ale pewne założenia to NIE ograniczenie, to nie pewniak
MÓJ PEWNIAK itd.
jocia
ale pewne założenia to NIE ograniczenie, to nie pewniak
MÓJ PEWNIAK itd.
emeryt : można tak pisać, bo to znaczy,ze dla tego kogoś jest to mocna liczba i skreśla tę liczbę na kuponie.
Jocia,nie powinnaś się tym przejmować.Czasem aż mnie korci ,by komuś dać popalić.Jak wiesz,mało udzielam się na czacie.Jednak czasem ,,wcinam,, się-może niepotrzebnie.Jednak tak trzeba.Czat to nie miejsce dla frustratów.Z tym trza do lekarza.I tyle w tej kwestii dla Wszystkich z dużymi problemami.Leczcie się ludziska,albo zmieńcie czat jak Wam nie pasuje.I sorry.Tu starają się być normalni ludzie.Jeszcze raz sorry.Każdy ma problemy.Rozwiązujcie je w rzeczywistym świecie,nie na czacie!!!!To tyle.
jociu
wiem, że logicznie myślisz
ale chodzi mi o samo słowo PEWNIAK
typując u buków
ja zakładam, że taki a taki wynik uważam, że powinien być, analizując wiele czynników
typując tu w MM można pisać
JA TYPUJĘ
MOJE CYFRY, LICZBY na DZIŚ CZY NA TO i TO LOSOWANIE TO TE czy TE
ale nie pewniak
bo i u buków nie ma pewniaków
wiem, że logicznie myślisz
ale chodzi mi o samo słowo PEWNIAK
typując u buków
ja zakładam, że taki a taki wynik uważam, że powinien być, analizując wiele czynników
typując tu w MM można pisać
JA TYPUJĘ
MOJE CYFRY, LICZBY na DZIŚ CZY NA TO i TO LOSOWANIE TO TE czy TE
ale nie pewniak
bo i u buków nie ma pewniaków
Nagadałam się?Myślę,że nikogo myślącego nie uraziłam.Jeśli jednak to może niektórym dam choć trochę do myślenia.-A pewniaki tu też są rzeczą umowną.To,,uroda,,tego czatu.Tak trzymać.Teraz już dobranoc
Emeryt,witam i dobranoc
mamtego.. już się nie przejmuję, chyba zauważyłaś ..kiedyś tak, ale juz mi przeszło znam swoja wartość..nie piszę tu o moich typach, pewniakach, ale o mojej prawdomówności i o tym,ze byłabym skończoną idiotką pisząc tak jak to sugeruje dzikuska i parę innych osób.Zbyt wiele osób zna moje typowania, bym się mogła poważyć na jakiekolwiek ściemnianie w tej kwestii. Zresztą nie leży to w moim charakterze.
Gonzaga, Twoje """"" żarty""" pod moim adresem, tez się odbijają na mnie, za sparawą osób " niezbyt uważnie czytających"
emeryt , dzieki za kwiaty.
Gonzaga znasz mnie trochę i sposób mojego typowania i póki logowałeś sie Tam,..widziałeś jak typuję . Różnie bywa wiadomo.
Piszesz o " kisielu ",mozna i tak .. nikt sie z nikim nie bił..
Gonzaga znasz mnie trochę i sposób mojego typowania i póki logowałeś sie Tam,..widziałeś jak typuję . Różnie bywa wiadomo.
Piszesz o " kisielu ",mozna i tak .. nikt sie z nikim nie bił..
a'propos-Trzeba by chyba pisać:"uważam,że najbardziej prawdopodobną liczbą,która wypadnie jest...A poco jak można napisać"pewniak"
Jocia,jesteś zbyt wrażliwa i inteligentna.Tak wnioskuję.Przestań po prostu zwracać uwagę na niektóre wpisy.Bądż sobą.Dla mnie jesteś super-choć jestem babą,tak Ci piszę.Zresztą kiedyś pisałam,że mam przyjaciółkę o Twoim imieniu.A pewniak na jutro.....9-tak piszę od paru typowań i w końcu będzie.Prędzej czy póżniej.....
Pewniak-9.
Tylko proszę nie bić mnie za to.
Wrażliwa..bo poza tym chatem nikt mi nigdy nie zarzucił nieuczciwości .Nikt Przeciwnie.
Jociu,dla mnie jesteś ok.Dla wielu osób także.Więc co Cię obchodzi jakaś mniejszość.Gonzaga-witam,9 ma być.
Widzę,ale nie widze związku pomiędzy moimi "żartami"a tym bałaganem
pomiędzy moimi "żartami"a tym bałaganem < piszac w cudzysłowie sugerujesz,że nie był to żart
Wporządku : tolko smiertelno sieriozno.Ale nie wiem czy się utrzymam w tej roli
Gonzaga-walki w kisielu to też wirtualna rzeczywistość-to TV i zabawa.Tutaj to przekracza granice dobrego smaku.To nie zabawa tylko -sam to nazwij odpowiednim słowem.-Teraz już dobranoc Wszystkim.Zasiedziałam się,namoralizowałam.Po co?Chyba tak trzeba.Jeszcze raz dla Joci-każdy wie.Nie stresuj się.