Wpisy 2 043 776 – 2 043 875
11 maja 2014 21:12 → 11 maja 2014 21:41, 100 wpisów
lila...kuźwa w skafandrze jakimś musisz chodzić, zagrożenie stwarzasz
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Polscy-politycy-poklocili-sie-u-Moniki-Olejnik-o-Conchite-Wurst,wid,16594569,wiadomosc.html?ticaid=112b55
Lila...
Conchita Wurst? Rosyjska Cerkiew krytycznie o austriackim wykonawcy na Eurowizji
Za dziewczyna z zarostem WURST,nawet w ausstrii,nieprzepadaja i chcieli ja odsunac od eurowizji i poslac kogos innego
Europa odchodzi od chrześcijańskich wartości. Tak komentują zwycięstwo austriackiego wykonawcy w konkursie Eurowizji przedstawiciela rosyjskiej Cerkwi prawosławnej. W ich opinii, Conchita Wurst, czyli przebrany i zachowujący się jak kobieta Thomas Neuwirth, to "biblijna ohyda".
Szef oddziału informacji patriarchatu moskiewskiego Władimir Legojda twierdzi, że promowanie takich zachowań, to "jeszcze jedno ogniwo w kulturowym łańcuchu legalizacji ułomności".
W jego opinii, trwa proces legalizacji w Europie tego, co w Biblii nazwano ohydą. Duchowny przekonuje, że w Europie zachodzi proces zmiany wartości. Ostrzega też, że to "jeszcze jeden krok do odrzucenia chrześcijańskiej tożsamości w europejskiej kulturze".
Szef oddziału informacji patriarchatu moskiewskiego Władimir Legojda twierdzi, że promowanie takich zachowań, to "jeszcze jedno ogniwo w kulturowym łańcuchu legalizacji ułomności".
W jego opinii, trwa proces legalizacji w Europie tego, co w Biblii nazwano ohydą. Duchowny przekonuje, że w Europie zachodzi proces zmiany wartości. Ostrzega też, że to "jeszcze jeden krok do odrzucenia chrześcijańskiej tożsamości w europejskiej kulturze".
Następna euro wizja austria
Trzeba pomyslec kogo wyslemy za rok.najlepszym kandydatem chyba bylby Michal Szpak
Dokladnie w austrii,jestem tu na miejscu to doplinuje zeby polska wygrala
Lila...w kieckę ubrać i zamiast januszka niech losuje
marek33...
losowanie zaraz
Lila rozgłos uzyskał i pewnie o to chodziło zaszokował cel osiągnięty a reszta niech sobie ujada
Wszystkim obecnym
Lila Holandia Szwecja Grecja Niemcy Jak dla mnie dobry poziom pokazali
lila
fiolka
fiolka
Dobry Wieczór
I po co było wysyłac zakładay no po co skoro nie wiedziałam kto prowadzi
I po co było wysyłac zakładay no po co skoro nie wiedziałam kto prowadzi
Losuj nie pie*****l