Wpisy 2 030 233 – 2 030 332
28 kwietnia 2014 19:34 → 28 kwietnia 2014 20:37, 100 wpisów
Chciałbym usłyszeć Wasz głos w sprawie reklamy portalu z Rembiszewskim. Jeśli źle wpływa to oczywiście ją zdejmuję. Dobro multipasko najważniejsze!
@Pasko,ja nie ogladam losowan,wyniki tylko mnie interesuja.Losować to może dla mnie i Kiepski Ferdek z Waldkiem
2 030 187. dragon 2014-04-28 (18:50)
Pasko, czy możesz zablokować reklamę z Ryszardem Rembiszewskim:
Po pierwsze, stał się obiektem kpin dla czatujących
Po drugie, reklamuje to co jest w tej chwili zkazane
Po trzecie, może to doprowadzić do zamknięcia Twojego portalu.
Pasko, czy możesz zablokować reklamę z Ryszardem Rembiszewskim:
Po pierwsze, stał się obiektem kpin dla czatujących
Po drugie, reklamuje to co jest w tej chwili zkazane
Po trzecie, może to doprowadzić do zamknięcia Twojego portalu.
Jasza SLD i Moskwa to tak jak polskie podziemie w komitywie z wujkiem z ameryki :niby liczysz a gówno otrzymujesz.Solidarność owszem dostała i z klerem pobiła czerwoną latarnię.
Popieram Jasza Ferdka dawać mi
Popieram Jasza Ferdka dawać mi
internet..
greg żyłka pójdzie na szyi i kłopot gotowyspoko na uj Ci te emocje
Jasza: zobacz na www.multipasko.pl/lottoland.php
Osoby, które stoją za tym portalem twierdzą, że jest w pełni legalny. Ryszard Rembiszewski do nich dołączył... wątpliwości są. Póki co wstrzymuję reklamy.
Osoby, które stoją za tym portalem twierdzą, że jest w pełni legalny. Ryszard Rembiszewski do nich dołączył... wątpliwości są. Póki co wstrzymuję reklamy.
greg jest jest trza tylko odczytać skrót SLD i wprowadzić go w życie....oczywiście prezesom,dyrektorom i innym zarządzajacym troszkę może sie pogorszyć ale nadymali sie kasy więc starczy tym ***iszonom już żłobu..czas dla ludzi pracy troszkę spokoju w życiu
widzisz greg ja SLD proponuję Jasza Pis a razem odrzucamy PO...i już jeden problem mniej
Porównanie Komuna a SLD to tak.... jak liberał polski i powszechnie obowiązujący w cywilizowanym świecie.U nas prywatny ma coś a pracujący ma na przetrwanie głodu a w cywilizacji --prywatny ma coś a pracujący ma tyle żeby być zdrowy i silny do pracy u prywatnego, taka mała różnica
Porównanie Komuna a SLD to tak.... jak liberał polski i powszechnie obowiązujący w cywilizowanym świecie.U nas prywatny ma coś a pracujący ma na przetrwanie głodu a w cywilizacji --prywatny ma coś a pracujący ma tyle żeby być zdrowy i silny do pracy u prywatnego, taka mała różnica
Jacek nie do końca ja mam firmę klient zwleka z zapłatą A.US twierdzi to ryzyko dałalności i gdzie tu urwa sprawiedliwość.
każdy liberał powie : pracownik ma zarobić dwa razy więcej niż sam potrzebuje do życia po to by móc wychować potomstwo.Amen kuźwa
Kolejne miliony na rządową reklamówkę. Jak dowiedział się reporter RMF FM Grzegorz Kwolek, na nowy spot i jego emisję rząd wyda blisko 8,5 miliona złotych. Klip ma pokazywać sukcesy transformacji w ostatnich 25 latach.
transformacje to przeszedł śp Jackson
u nas to zwykłe złodziejstwo w majestacie prawa..prawa rządzących
greg>> już wydał.
Ta prezentacja już lata w TV.
Jako ciekawostka.. Zekranizowanie "Zemsty" A. Fredry w obsadzie gwiazd polskiego filmu było tańsze.
Ta prezentacja już lata w TV.
Jako ciekawostka.. Zekranizowanie "Zemsty" A. Fredry w obsadzie gwiazd polskiego filmu było tańsze.
a w mordę z wiejską i jej okolicami cyferki ważniejsze
Monet Pogoń górnikiem przykryta....
remis raczej sprawiedliwy
Drago do wojska i na front do Kijowa
pierwszą???
....bo druga bramka padła normalnie,wolny,dosrodkowanie i z banki dziadek sobol trafił
greg ale żeś wymyslił cyferki jak ryży z gdanska Polskę
Jasza co jemy? i dlaczego sam
2 030 281. jacekkowal 2014-04-28 (20:05) wschodnia część mazowsza
....bo druga bramka padła normalnie,wolny,dosrodkowanie i z banki dziadek sobol trafił
Wolnego nie powinno być tylko żółta kartka dla górnika bo piłkę ręką zatrzymał celowo piłkarz górnika. Nawet komentatorzy to gadali.
Wolnego nie powinno być tylko żółta kartka dla górnika bo piłkę ręką zatrzymał celowo piłkarz górnika. Nawet komentatorzy to gadali.
Piskorski chyba na diecie
dobra pewniaki po jednym i uzasadnić proszę
18 bo lubię.....
sorelka
gaja
jacekkowal 2014-04-28 (20:17) wschodnia część mazowsza
dobra pewniaki po jednym i uzasadnić proszę
Gościu, czy ty się dobrze czujesz z tym uzasadnianiem?
dragon luz
dystans,zachowaj dystans ...zwróć uwagę na wpisy kobitek ...luzik taki tu teraz klimat
jesli trafiłem kogoś negatywnie to przepraszam
zamiast Rembicha uwiarygadniającym lottoland powinien zostać
m a m -
kolega deprim
m a m -
kolega deprim
Pasko dzięki za zdjęcie reklamy R.R
Więcej szacunku dla innych by się tu wielu przydało
Pomimo klimatu
Więcej szacunku dla innych by się tu wielu przydało
Pomimo klimatu
nie no karwa