Wpisy 203 198 – 203 297
4 stycznia 2011 22:27 → 5 stycznia 2011 10:04, 100 wpisów
PROSZĘ O WPISANIE POPRAWNE NIEPOSORTOWANYCH ....dziekuję
Dziś..4/10

Dziś..4/10
Witam, tylu tu graczy, pewnie z różnych regionów Polski, każy pewnie ma kupę znajomych , czy ktokolwiek zna kogos kto wygrał np.5 w minilotto lub 6 w dużego???
mala557 napisz mi na pocz ,o ktorej bedziej jutro to pogaduszkamy lapppppp
mala557>>>

mala557>>

mala557 >> jak tam gra
nom u mnie 2/5 mini ale sie nie martwie bedzie jeszcze hucznie w nie dalekiej przyszlosci

mala557>> mysle ze na nowego kompa w tym roku uzbierasz z ts

Pasko>>
do 203195 - dzisiaj śmigało normalnie, ale ostatno miałem takie dziwne zawiowania - obraz drgał, a dźwięk był normalnie ...w tv ta sama transmisja, podobno, była bez zakłóceń :-O
Ile, w chwili obecnej, kosztuje multipairs, ver 2011, fullwypas, pełna opcja, z PEWNYMI bajerami ? Po starej znajomości, z jakims ludzkim upuścikiem ? Możesz mi napisac na pw
do 203195 - dzisiaj śmigało normalnie, ale ostatno miałem takie dziwne zawiowania - obraz drgał, a dźwięk był normalnie ...w tv ta sama transmisja, podobno, była bez zakłóceń :-O
Ile, w chwili obecnej, kosztuje multipairs, ver 2011, fullwypas, pełna opcja, z PEWNYMI bajerami ? Po starej znajomości, z jakims ludzkim upuścikiem ? Możesz mi napisac na pw

mala557>>. juz spac.?
albinlotto tak bo zmęczona jestem, idę spać może mi się cyferki przyśnią

I pewnie zrobią kolejną kumulacje !Bez kitu i skresl takie liczby !
gram w Totka już 12 lat i nie pamiętam losowania może z 10 lat temu aby liczby tak padały parkowo czy trójkowo !
Jest tu jakiś matematyk ?
Ktoś kto dobrze zna rachunek prawdpodobieństwa - bo to jest aż niemożliwe aby padały tak losowane liczby obok siebie !
gram w Totka już 12 lat i nie pamiętam losowania może z 10 lat temu aby liczby tak padały parkowo czy trójkowo !
Jest tu jakiś matematyk ?
Ktoś kto dobrze zna rachunek prawdpodobieństwa - bo to jest aż niemożliwe aby padały tak losowane liczby obok siebie !
mala557>>. dobranoc 

Pechowiec6>>. moga pasc nawet i 1-2-3-4-5-6 mazyna nie odroznia pilek tylko sie tak wydaje ze mniej prawdopodobny moze byc taki uklad ale ma takie same prawdopodobienstow jak kazdy inny.
korn748>>>> ja dzisiaj nie gral moze jutro ale jak cos to na 14 a ty cos grales dzisiaj>??
Kto DOKŁADNIE obserwował losowanie mm to na niektórych kulach można było zobaczyć małą 7. Dobrze ta siódemka była widoczna na kuli z numerem 22 i na ostatniej z numerem....7.
Wędrowca netowy
tak ja ta 7 małą to juz wczesniej widzialem ale nie wiem co moze to jakies oznakowane kule jak myslisz?
tak ja ta 7 małą to juz wczesniej widzialem ale nie wiem co moze to jakies oznakowane kule jak myslisz?nie oglądam losowań - ale chyba lukne nastepne
ta 7ka odznacza sie jako cień???
ta 7ka odznacza sie jako cień???
korn748 >> no to slabiutko
ja bardzo zadko gram w mini wole w mm
łatwiej cos wygrac

dms zobacz losowania archiwum i patrz na kule to zobaczysz małą 7
jak 7 to na szczescie
jedna szostka

Nieprawdopodobna choć niestety prawdziwa historia:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zrobil-zdjecie-swojemu-zabojcy-tuz-przed-smiercia,wid,13003780,wiadomosc.html?ticaid=6b8af
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zrobil-zdjecie-swojemu-zabojcy-tuz-przed-smiercia,wid,13003780,wiadomosc.html?ticaid=6b8af
Czy te małe liczby to są numery zestawów użytych do losowania? Może to być numer serii wyprodukowanych kulek. Trudno powiedzieć.
MULTIMANNIACY, POZWOLĘ SOBIE ZAMIEŚCIĆ TU LINK.
http://www.mam-serce.org/
KTO MOŻE ,ZŁOCISZA NA POMOC NIECH POŚLE DLA TEGO MALEŃSTWA
http://www.mam-serce.org/
KTO MOŻE ,ZŁOCISZA NA POMOC NIECH POŚLE DLA TEGO MALEŃSTWA
albinlotto
Wiesz poszukam Dużego Lotka wyniki z przed 10-ciu lat do tyłu wstecz - bo nie przypominam sobie aby tak kulki padały obok siebie dawniej - dopiero jak TS zaczął robić kumulacje to się zaczęły takie anomalie, śmierdzi mi to OSZUSTWEM i tyle !
Wiesz poszukam Dużego Lotka wyniki z przed 10-ciu lat do tyłu wstecz - bo nie przypominam sobie aby tak kulki padały obok siebie dawniej - dopiero jak TS zaczął robić kumulacje to się zaczęły takie anomalie, śmierdzi mi to OSZUSTWEM i tyle !
Pechowiec6>> jak padnie 1,2,3,4,5,6 to dopiero beda spekulacje hehehe
I jak powiedziałem tak uczyniłem posprawdzałem i rzeczywiscie w dawniejszych czasach padały parkowo ale narazie nie znalazłem żadnej trójki tak wiesz po kolei 3 liczby !
Pechowiec >>> 6 jest dla marzycieli
6 w tym nicku to jest przypadkowa liczba ,no może nie aż tak hehe , bo kiedyś mi się podobała mazda6 ,więc tak jakoś zostało !
dzień dobry!
wstawać leniuszki!
udanego dnia i wysokich wygranych
wstawać leniuszki!
udanego dnia i wysokich wygranych

Mało tego na kuponie z dnia poprzedniego ,ktorego oczywiscie nie puscilam mam 6/7

Ula.Wczoraj nagle wezwali mnie do pracy i w związku z tym,nawet nie zdążyłem zatypować na forum.Dziś właśnie wychodzę i też nie mam czasu zatypować.Dzięki za gratki.Powodzenia.Zobacz mój wczorajszy kupon.Było blisko,żeby nie oboki.Pozdrawiam.
6 hm ta liczba czesto chodzi. razem z 2,4, mozan spróbowac ja osobviscie pusciłem 6 na dzisaj i jutro
A liczba 14 i 36 mogą sie powrórzyc bo tez sie zastanawiam nad nimi?

Ula.Gratulowałaś mi 6,22,60...a było 7,22,60...czyli ta szóstka gdzieś tam krąży

hm 14... nie puszczam tej liczby ale nie mówie ze jest zła co do 36 to prędzej. wejdz w "mapy" na tym serwisie i zobacz jak chodza te liczby
Kantor myliłam liczby wiem że były 7,22,60 ale to moze znak i dzis ta trojka padnie jeszcze?

Można zaryzykować.Ja w tej chwili postawiłem na "6"
Do zobaczenia wieczorem.
Do zobaczenia wieczorem.