Wpisy 2 043 741 – 2 043 840
11 maja 2014 20:57 → 11 maja 2014 21:33, 100 wpisów
Lila...koncita niedługo będzie zamiast januszka
fiolka...
8,24,42,51
16,21,33,37,56
Lila....Koncita (wurst) czyli parówa tak to jest po niemiecku
Biedroń też mugłby
Lila.....dokładnie nie wiedziałem
Gracjan na eurowizję
ja nie wiem co na tym świecie się wyrabia.Chopy chcą być kobietami,kobiety chopami,
HARTGE a ja go nie lubię.Kiepski z niego aktorzyna a jeszcze gorszy wokalista
dawać loswanie
fifi widelcy brak,wszystkie zajumane.Został tylko taki dwuzębny do mięcha
lila...kuźwa w skafandrze jakimś musisz chodzić, zagrożenie stwarzasz
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Polscy-politycy-poklocili-sie-u-Moniki-Olejnik-o-Conchite-Wurst,wid,16594569,wiadomosc.html?ticaid=112b55
Lila...
Conchita Wurst? Rosyjska Cerkiew krytycznie o austriackim wykonawcy na Eurowizji
Za dziewczyna z zarostem WURST,nawet w ausstrii,nieprzepadaja i chcieli ja odsunac od eurowizji i poslac kogos innego
Europa odchodzi od chrześcijańskich wartości. Tak komentują zwycięstwo austriackiego wykonawcy w konkursie Eurowizji przedstawiciela rosyjskiej Cerkwi prawosławnej. W ich opinii, Conchita Wurst, czyli przebrany i zachowujący się jak kobieta Thomas Neuwirth, to "biblijna ohyda".
Szef oddziału informacji patriarchatu moskiewskiego Władimir Legojda twierdzi, że promowanie takich zachowań, to "jeszcze jedno ogniwo w kulturowym łańcuchu legalizacji ułomności".
W jego opinii, trwa proces legalizacji w Europie tego, co w Biblii nazwano ohydą. Duchowny przekonuje, że w Europie zachodzi proces zmiany wartości. Ostrzega też, że to "jeszcze jeden krok do odrzucenia chrześcijańskiej tożsamości w europejskiej kulturze".
Szef oddziału informacji patriarchatu moskiewskiego Władimir Legojda twierdzi, że promowanie takich zachowań, to "jeszcze jedno ogniwo w kulturowym łańcuchu legalizacji ułomności".
W jego opinii, trwa proces legalizacji w Europie tego, co w Biblii nazwano ohydą. Duchowny przekonuje, że w Europie zachodzi proces zmiany wartości. Ostrzega też, że to "jeszcze jeden krok do odrzucenia chrześcijańskiej tożsamości w europejskiej kulturze".
Następna euro wizja austria
Trzeba pomyslec kogo wyslemy za rok.najlepszym kandydatem chyba bylby Michal Szpak
Dokladnie w austrii,jestem tu na miejscu to doplinuje zeby polska wygrala
Lila...w kieckę ubrać i zamiast januszka niech losuje
marek33...
losowanie zaraz
Lila rozgłos uzyskał i pewnie o to chodziło zaszokował cel osiągnięty a reszta niech sobie ujada