Wpisy 203 479 – 203 578
5 stycznia 2011 18:27 → 5 stycznia 2011 19:59, 100 wpisów
Wędrowca to może ponieważ mag jest zakręcona to Ty zdradzisz rozwiązanie?
Mag.. .
Jak znajdę nuty tej piosenki, to się naucze ją grać.. :-)
Jak znajdę nuty tej piosenki, to się naucze ją grać.. :-)
Ponieważ to jest równanie z samymi niewiadomymi... Nawet tak zwana liczba życia którą użyła mag w wyliczance jest dla każdego inna
więc jaki jest wynik??? 
więc jaki jest wynik??? 
"Wędruśo 22,15 powtórzą się 4 liczby na 100% do tych liczb dodajcie liczbę..życiawtedy będzie 5 liczb, do tych pieciu liczb poj. lub w parkach poziomych, ostatni rząd liczb, których zostanie Wam tylko osiem""
Tu są same niewiadome...
-- powtórzą się 4 liczby na 100%
- nawet jeżeli tak często bywa że w kolejnych losowaniach są 4 powtórki to i tak nikt nie wie które cztery,
-- dodajcie liczbę życia - która jak wiadomo jest liczbą z przedziału 1-10 i 11,22,33,44 jako liczby extra ale to dla każdego zależnie od daty urodzenia
-- pojedynczo lub w parkach poziomych ostatni rząd liczb- to już jest typowa niewiadoma
jedyne co wiadomo to że mag sugerowała by grać 6/6 lub 7/7
PPP
Tu są same niewiadome...
-- powtórzą się 4 liczby na 100%
- nawet jeżeli tak często bywa że w kolejnych losowaniach są 4 powtórki to i tak nikt nie wie które cztery, -- dodajcie liczbę życia - która jak wiadomo jest liczbą z przedziału 1-10 i 11,22,33,44 jako liczby extra ale to dla każdego zależnie od daty urodzenia

-- pojedynczo lub w parkach poziomych ostatni rząd liczb- to już jest typowa niewiadoma
jedyne co wiadomo to że mag sugerowała by grać 6/6 lub 7/7
PPP

HARTGE nowu rok nowe parki wytypowalem 4 w mini ( najbardzień aktywne w 2010) i teraz musze czekac i zobaczymy
korn748>> dzieki jescze nie pilem

korn748>>>> jak tam granie na 4 skreslenia
albinlotto
no system co testuje zrobił sie bilans ujemny w 4/4 jest -16 zł a w systemie 6/6 - 21 zł 
no system co testuje zrobił sie bilans ujemny w 4/4 jest -16 zł a w systemie 6/6 - 21 zł 
korn748>>> najlepeij grac na 8,6 i 4 skreslenia
bynajmniej najlatwiej wyjsc na + ewentualnie zminilizowac straty
7/10 to 1 do 621 a 5/6 to 1 do323 kasa praktycznie ta sama a latwiej wygrac
stopien trudnosci podobny do 8/10 ale kasy znacnie wiecej
Rano nie grałam,ale te co teraz zatypowałam to tak pusciłam w realu
Hardge.Za dużo szczęścia naraz.Kiedyś ta passa musi się skończyć.
przygladałam sie liczbie 45 i stwierdziłam że tyle razy juz chyba nie poleci HARTGE

Witaj ulala ja bym postawiła na 44
Darku dzięki a jak u ciebie z grą ja 0 14 tylko 3/8

Darku dzięki a jak u ciebie z grą ja 0 14 tylko 3/8

ulala hmm 44? na mapie wygląda tak jak by miała się powtórzyć trudno przewidzieć

Dzisiaj to ja mam zamiar wygrać

kantor50 myślałam ze to tylko kobiety ukrywają swój wiek , a że facet to jak wino jest im starsze tym lepsze...hmmmm
Jak tam na Warmii i Mazurach?

tylko jak to trafić ?