Wpisy 2 044 744 – 2 044 843
12 maja 2014 14:49 → 12 maja 2014 16:17, 100 wpisów
Bongolas
jocia
jocia
greg
I już nie mam nerw koo wa...ca mi lata kto i jakie cyferki wylosował.
Po prostu tu będę z wami
Po prostu tu będę z wami
# zakłady trójek,znowu puszczone...po raz trzeci,ciekawe czy dadzą pozytywny wynik...w południe tyułko 2/3 było 2 razy
greg to cos ty to trafil że masz 50
Niech losuje kto chce byleby jakies zwroty kosztow byly!!!-w malopolsce grad przelcial i ulewny deszcz-naszczescie grad nieduzy!!!
greg tos nie wysłal i dla tego
Brak mi kasy i grałem jęk wariat i były tylko straty a teraz powoli powoli bez ja. ....ban..e...g.... TS
greg na siłe nie darady wygrywac jedynie tylko tracic
Jak to RYSZARD REMBISZEWSKI mowil zeby wygrac trzeba grac-ale trzeba miec jeszcze za co..............!!!!!???????-Karwasz!!!!
Gry liczbowe,zaraz po alkocholu-drogi Sport!!!!!
witam wszystkich
jocia
jocia
A tu ni hu,hu nieda Ts wygrac!!!!Kazda gra jest do Dupy jak nie przynosi profitow-kasy na dalsze granie!!!
Masz racje Andreas,dlatego jak puszczasz to najmniej 4 zakłady,nawet 6 wieksze prawdopodobieństwo zwrotu pieniażków
Nawet 100zakladow ci nie pomoze jak nie bedzie intuicji,nosa do liczb,zwroty kosztow byly ,ale 4lata temu,teraz TS-agresywnie pazerny-po slasku CHAPOL!!!!!
jocia-krolwa kulek jest jedna---JOCIA!!!
grzesio
Ja jestem ta prawdziwa
Królowa Monet = Królowa Denarów
Dojrzała kobieta w trudnym do określenia wieku. Brunetka o piwnych oczach. Atrakcyjna, zmysłowa, dbająca o wygląd, posiadająca dobry gust. Osoba, kompetentna, zrównoważona, pracowita, godna zaufania, dobrze zorganizowana, niezwykle opiekuńcza, empatyczna, służąca dyskretną pomocą, (nie tylko finansową). Dobra kucharka, gościnna, miłośniczka natury. Troskliwa matka, która oprócz miłości i bezpieczeństwa materialnego potrafi ofiarować dzieciom zrozumienie i cierpliwość w nauce radzenia sobie w prozie życia. Ogólne znaczenie: zapowiedź poprawy finansów i bezpieczeństwa materialnego, pomoc finansowa od kobiety, umiejętność przebaczania i zgodnego współżycia oraz kierowania ludźmi. Zapowiedź zakładania rodziny, narodzenia dziecka, dom prowadzony na wysokim poziomie.
Dojrzała kobieta w trudnym do określenia wieku. Brunetka o piwnych oczach. Atrakcyjna, zmysłowa, dbająca o wygląd, posiadająca dobry gust. Osoba, kompetentna, zrównoważona, pracowita, godna zaufania, dobrze zorganizowana, niezwykle opiekuńcza, empatyczna, służąca dyskretną pomocą, (nie tylko finansową). Dobra kucharka, gościnna, miłośniczka natury. Troskliwa matka, która oprócz miłości i bezpieczeństwa materialnego potrafi ofiarować dzieciom zrozumienie i cierpliwość w nauce radzenia sobie w prozie życia. Ogólne znaczenie: zapowiedź poprawy finansów i bezpieczeństwa materialnego, pomoc finansowa od kobiety, umiejętność przebaczania i zgodnego współżycia oraz kierowania ludźmi. Zapowiedź zakładania rodziny, narodzenia dziecka, dom prowadzony na wysokim poziomie.
jocia zona krola multi-to ta z ostatniego BONUSA-10/10,ponad 1mln wygrane!!!
Jocia strzał w 10 to cała ja
Sprawdze kajety z2012i 2013 jakie liczby mykaly 12tego!!!????
Jocia za co
Kolejna chwali dupa na czacie-porazajace-wyniki-a nie bzdety i puste slowa-pierd...ie ,az usz wiedna!!!
Gdyby ktos sie dziwił..słowu > pokłon niskie pochylenie głowy lub całego tułowia na znak oddania czci
jocia-krolowa monet-to nietwoj nowy nick??????