Wpisy 2 038 696 – 2 038 795
6 maja 2014 21:44 → 6 maja 2014 22:17, 100 wpisów
xelom im dłużej w tym przedziale bryndza tym większa szansa na wysyp
i znowu nikt nie trafil nawet 8/10
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,05,06,07,08,11,13,15,18,21,22,23
mnietek nie padl4 za to 3 widze ładnie padlo
W Poznaniu ksiądz powiedział, aby dzieci przynieśli prezenty do poświęcenia, które otrzymali po uroczystości komunijnej
Jeden z ojców dzieci busem przywiózł 5 rowerów
-ksiądz na to, że wystarczyło by przynieś dzwonki od tych rowerów
Inny przywiózł 7 komputerów
-ksiądz na to, że wystarczyłaby myszka
W Warszawie rodzice zaprosili krewnych do Sheratona
Chłopiec widział, że krewni wręczali koperty z pieniędzmi
Na drugi dzień poprosił rodziców o parę złotych
Rodzice na to, że mają do dopłacenia do sumy z umowy 11 000 zł
Jeden z ojców dzieci busem przywiózł 5 rowerów
-ksiądz na to, że wystarczyło by przynieś dzwonki od tych rowerów
Inny przywiózł 7 komputerów
-ksiądz na to, że wystarczyłaby myszka
W Warszawie rodzice zaprosili krewnych do Sheratona
Chłopiec widział, że krewni wręczali koperty z pieniędzmi
Na drugi dzień poprosił rodziców o parę złotych
Rodzice na to, że mają do dopłacenia do sumy z umowy 11 000 zł
torsan co ty na 6 skreslen w mm ?
daki>> teraz to po balu ale poważnie najpierw mialem zamiast 76 wpisaną 73 ale zmieniłem..
byłby komplecik.
byłby komplecik.
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 10,25,27,39,43,47
Użytkownik Qń trafił 5/12 w typowaniu Lotto
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 06,13,16,19,33,35
Użytkownik zenek44 trafił 5/12 w typowaniu Lotto Plus
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Lotto Plus:
EP-08 5/10
wasyl-piaski ja tez ide na komunie odemnie dostnie cwiartke z tego co mowiles
emeryt
jocia
mój syn dostał na komunię tel.dotykowy,tablet klocki lego i w sumie z kopert 950zł-jest zadowolony bo chciał właśnie to dostać,ja też jestem zadowolona bo moje dziecko ma praktycznie wszystko co jest dziecku potrzebne w jego wieku żeby go nie zepsuć,nie rozbestwić
nowatelka a za co ma se kupic wrotki
smartfony tablety a gdzie rower ? tylko droga elektronika nic wiecej
ja dostałem rower wigry 3 i zegarek damski dałem mamie do tej pory go ma działa
Typuje końcówkami, więc muszę wiedzieć na bieżąco , zresztą widzę u siebie
nie chcę nikogo obrazić ale dopóki dziecko potrafi się cieszyć jest,rower ma nowy,zegarek niestety jak większość dorosłych w tel.,a wrotki go nie interesują
po czym poznaje sie chama
pamiętacie po zegarku montana
pamiętacie po zegarku montana
dotam masz racje ale w skali 1 do 16
straciłam myśl,chcaiłam napisać że jak się potrafi cieszyć jest ok,gorzej jak dziecko dostanie komputer i skwaszone chodzi,tego u dzieci nie lubię
nowatelko masz racje bo za dawnych czasów to inni dostali czekolade i kopa w tyłek
nowatelka czekoladki kupic i ma cieszyc miche
stać nas na naprawdę dużo ale dzieci muszą znać priritety,ja mam 4rodzeństwa i to dobrze rozumię i też to chcę przekazać
moje dziewczyny dostały trochę złota , a syn kasę i kto był skwaszony
albin przepraszam ale się nie zgodzę,idziemy z postępem,nie traktujmy tych komunii jak zło konieczne na od***,a dzieci jak bandę gówniaż pod kościołem,nie o to chodzi
nowatelka jak mi dzieciak 10 letni mówi ze juz ma w glowie samsunga galaxy 5 w głowie bo 3 juz rozwail po 6 miesiacach uzytkowania to mi sie takie cos nie podoba
dzieci muszą odczuć że to ważny dzień,są najważniejsi wtedy,ale rozpieszczanie nie jest niezbędnym elementem wychowania,dzieci potrzebują dozowanej zdrowej dawki rozpieszczania
nowatelka Mercedesa i quada im kup, co będziesz żałować i taką miernotę wciskać jak telefon, czy telewizor
nowatelko no ale przyznaj, ze te dzisiejsze komunijne prezenty to przesada..przeciez nie o to w tym wzystkim chodzi..ja jestem przerazona ...
gaja masz rację dlatego jak siostra moja(jego chrzestna )powiedziała że kupi mu tel.to powiedziałam tylko żeby był mały(bo to dziecko przecież w wieku 8lat ma małe rączki) i to właściwie tylko dlatego żeby właśnie nie czuł się żle w śród rówieśników
dzikuska , nie wkładaj jej nie stworzone rzeczy, ona tak nie mówiła
dzikuska,przepraszam ale poczytaj ze zrozumienie o czym piszę,bo zupełnie przeciwnie właśnie
Pamiętam, że mnie Rodzice powiedzieli.. Jesteś najważniejsza w tym dniu , siedź prosto, jedz ładnie , bo wszyscy będą na ciebie zwracali uwagę.( i pilnowałam tego )To było dla mnie ważne i pamiętam do dziś.Nie przywiązywałam wagi do prezentów.
Ja tez uważam, ze to przesada, ten wyścig z prezentami, strojami.
nowatelka wybacz, ale nóż się w kieszeni otwiera, ta piosenka jest pisana dla mamony.
dotam pisała, ale nie dziś
dotam pisała, ale nie dziś
no to dam mu ino 50zł na karte do tel
bedzie mnie pamietał ze 50 lat
no ale faktycznie trudno odmówić dziecku nowinek technologicznych jak ich równiesnicy je mają...
ksings no no i ręke do
nowatelka ten dzieciak ma zakodowane w głowie ze to musi byc juz 5 bo 4 to stary model i zeby jej tego nikt nie kupowal bo przestażały
Boze byc teraz rodzicem roztropnym to wyzwanie...znaleźć złoty środek...
a moja babcia dostała paczkę landrynek i był to najszczęśliwszy dzień w życiu. Pamięta ich smak i zapach i kształt woreczka. Przed śmiercią to jeszcze wspominała. Ciekawe czy ktoś wspomni te telefony, smartfony, itp.,
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
dzikuska chyba już wiem o jaki wpis ci chodzi-jak napisałam że może mojemu synowi kupimy telewizor,żle mnie zrozumiałaś chodziło mi o paradoks wychowania,bo ja mam 4rodzeństwa jak już wspomniałam,a mój mąż jest jedynakiem,i to wyszło od niego a akurat mamy remont piętra w domu,dzieci będą miały w końcu swoje pokoje,i chodziło mi o tą przewrotność że jeszcze mebli nie ma a tu chcą telewizor
brak głównej wygranej
jak zawsze
jak zawsze
dzikuska..takie reminiscencje jakie miała Twoja babcia...bezcenne...
gaja jak ona to wspominała to miała jeszcze ten uśmiech na twarzy
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 263 220,50 zł