Wpisy 2 046 600 – 2 046 699
14 maja 2014 01:03 → 14 maja 2014 02:08, 100 wpisów
niestety nie wiem, o co Tobie chodzi teraz? Pytałaś o sztukę, podałam moją ulubioną, dobrze sie Jocia czujesz?
Nie czytaj.
Przepraszam,ze nie jestem cały czas z Tobą ale typuję
Przepraszam,ze nie jestem cały czas z Tobą ale typuję
dzikusko, dobranoc,i niech się Tobie przyśni Twoja ulubiona sztuka
mądra kobita by sobie dała spokój, a Tobie nie da. Zdemaskowano Cię właśnie
Jasne i co widać, że ściemniasz i nie masz za grosz honoru tylko dyrdymały po losowaniu wyssane z zupy
Nie nie podam, Jak dziecko, wiem ale nie powiem. Nie mamy o czym rozmawiać kłamczucho
3,4,55,66,77 czarno na białym, bez ściemy!
a po losowaniu to,
Nie masz honoru za grosz
a po losowaniu to,
Nie masz honoru za grosz
tak i po losowaniu trąbisz jaką to Ty miałaś liczbę, żal mi Cie na prawdę, Bez odbioru
Usiłujesz podważyc moja prawdomówność, dlatego nie napiszę- myśl sobie co chcesz.
nie musisz, po losowaniu nie ma podawania typów, jedynie ściemnianie, każdy to wie
Ci naciągacze od programów też tak piszą, ze po trafili, a nigdy przed
Widzisz i dalej obracasz w koło Macieju to samo, honor mogłaś udowodnić podająć 5/.5 jak ja, ale ze nie masz dobrych typów, to nie podajesz proste jak drut
jest na to prosta rada 5/5 co Ci zależy, skoro tak trafiasz? a bo nie trafiasz
ta dyskusja jest bez sensu
nie wiadomo o czym
taka prawda
Nie wiesz, kłamię, ściemniam, jestem durna, " udaje farsę" co należało dowieść
bo mnie nie przeszkadza, mogą sobie niektórzy pisać że trafiają codziennie 5/5,mnie to nie interesuje, patrze na siebie i na swój los, jak ktoś wygrywa to jego sprawa i jego pieniądze nie moje. a to kto lepszy typer to odpowiedz prosta jesteśmy tacy sami bo to gra losowa,tylko okresami komuś lepiej idzie, a potem gorzej i tak na przemian
według mnie wymyślono niepotrzebny problem i tej dyskusji nie powinno być, chyba że ktoś lubi zadzierać. ja na każdego typy patrze tak samo z przymrużeniem oka bo to tylko los, sposobu nie ma
nie wiem w czym problem ja nie widzę żadnego problemu żeby tak się żreć
ten nowy ktoś zadziera, boże co to za człowiek wredny i zepsuty,wymyśla jak by to była kwestia życia, niektórzy rzeczywiście mają chore problemy prawda?
chyba w życiu ma tak lekko, że to czy jocia typuje dobrze to jego problem życiowy
co za debil
po imieniu się rzeczy nazywa, i nie piszę tak bo cie nie bronie cie jocia, ale to naprawdę jest jakiś czub
jocia ja też jestem kłamcą bo podałem ostatnio liczby moje typy i nie weszły zrobiłem to specjalnie
niektórzy to są asy
Mw-jeszce nie śpię i przyznaję Ci 100% rację.To tylko los.Czasem może się udać.Często to tylko intuicja i obserwowanie liczb.I trochę szczęścia.A typujemy sobie dla przyjemności.Nikt myślący nie bierze typów innych za pewnik.Bawimy się ...i na tym to polega.-Wiesz,to nie ,,debil,,,jak piszesz tylko osoba,która według mnie straciła kontakt z rzeczywistością.Wirtualną przełożyła na rzeczywistą.
ten ktoś niech się lepie ***lnie w łeb
ten ktoś myśli chyba że tu się powinno podawać liczby i nic tylko spisać i wygrana,
To choroba,która dotyka coraz większą liczbę osób.
no widzisz, Jej chodzi o to, że ja kłamię, ze tak nie typowałam ,że podaję po , ale ze wstydu bym sie spaliła, gdybym podała inne jak miałam.Moje typowania regularnie dostaje 5-6 osób- wymieniamy się typowaniami. Więc jak mogę ściemniać
to tylko zabawa,każdy piszę co on by dał
przecież nie masz nakazu sądowego typować ja też mogę od jutra nie typować w typowaniach i nikomu nic do tego
A nie napiszę z kim sie wymieniam, komu podaję , bo te osoby w zasadzie nie pisują na chacie i maja rację jak widać
jocia zacznij współpracę z dzikuską i się z nią wymieniaj
biedna nie może pewnie nawet 2 złote wygrać iprzez to frustracja
Zreszta mam dowody w postaci skanów, te większe wygrane, prawie zawsze zamieszczam w profilu, lub u Karola
karola to typowaniep.....pl?.
Miałam kiedys jednego dniaa razy 7/10 ( o ile dobrze pamiętam ), to napisała taka jedna,że ściemniam, i że skan, czy zdjęcie sa sfałszowane
tam nieźle teraz patrze trafia basia co pochwile skany
jest ona na mp aktywna?
jest ona na mp?
ten sam nick?
w porównaniu do mnie to ekspert
ciekawe jak to robi?
tajemnica zawodowa pewnie
mw, to nie jest tak,ze to los , można ograniczyć ilość liczbdo gry