Wpisy 2 033 813 – 2 033 912
2 maja 2014 15:51 → 2 maja 2014 19:34, 100 wpisów
i przypomnisz może drogi kolego - to co ja z tym palcami miałem zrobić ? Jednak uwzględnij - są tacy, co pamiętają
"dopóki nie miałem dostępu do netu - nie wiedziałem..."
sorka
"dopóki nie miałem dostępu do netu - nie wiedziałem..."
sorka
Gracz z miejscowości Kramsk wygrał 73 165,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Wodzisław Śląski wygrał 73 165,00 zł w grze Mini Lotto
Dlaczego w lotku są teraz 4mln a nie 5 do wygrania? Zawsze było 2,3 i 5
Sumik
prezes wyjechal na dlugi weekend- musial kieszonowe wziązc
prezes wyjechal na dlugi weekend- musial kieszonowe wziązc
to znaczy, że teraz mniej osób puściło lotka i dlatego mniej do wygrania?
Wygrane w mini lotto to jakaś kpina ! Powinno być gwarantowane 350 000zł jak już grać to o gwarantowaną nagrodę!
Nie grajmy w lotto przez tydzień zobaczymy co się stanie z TS
Lepszy pomysł to taki, żeby wymusić na nich losowanie bez cięć obrazu.
Niby jak bez cięć obrazu ? Przecież na żywo przed kamerą są losowania.
Według mnie nie oszukują to prawdopodobieństwo jest odpowiedzialne za tak niski odsetek wygrywających. Swoje TS i tak zarabia część z wpłaconych stawek idzie dla nich część do skarbu państwa a resztę na wygrane.
kiedyś kto s pisal ze na pewno oszukja bo moreno jednocześnie był w tv losowal liczby i na innym kanale
Może losował liczby a na innym kanale był w jakimś programie ale nie na żywo.
Z kolegą z uniwerka zrobiliśmy taką maszynę do losowania kulek mechanizm taki sam jak w orginale. Zakłady skreslał cały uniwerek coś koło 3000 zakładów na dzień było. Eksperyment dotyczył lotto i trwał miesiąc. Nikt przez ten czas nie trafił 6 nawet 5 nie było 4 były dwie i spory wysyp 3.
Prawdopodobieństwo wystąpienia 6/6 w lotto to 1 na 13 983 816 i trzeba mieć tego świadomość
Według mnie najbardziej opłacalną grą jest mini lotto a to ze względu na niską cenę zakładu. Można grać systemem na 21 liczb i wtedy szanse są spore.
Na dziś mam system 6 i dwa zwykłe na mini bez szaleństw i dwa jokery
goldeverest-> no raczej
ludziom sie wydaje że bohaterowie seriali tak maja na imię jak w serialach
i jak spotkaja na mieście jakiegoś tam Marka np z m jak miłość to tak do niego mówią... nie odrózaiaj fikcji telewizyjnej od relaniego świata
ludziom sie wydaje że bohaterowie seriali tak maja na imię jak w serialach
i jak spotkaja na mieście jakiegoś tam Marka np z m jak miłość to tak do niego mówią... nie odrózaiaj fikcji telewizyjnej od relaniego świata
Hartge
centralnie i niech Ci Wielki Władca Kuleczek, jednak, coś się tak zaparł na tego jokera ?
centralnie i niech Ci Wielki Władca Kuleczek, jednak, coś się tak zaparł na tego jokera ?
Grając za 10zł możemy zagrać na wszystkie liczby i wtedy mamy gwarancje że trafiliśmy wszystkie wylosowane wylosowane i szanse chociaż na 3 w którym zakładzie też są spore.
hehe
Hartge
cofaj się w czasie i zerkaj PO ilościach zawartych zakładów ...
Hartge
cofaj się w czasie i zerkaj PO ilościach zawartych zakładów ...
hihi
kto wie, czy i prawie władcy kuleczek z Targowej, kiedy padnie - nie odpuszczą...
kto wie, czy i prawie władcy kuleczek z Targowej, kiedy padnie - nie odpuszczą...
Według mnie najbardziej opłacalną grą jest mini lotto a to ze względu na niską cenę zakładu. Można grać systemem na 21 liczb i wtedy szanse są spore.
Jakim systemem?
Jakim systemem?
Monet-> poprostu rozpisujesz 21 liczb systemem skróconym z gwarancjami. Na forach edi8 sporo już tego publikował. Możesz rozpisać na ile chcesz ja lubię na 21 liczb.
Robal ja wiem że ta kumulacja może się ciągnąć w nieskończoność. Bez przesady na daniach poleci a może już dziś
hartge
oj tam - bez przesady - kumulka dłużej nie pociągnie niż prezio
oj tam - bez przesady - kumulka dłużej nie pociągnie niż prezio
Poprostu - mi chodzi o to ile zakładów i jaka gwarancja.
