Wpisy 2 042 199 – 2 042 298
10 maja 2014 20:42 → 10 maja 2014 21:04, 100 wpisów
już mówiła mama w życiu najważniejszy szmal
.....................................
mamy forsę i wolny czas
....................................
.....................................
mamy forsę i wolny czas
....................................
krasnalek goii sie jak na psie
w szkopach to już psy***ami wodę piją.Normalni ludzie tam do pracy nie jeżdża
zloty taka prawda,w szkopach mogłes się dorobić w latach 80,90 a nie teraz.Jak u nas syrenki jeździły to sprowadzali auta i można było cos się NACHAPAć nawet u bauera można było zarobić a teraz dno i wodorosty no ale skoro OPA pocsiska niewypały,że ma w fabryce 12 czy 14 na rękę to juz jego sprawa
krasnalek no no oby
bo wszystko zonka za mnie robi
bo wszystko zonka za mnie robi
OPA gruby i święty buhaj to ty jestes i do tego kiciarzmógłbyś mi takie pociski zapodawac jakbym nie znała tematu ale znam az za dobrze
krasnalka a co to jest porterówka?Coś Ty ja mam rozmiar XXXXXXXXLLLLLLLLLLLLLi dobrze mi z tym
krasnalek no to co najwazniejsze
Lila ,z matmy to ja miałem 5 kę i umiem liczyć,ty pewnie cieniutko,dlatego musisz mandaty wypisywać,a wiadomo jaką tacy mają inteligencję
OPA a skąd ty wiesz czy ja jestem gruba i ile ja jem?To Ty chłopak zacznij jeść bo im tam w fabryce ***niesz i dopiero będzie ubaw,wezmą pago i Cie pod płotem zakopią
Lila- spirt piwo porter woda cukier gozdziki cukier waniliowy ( nie piłaś to szkoda jest super)
Lila tak,wiem pracowałem w latach 90-97 i też wiem coś o zarobkach w De teraz jest lipa tak jak piszesz
Lila jak mialem 9,50 na godzine i 40 euro dziennie diety to ile wyjdzie na godzine ?
krasnalka tzn piwo piłam ale nie własnej roboty tylko kupione w sklepiea Ty sama robisz?
LIla i w dodatku jeszcze cię zwolnili,widzisz jaka ty mądra,chyba tylko tu
ciekawe czy krzysztof c zdał mature
OPA no i co w związku z tym? Zwolnili mnie? Pacz to nawet nie wiedziałam
Tyle miałem diety,to jakos sie nazywa,dają nawet do 50,tylko cięzko z tym
wasyl krzysztof pewnie zdał i poszedł w długą albo nie zdał i ma szlaban na kompa
Lila,pisałaś kiedys ze pracujesz w policji,chyba ze oszukiwałaś,a mnie o to obwiniasz
to w końcu dieta czy jakoś się nazywa.2,5 roku w szkoplandii i nie wiesz jak na to mówią? Ech.....
lila pewnie to drugie
OPA pracowałam,pracuje i będe pracowac a nie rozumiem co to ma tu do rzeczy ze szkopami
ale wy sobie do oczu skaczecie a ja dziś mam dziś wszystko w ciemnej dziurze
zaraz będzie baba z brodą
zaraz będzie baba z brodą
wasyl no jak ma szlaban to przerąbaneto było drugie podejście i jak nie zda to mu mama nie kupi gry i będzie siok
No widzisz,a mi chodziło o to że mandaty wypisują osoby takie troszkę niedouczone,tak się przyjęło,bez obrazy
lila dajcie już na luz bo mnie rozniesie
OPA mało wiesz a poza tym ja żadnych mandatów nie wypisuję bo ja nie z drogówki
paweł mature sie kupuje a nie zdaje
kupuje na targu
pawełek trzeba się uczyć długo i namietnie i zdać,proste jak ....nie
Pawełek tak tak dla Niemców bo w Polsce pracy nie ma dołączysz do grona bezrobotnych
paweł wesele cza było opisac w 4 słowach picie zarcie i tance a potem kac
zlotyno to jak tam zapitalają po 12 godzin to musisz mieć pojemny narząd
pawełek a karwa po jajco zamiast grać na kompie to książka w dłoń i czytane
wesele---stresczenie szybkie
picie zabawa i paw
picie zabawa i paw
Lila u Niemców nie Ma płacy minimalnej więc i 200 e może brać dniowki ale jako kierownik
26i27 pewniaki
HARTGE taaaaa może miec nawet 20 na godzine jako płytkarz ale nie z polski