Wpisy 2 037 115 – 2 037 214
5 maja 2014 16:48 → 5 maja 2014 17:22, 100 wpisów
moja data urodzenia
19.04.1904 = 1+9+4+1+9+4 = 28= 2+8= 10=1
Tylko,ze ja jestem urodzeniową ósemką..gdzieś jest błąd
19.04.1904 = 1+9+4+1+9+4 = 28= 2+8= 10=1
Tylko,ze ja jestem urodzeniową ósemką..gdzieś jest błąd
astro
witam
znalazłem 10 groszy jak szedłem . to może 10 damy
może ta cyfra leżała na ulicy
jocia
isla
sorelka
baxter
i inni
isla
sorelka
baxter
i inni
baxiu jo
mw
mw 10 i 4 5 na ripley...
sorelko ma znaczenie z jkich liczb,..bo moze byc 2+6,3+5,4+4,1+7=8
ja jestem sustecka...
ściskajcie się ściskajcie moze w koncu u mnie pokropi...
baxiu
sorelko, sa róznice..ale nie pamiętam dokładnie, poszukaj w necie
masz baxiu jedz...
baxiu ja dziś wygrywam w mini a ty???
http://www.wrozenie24.com/numerologia/znaczenie-liczby-8/
to ogólne
to ogólne
Znaczenie liczby 8
Numerologiczne Ósemki to tytani pracy, gdyż są osobami pełnymi wytrwałości, cierpliwości oraz sumienności. Zadanie powierzone Ósemce na pewno zostanie wykonane! Cechą tej wibracji jest ambitne realizowanie projektów, pracowitość i odpowiedzialność, na ich barki można złożyć ważne tematy, by mieć gwarancję, iż zostaną wypełnione. Większość Ósemek wytrwale dąży do osiągnięcia celu i nie pozwala, by coś je zatrzymało, niestraszne są im porażki. Zdarza się, że te zalety mogą wymknąć się spod kontroli i przerodzić się w nadgorliwość, pracoholizm lub niepotrzebny upór, ale przy praktycznym usposobieniu Ósemek rzadko się to zdarza.
Numerologiczne Ósemki to tytani pracy, gdyż są osobami pełnymi wytrwałości, cierpliwości oraz sumienności. Zadanie powierzone Ósemce na pewno zostanie wykonane! Cechą tej wibracji jest ambitne realizowanie projektów, pracowitość i odpowiedzialność, na ich barki można złożyć ważne tematy, by mieć gwarancję, iż zostaną wypełnione. Większość Ósemek wytrwale dąży do osiągnięcia celu i nie pozwala, by coś je zatrzymało, niestraszne są im porażki. Zdarza się, że te zalety mogą wymknąć się spod kontroli i przerodzić się w nadgorliwość, pracoholizm lub niepotrzebny upór, ale przy praktycznym usposobieniu Ósemek rzadko się to zdarza.
baxter ale się nawalimy nie???
Numerologia 8 mówi, że osoby z tą wibracją cenią prawdomówność i otwartość, same nigdy nie kłamią i nie oszukują, oczekując tego od innych. Razi je fałsz i szalbierstwo, są uczciwe oraz moralne w życiu czy kontaktach z innymi. Z Ósemkami nie poplotkujesz ani nie obgadasz innych za ich plecami, to ludzie życzliwi a przy tym szczerzy w kontaktach. Zwykle znaczenie liczby 8 wskazuje też na ogólną jasność relacji
astrolog ty powsinogo zebym ja czekała na ciebie???
astro jak ty przyjdziesz to będą lepsze...
heheh no to sie zgadza.
cierkawe jaką cyfra jest jedna z miich znajomych
wyjatkowa nie ósemka
cierkawe jaką cyfra jest jedna z miich znajomych
wyjatkowa nie ósemka
a kondi przepadł, chyba szykuje zamach na ts...
No to musisz mnie zaprosić bo skad mogę wiedzieć kiedy upieczesz?
kondi bo ci rogaliki zjedzą...
astro jestes zaproszony!!!ale zapitke weż...
sorelka moze to jaki podrywacz...
sorelka to my sie zmówimy na niego co???
astro a co robisz?
sorelka zobacz jak wymiękł...
sorelka to chyba musisz u mnie zamieszkać albo moze astro ma bliżnika? albo rozdwojenie jaźni...
astro podrywacz powie wszystko byle by sie wcisnąć...
sorelka co nic nie mówisz...sama zostałam na placu boju...
chyba sorelka poszła sprzątac sama...
Nikogo nie podrywam zostałem zaproszony do sorelki i do Ciebie to moja wina?
ha ha ha ale łapiesz za słówka no to wepchać...wprosic inaczej...a potem okazuje się jak sprząta...
astro nie nie twoja...
sorelka z nimi to tak zawsze najpierw się wprasza a potem ja nic nie mówiłem...
sorelka na nich....
tia wiem wiem ze tak jest,
ale tu jest dowód w postaci słowa pisanego
ale tu jest dowód w postaci słowa pisanego
sorelka mam pomysła zaprosimy go a potem się nim zajmiemy ok...ale będzie zwiewał...