Teraz powyżej powyżej 25 zakładów grasz to żeby nie dać ciała to w swoich 21 liczbach musisz mieć cztery trafione. Czyli 80% trafień z 50%liczb.
Dobrze liczę?
Teraz powyżej powyżej 25 zakładów grasz to żeby nie dać ciała to w swoich 21 liczbach musisz mieć cztery trafione. Czyli 80% trafień z 50%liczb.
Dobrze liczę?
Robal nie jest to dobry pomysł wybacz nie podam nie lubię sobie zapeszać
ok rozumiem powo
hatge
a bajdełej - widzieli ?
jak to koleżanka
sundari
napisała -
- historia nigdy nikogo niczego nie nauczyła
hatge
a bajdełej - widzieli ?
jak to koleżanka
sundari
napisała -
- historia nigdy nikogo niczego nie nauczyła
Robal mam rozumieć że nie wysłała? Taaa historia lubi się powtarzać i nie przemówisz typujesz wysyłasz nie typujesz nie wysyłasz
dokładnie
hartge
>>41. status sundari 2014-05-02 11:01:32
Dziekuje wszystkim ale niestety nie mialam mozliwosci wyslac kuponu <<
lajf is brutal end ful of zasadzkas
hartge
>>41. status sundari 2014-05-02 11:01:32
Dziekuje wszystkim ale niestety nie mialam mozliwosci wyslac kuponu <<
lajf is brutal end ful of zasadzkas
taaaa
trzeba coś dzisiaj zadziałać - jutro ciężko może być z wysłaniem
i kiedy/komu powiesz - 'mi to lotto...' ?
trzeba coś dzisiaj zadziałać - jutro ciężko może być z wysłaniem
i kiedy/komu powiesz - 'mi to lotto...' ?
Robal nikomu się chwalił nie będę będę żył z lekkim sumieniem i z niezależności finansowej i się zwolnię ale póki co trzeba kombinować
17,73 co z nimi
dziś drapek potestował nowe stopnie wygranych w keno, rano zainwestowałem 10zł, wygrałem 8zł 1/4,2/4- na kreślone i 3/6, 4/7 i 2/7 na chybika; popołudniu zainwestowałem 6zł- wygrałem 8zł 1/5 i 3/7 z chybika i 4/6-kreślone/ każdy zakład był na osobne losowanie; z nowych wygranych trafiło się 4/7-4zł i 4/6-6zł - bilans na 0; ale wcale nie latały "moje zestawy"
drapki i mm przyniosły stratę
drapki i mm przyniosły stratę
no kiedyś muszą wpaść
niech magnesy wymienią
no tak jak polecą to 5-razy z kolei
Marcinek ,najlepiej dziś wieczór,nie mam siły głowić dzis już....
drapek
drapek
na wieczór zagrałem 2kradzione trójki jako 6/6- na razie france nie chcą jednak wleźć 1,4,5,68,78,80
dziwne ostatnio lecą cyferki - ujarzmic je można chyba tylko na ch-trafił
idę puscić i z psem na spacer może on ma jakieś pomysł bo ja już wymiękam
do losowania
Powodzenia wszystkim
do losowania
Powodzenia wszystkim
na chybika ponoć pada większość 6/6 w lotto, a mm jak jet-trudno powedzieć-najwięcej 5/6 miałem parę razy
...po macoszemu dziś i przeskakuję szybko na mini..czsu mało mi zostało
moja opinia o mini jest taka- najwięcej kasy sie na tej grze traci, chyba że trafisz czwórkę
agatko, no ostatnio to nie mam za bardzo farta- coś tam wpadnie, ale dochodu z ts-a ni ma
a ja durna zamiast policzyć Hitlera Adolfa 51 (pewniak) to policzyłam samego Hitlera31 i g...
grzesiu a moja wina ze mi wlazł jakąs dziurą do snu...
gg gdzie już znikasz chwal się...
zgadza sie Marycha żylasta...
isl. nic nie wygrałem papierowego w maju...; liczę jutro na Ciebie tylko do 9-10tej się wyrób i pa
grzesiu a ile dla mnie???
widze ze wszystkim się podoba to określenie...
za 6/6 10%
ale powiem ci że keno zrobiło się dośc atrakcyjne i nie wiem czy nie zgezygnuję z mm i przerzucę się na 4/4 w keno- najmniejsza szansa na stratę kasy, a za 4/4-60zł, a w mm tylko 84zł
ale powiem ci że keno zrobiło się dośc atrakcyjne i nie wiem czy nie zgezygnuję z mm i przerzucę się na 4/4 w keno- najmniejsza szansa na stratę kasy, a za 4/4-60zł, a w mm tylko 84zł
gg oblukam moze pójdziemy razem...
baxiu na mp...gorzej jak sie Maryśka dowie to mi da bure...
szkoda ze kondzia nie ma, mam bananowca wg przepisu cukiernika...
piszą gorsze rzeczy...bany dostają...
XXI wiek mam prawo miec swoje zdanie...