Wpisy 2 044 776 – 2 044 875
12 maja 2014 15:32 → 12 maja 2014 16:34, 100 wpisów
I już nie mam nerw koo wa...ca mi lata kto i jakie cyferki wylosował.
Po prostu tu będę z wami
Po prostu tu będę z wami
# zakłady trójek,znowu puszczone...po raz trzeci,ciekawe czy dadzą pozytywny wynik...w południe tyułko 2/3 było 2 razy
greg to cos ty to trafil że masz 50
Niech losuje kto chce byleby jakies zwroty kosztow byly!!!-w malopolsce grad przelcial i ulewny deszcz-naszczescie grad nieduzy!!!
greg tos nie wysłal i dla tego
Brak mi kasy i grałem jęk wariat i były tylko straty a teraz powoli powoli bez ja. ....ban..e...g.... TS
greg na siłe nie darady wygrywac jedynie tylko tracic
Jak to RYSZARD REMBISZEWSKI mowil zeby wygrac trzeba grac-ale trzeba miec jeszcze za co..............!!!!!???????-Karwasz!!!!
Gry liczbowe,zaraz po alkocholu-drogi Sport!!!!!
witam wszystkich
jocia
jocia
A tu ni hu,hu nieda Ts wygrac!!!!Kazda gra jest do Dupy jak nie przynosi profitow-kasy na dalsze granie!!!
Masz racje Andreas,dlatego jak puszczasz to najmniej 4 zakłady,nawet 6 wieksze prawdopodobieństwo zwrotu pieniażków
Nawet 100zakladow ci nie pomoze jak nie bedzie intuicji,nosa do liczb,zwroty kosztow byly ,ale 4lata temu,teraz TS-agresywnie pazerny-po slasku CHAPOL!!!!!
jocia-krolwa kulek jest jedna---JOCIA!!!
grzesio
Ja jestem ta prawdziwa
Królowa Monet = Królowa Denarów
Dojrzała kobieta w trudnym do określenia wieku. Brunetka o piwnych oczach. Atrakcyjna, zmysłowa, dbająca o wygląd, posiadająca dobry gust. Osoba, kompetentna, zrównoważona, pracowita, godna zaufania, dobrze zorganizowana, niezwykle opiekuńcza, empatyczna, służąca dyskretną pomocą, (nie tylko finansową). Dobra kucharka, gościnna, miłośniczka natury. Troskliwa matka, która oprócz miłości i bezpieczeństwa materialnego potrafi ofiarować dzieciom zrozumienie i cierpliwość w nauce radzenia sobie w prozie życia. Ogólne znaczenie: zapowiedź poprawy finansów i bezpieczeństwa materialnego, pomoc finansowa od kobiety, umiejętność przebaczania i zgodnego współżycia oraz kierowania ludźmi. Zapowiedź zakładania rodziny, narodzenia dziecka, dom prowadzony na wysokim poziomie.
Dojrzała kobieta w trudnym do określenia wieku. Brunetka o piwnych oczach. Atrakcyjna, zmysłowa, dbająca o wygląd, posiadająca dobry gust. Osoba, kompetentna, zrównoważona, pracowita, godna zaufania, dobrze zorganizowana, niezwykle opiekuńcza, empatyczna, służąca dyskretną pomocą, (nie tylko finansową). Dobra kucharka, gościnna, miłośniczka natury. Troskliwa matka, która oprócz miłości i bezpieczeństwa materialnego potrafi ofiarować dzieciom zrozumienie i cierpliwość w nauce radzenia sobie w prozie życia. Ogólne znaczenie: zapowiedź poprawy finansów i bezpieczeństwa materialnego, pomoc finansowa od kobiety, umiejętność przebaczania i zgodnego współżycia oraz kierowania ludźmi. Zapowiedź zakładania rodziny, narodzenia dziecka, dom prowadzony na wysokim poziomie.
jocia zona krola multi-to ta z ostatniego BONUSA-10/10,ponad 1mln wygrane!!!
Jocia strzał w 10 to cała ja
Sprawdze kajety z2012i 2013 jakie liczby mykaly 12tego!!!????
Jocia za co
Kolejna chwali dupa na czacie-porazajace-wyniki-a nie bzdety i puste slowa-pierd...ie ,az usz wiedna!!!
Gdyby ktos sie dziwił..słowu > pokłon niskie pochylenie głowy lub całego tułowia na znak oddania czci
jocia-krolowa monet-to nietwoj nowy nick??????
Chodzi mi dziś po głowie 73 45 nie wiem czemu tak mnie
sie te dwie licby uczepiły
Zaraz pękne ze śmiechu Jocia ukradłaś mój nick
sie te dwie licby uczepiły
Zaraz pękne ze śmiechu Jocia ukradłaś mój nick
Jestem tu nowy,ale do Ciebie mam akurat kolego szacunek i prosze spokojnie
Są tu osoby spokrewnione i jeśli obrazisz...tj.zaprzeczysz zdaniu,to juz jesteś na kijach ale nie w tym rzecz!tu chodzi o liczby i o to,żeby wy***ć Ts-a
Co to znaczy --nowy nick..Mam jeden i tylko jeden nick..Zapytaj Pasko
Jak to Sorelka napisała do mnie,bede miał gwiazdke przy nicku to bede juz kims
Jak krolowamonet,Grzesio chca blysnac to konkretne typowanie liczb,wyniki,a nie przechwalki i bzdety!!!Koniec pier..enia,THE Besciaki to nie tutaj!!!
Królowa ze snu dobrze traiła dzisiaj, sprawdź w obróbce snów, a potem obrażaj
Zauważ,że ja typuje kolego.Nie rozumiem,czemu masz pretensje,ale mam nadzieje że to ciężki dzień.
Jocia-spoko Loko!!!!-przeczytaj wpisy nowych chwalipietow,ja nie obrazam tylko stwierdzam fakt!!!
Andreas nie znamy uwazam że to nawet dobrze ,nikt tu nie chce
błysnąć może oprócz Ciebie jestem tu od dawna ale nie udzielam sie za bardzo więc zważaj na słowa bo nikt nie potrzebuje kłótni
a szczególnie ja .nie wiesz w czym rzecz więc nie zabieraj głosu
błysnąć może oprócz Ciebie jestem tu od dawna ale nie udzielam sie za bardzo więc zważaj na słowa bo nikt nie potrzebuje kłótni
a szczególnie ja .nie wiesz w czym rzecz więc nie zabieraj głosu
I bądz tu człowieku dobry...miłego popołudnia,bo nie rozumiem pewnych osób.
Andreas3864, to dlaczego piszesz przy okazji,że mam inne nickiDlaczego mnie obrażasz
Sorelka,prosze mam gwiazdke przy nicku...ale,dla mnie to nic znaczacego.
POprostu skupmy sie na typowaniach-a nie na przechwalkach!!!-Jocia bo obstajesz za Krolowa monet???-takie skojarzenie-daleko mi do zadymy!!!!Powodzenia Wszystkim-Wysokich!!!
Czy królowamonet przechwalała sie wy\sokimi wygranymi?, nie moge Jej nic miłego napisaćCos się Tobie pokopało
Aandreas chyba ,,daj nogę''...i dobrze sobie przemyśl jakiego babola / fopasa strzelasz-