Wpisy 2 046 450 – 2 046 549
14 maja 2014 00:00 → 14 maja 2014 00:37, 100 wpisów
tylko tyle Ci zostało. A każdy wie i tak, że bujdy piszesz, wiec się nie kompromituj już tymi typami po losowaniu
Dzikusko!-O co Ci chodzi???
Jeżeli chciałaś poinformować,że Jocia łże-To twoje oświadczenie przjęliśmy do wiadomości
Ale czy Się z nim zgadzamy???
Jeżeli chciałaś poinformować,że Jocia łże-To twoje oświadczenie przjęliśmy do wiadomości
Ale czy Się z nim zgadzamy???
www.youtube.com/watch?v=CHaxT79NqJw śpijcie dobrze
nie dosyć tej farsy...?
wyszedłem ,bo smród poczułem i się nie pomyliłem!
wyszedłem ,bo smród poczułem i się nie pomyliłem!
To tylko następna sfrustrowana osoba, która nie trafiawybaczam Jej
2 046 459 Ty i wybaczanie, sceny odgrywasz jak aktorka ze spalonego teatrzyku
niski znika,wchodzi dzikus,słowo daję nie trudno się
zorientować,jak są tu psychicznie niepełnosprytni,
to po co ich nakręcać??
zorientować,jak są tu psychicznie niepełnosprytni,
to po co ich nakręcać??
baxter8 licz się ze słowami
proszę podaje 12,4,5 66 wpadną albo nie. Na pewno nie powiem po losowaniu dyrdymałów
a puścić 100 kuponów i na jednym trafić 7/10 to też nie wyczyn
Jocia
Gonzaguś
i witam resztę
Jocia to Ci współczuje jak nie masz kogo kochać tylko ikonki w niecie
ja tylko na chwilkę wyrazić swoje zdanie
a więc cieszę się z powodu iż mam bardzo mało czasu i zaglądam na czat od święta i Bogu niech będą dzięki bo jak czasami popatrzę co tu niektórzy wypisują to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera
a więc cieszę się z powodu iż mam bardzo mało czasu i zaglądam na czat od święta i Bogu niech będą dzięki bo jak czasami popatrzę co tu niektórzy wypisują to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera
baxter8
Tak masz, ze do 3-4 zamiast z Tą osobą to na czacie jesteś, mów sobie tak mów
Gonzaguś nie chce mi się cofać czatu wystarczy mi jedna linijka tego co prosta kobieta ujowo napisała i już wiem że to jakiś klon
Jocia ja Ciebie też
WITAM PONOWNIE
Piter
Piter
Jocia a co źle napisałem ???
jak już widzę że ktoś się "sadzi" do Ciebie to inaczej być nie może jak klon
jak już widzę że ktoś się "sadzi" do Ciebie to inaczej być nie może jak klon
Martin
Martin dobrze że jesteś i dzięki za zainteresowanie
wreszcie zawitałeś na czat
widzę że znowu komuś coś się nie podoba i musi popsuć atmosfere za długo spokój był
Martin bardzo dużo pracuję i nie ma czasu jak wpadałem do domu to na kilka godzin snu teraz będzie troszkę lżej przez parę dni
To jeden z powodów dla których nie typuję w profilu i w grupie.
Wracam w mapki
Wracam w mapki
Martin nie ma się co przejmować a najważniejsze żeby Jocia się nie przejmowała
ogólnie trzeba wpuszczać jednym uchem drugim wypuszczać
ogólnie trzeba wpuszczać jednym uchem drugim wypuszczać
Jocia dobrego typowania i później spokojnych i słodkich snów
Gonzaguś
racja piter
Martin
Bakter8
miłych snów piter
spadam spać wpadnę rano bo mam na popołudnie może uda się sklecić jakieś 5/5 bo już tyle nie grałem że uffffff masakra he he
Dobranoc wszystkim
2 046 512
To jeden z powodów dla których nie typuję w profilu i w grupie, bo kiepska z Ciebie typerka i nigdy nie typowałaś, bo nie potrafisz, ściemniać jedynie.
Bo wiesz, że jak zaczniesz typować to będziesz trafiać 1/10 i boisz sie tej porażki, dlatego nie podejmiesz takiego ryzyka. Bo wiesz, że wszyscy się by dowiedzieli jak kiepsko typujesz
To jeden z powodów dla których nie typuję w profilu i w grupie, bo kiepska z Ciebie typerka i nigdy nie typowałaś, bo nie potrafisz, ściemniać jedynie.
Bo wiesz, że jak zaczniesz typować to będziesz trafiać 1/10 i boisz sie tej porażki, dlatego nie podejmiesz takiego ryzyka. Bo wiesz, że wszyscy się by dowiedzieli jak kiepsko typujesz
zacznij jocia czytać ze zrozumieniem.
Od początku nie typujesz, bo sztuka podać przed typy, a nie po
Od początku nie typujesz, bo sztuka podać przed typy, a nie po
nosz karwasz mać jak tu można iść spać
dzikuska jeden przykład Ci podam
Jocia kiedyś tutaj na czacie podała całą 6/6 i jedna osoba się tylko przyznała że to wysłała powertuj czat a nie pisz głupot
Jocia kiedyś tutaj na czacie podała całą 6/6 i jedna osoba się tylko przyznała że to wysłała powertuj czat a nie pisz głupot
piotrek co dzień tu ktoś trafia 6/6 to żaden dowód,, a brednie codziennie są pisane po losowaniu
i nie przezywaj kogoś i nie wymyślaj bajek jak nie wiesz jak jest
a przez takich jak Ty Jocia nie podaje teraz na czacie "prawie" nic
a przez takich jak Ty Jocia nie podaje teraz na czacie "prawie" nic
Niski i dzika to was ,czy cię podnieca???
PROZA......K !!!!!!!!!!
PROZA......K !!!!!!!!!!
Witam.Ja sobie też wejdę,bo o tej porze mam chwilę czasu i wyrażę swoje zdanie..-Według mnie chat stanowią świetni ludzie-tak to nazwę.Szkoda,że nie uczestniczę w wymianie nieraz super dowcipnych dialogów.Ale dlaczego reagujecie na tak ewidentne zaczepki?Olać to.Koniec i kropka.Tego nikt nie zmieni,bo to chyba obsesja.Przepraszam za ,,wcięcie,,.Dobranoc Wszystkim.
piotrek odpowiem Ci tak trafiłam dziś 5
06
11
15
19
21
22
27
33
34 na kartce to są moje typy
06
11
15
19
21
22
27
33
34 na kartce to są moje typy
dzikuska bywałem tutaj codziennie i wiem jak jest więc skończ ***i...............ć bo aż mi Ciebie szkoda
no i dobrze że trafiłaś chwała Ci za to i brawo ale nie obrażaj kogoś jak nie wiesz jak jest
piotrek ja tu dłużej jestem niż ty wiec skończ też. Potrafisz jedynie wykłócać się o byle co. Jak Ci ktoś prawdę powie
ja też kiedyś trafiłem 5/5 właśnie w ten dzień kiedy Jocia podała 6/6 a na kartce miałem 8/8 ale na kartce to se można mieć i 20/20 jak nie puszczone