Wpisy 2 036 721 – 2 036 820
5 maja 2014 10:00 → 5 maja 2014 13:56, 100 wpisów
Gracz z miejscowości Wolsztyn wygrał 53 164,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Korfantego 92/94 wygrał 53 164,50 zł w grze Mini Lotto
witamjak zwykle wqórwiony na TEESIAKÓW ZŁODZIEI PUŚCIŁEM NA CAŁY weekend i qurwa odzyskałem 2 zł 4/8 w keno a pierwsze trzy liczby i ostatnia trafne no ale ch...uj 2 zł już piżdzicy dostaje z tych gier
meda76,barbapapa BONUS OCALAL-KARWASZ JEST SZANSA????
jeszcze przydałaby się emotionka jak boksa dajemy teesiakowi -to by najczęściej szła
Pojechalem wczoraj na stacje puscic kupony i zlapalem kapcia w rowerze 6 km prowadzilem rower,2 zl laskawy TS mi dal
CZAS nai w mapki,
Andreas-ot i cały żywot na wqurwieniu w tuskolandzie a te byki krase za darmo mają diety i kasy niewiadomo ile
barbapapa-u nas taka mentalnosc ludzi- wybiora golodupcow do sejmu -nachapac sie niemoga przez 4 lata,a potem jaki on zestresowany jak go nie wybiora -chcieli swego czasu zeby poslom emerytury przyznawac jak go nie wybiora ponownie !!!PARANOJA W TYM POLSKIM GRAIDOLE!!!!
barbapapa-Pilsudzki by zrobil porzadek z ta cholota sejmowa ,w dupach sie im poprzestawialo!!!!
ale kraj ma 40 mln ludzi ,a nie qurwa kilkaset osób klika pociotków -nie umie rządzić niech spie....rdala ,anie ludzie cierpią przez ich nieudolność
A to ze nas TS -rzezbi na kase -bo dokladaja zie Tuskowi do Budzetu -bo juz dawno by to wszystko JEBLO!!!-Wygrana w TS -to zajebiste szczescie ,albo kwestia przypadku-FUKS!!!!
ale ja gram dość długo w te wynalazki ts -to widze cholernom różnice teraz wygrać to graniczy z ogromnym fuksem a z kilka lat wcześniej miałem 5/5 w multi ,4/5 często w lotto 5 oczywiście grając teraz oddaje wszystko z kretesem -tuskoland chyba tak to poustawiał
Gracz z miejscowości Gdańsk wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Szybkie 50
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Monet daj jakom 5 na multi cobym wziął 700 zeta tym fafulokom
Barbapapa- ja gram kolo 15 lat,i od 2012 -chu..ia z grzybnia,nic konkretnego nie mozna trafic-zainwestowali w nowsze komputery-szybsze i wiedza co ludzie obstawili 5 minut przed losowaniem,kiedys bylo 15 minut-13:45 juz nie przyjmowali zakladow,teraz puscisz 5 minut przed losowaniem!!!!!
astrolog--na dzisiejsze granie przeznaczasz 700zl-grubo!!!!
Zadzwonie do wrozki- MIRIAM z TVP-1,moze ma pewniaki
astrolog- 5,60 za minute polaczenia- to bedzie mi o liczbach godzine opowiadala
a tak na powaznie-to niewiadomo co skreslac-takie liczby losuja -zeby jak najwiekszy zysk wygenerowac dla siebie czyli TS-
I wydasz tyle kasy ,że nawet jak wygrasz 5/5 to się nie zwróci ha ha ha
POWODZENIA WSZYSTKIM GRAJACYM!!!!!!!!!
astro
a ja stawiam na 4 5 12 14...???
astro gdzie cię wcieło potem bedziesz za mna latał jak pójde...
baxiu widziałam
no tak tak, to może co dzis gracie bo takie losują że nie wiadomo co wybrac
ja wybieram liczby z przedziaqlu 1-80 tak czuje ze takie bedą ba nawet 20 z takiego wylosja
Gracz z miejscowości Police wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Gracz z miejscowości Koszalin wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Cholera muszę coś trafić
Brak pracy ,kasy i perspektyw na życie
Brak pracy ,kasy i perspektyw na życie
już miesiąc siedzę w domu ,dupa tylko rośnie a z pracą w b-stoku ciężko niestety
Lila żeby mi ktoś pomógł coś załatwić to tak .
Wiesz Lila co mnie zadziwia jak dotąd miałam rodzinę zagranicą co się systematycznie odzywali ale jak się dowiedzieli ze szukam pracy to się już nie odzywają
Wiesz Lila co mnie zadziwia jak dotąd miałam rodzinę zagranicą co się systematycznie odzywali ale jak się dowiedzieli ze szukam pracy to się już nie odzywają
krasnalka bedzie oki ja dostałem wypowiedzenie 30 kwietnia, nie jestes sama
ten kraj schodzi na psy