Wpisy 2 043 552 – 2 043 651
11 maja 2014 15:04 → 11 maja 2014 17:03, 100 wpisów
Czyli najlepiej to te cztery zakłady z trójkami posłać?zawsze jakis zysk bedzie,jak wpadnie
No jasne że tak,jeśli będziesz wygrywać -wystarczy podnieść stawkę.
Kiedyś mogłem trafić 9* ale trzeba było dużo wysłać zakładów,nie było mnie na to stać, 8* też przegapiłem ,a grałem nią i przestałem wysyłać 15,17,51,55,57,59,71,75 proste
Jedynie nie przegapiłem 5* w ex,tylko że trafiliśmy wtedy we dwóch,nie starczyło mi na mieszkanie,hehe
A do tego trzeba będzie się wziąć za KENO de,jeśli wchodzą tu i to i tam będą .
Szkoda,że tylko 3 pola sa na kuponie...bo nie moge zdecydować się na te Twoje 3
Lepiej je wysyłać oddzielnie,ale nie powinieneś stracić.BRAJAN daj plusa,w razie czego.
Wiem wiem,ja napisałem że nie moge zdecydowac które wybrać,bo Ty podaźeś cztery 3 a na kuponie są trzy pola
OPA jeŚli się NA MNIE NIE GNIEWASZ TO CZY MASZ STRONKĘ KENO DE
chodzi mi o strone 50 ostatnich losowań keno de
chodzi mi o strone 50 ostatnich losowań keno de
Złoty,nie gniewam się to wasz sprawa,ja jestem tu po to żeby coś wspólnie wymyslić ,a nie gadac jak niektórzy,sam wiesz.A że czasem coś się napisze to tylko dialog,a nie jakieś pierdoły.
Cześć OPA , kiedy tu- prawie same dialogi, monologów mało, jak na lekarstwo; czasami w nocy
Jadłem obiad i obserwowałem liczby z 10-u losowań:wywnioskowałem,że na wieczór,będą losowane liczby, ze wszystkich gier widocznych,na planszy wyników,prócz Keno,są to liczby automatyczne i stałe
Złoty tu masz :
http://www.lotto.de/de/ergebnisse/keno/archiv.html#top
http://www.lotto.de/de/ergebnisse/keno/archiv.html#top
jociana głodnego-0 myślenia{{diabelek}lubię się delektować obiadkiem,nigdzie sie nie spiesze
OPA tę stronkę mam jest dobra ale chodzi mi konkretnie o stronkę gzie są w wierszu 50 0statnich losowań no wiesz tak jak u nas w multi multi
Liczby z gier na TAK:6,8,11,12,14,16,19,20,22,25,27,30,33,34,35,39,46,47
Dwie z nich nie wejdą na pewno:14,47.Radzę zapamiętać ten wpis
powtórka,nie obecna
Dwie z nich nie wejdą na pewno:14,47.Radzę zapamiętać ten wpis
powtórka,nie obecna
OPA coś tak jak wyniki mm na multipasko,oczywiście jak taka stronka istnieje
taa, na pohybel
dziś keno dało mi czysty zysk - całe 8zł, do obiadu 4/7 a po obiadu 5/7 oba z chybika; drapki też dały zysk, a mm na razie nie
dziś keno dało mi czysty zysk - całe 8zł, do obiadu 4/7 a po obiadu 5/7 oba z chybika; drapki też dały zysk, a mm na razie nie
2 043 603. Brajan 2014-05-11 (15:58) ANGLIA
jocia,jak Ci idzie typowanie liczb Fortunaty55
Nie typuję Jej liczbamiska takie przypuszczenie . Kiedys dostałam rok temu..ale jeszcze nie weszły
jocia,jak Ci idzie typowanie liczb Fortunaty55
Nie typuję Jej liczbamiska takie przypuszczenie . Kiedys dostałam rok temu..ale jeszcze nie weszły
Moje osobiste szczęśćie miało być owszem jak mi częśc wychodzi, to zwracam na nie uwage, ale nie wieszło więcej jak 5/12 od rokumoże ponad rok
nie zwracam na nia uwagi..owszem wpisuje w typowania, ale to tylko jedna liczba
no to tak 14,35
i 14,36 jocia co ty na to
bez 80 bo nie wieże w chińskie przysłowia i sny
i 14,36 jocia co ty na to
bez 80 bo nie wieże w chińskie przysłowia i sny
Witam
Ludzie co za urestwo losowało
Aby tak w miłości szczęśliwego dnia nie doczekało
Ludzie co za urestwo losowało
Aby tak w miłości szczęśliwego dnia nie doczekało