Wpisy 2 030 174 – 2 030 273
28 kwietnia 2014 18:28 → 28 kwietnia 2014 20:02, 100 wpisów
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Całkowicie nowa tabela wygranych w Keno od 1 maja !
Całkowicie nowa tabela wygranych w Keno od 1 maja !
PAN LOTTO RYSZARD R.szaleje i jego pomysł na lottoland-co mówi Rysio gdy siada na sedesie komora mieszania jest pusta-następuje zwolnienie blokady,ooooj rozwolnienie-biegunka -moja promocja
greg-jasne,tylko tak ciulasto losował że nigddy nic nie miałem
Pasko, czy możesz zablokować reklamę z Ryszardem Rembiszewskim:
Po pierwsze, stał się obiektem kpin dla czatujących
Po drugie, reklamuje to co jest w tej chwili zkazane
Po trzecie, może to doprowadzić do zamknięcia Twojego portalu.
Ele e Barbara to twoja 2 na złe typy dawałeś
A teraz poczytaj
http://www.salontajemnic.pl/ezoteryka/prawo-przyciagania/czy-mozna-przyciagnac-pieniadze-i-bogactwo
A teraz poczytaj
http://www.salontajemnic.pl/ezoteryka/prawo-przyciagania/czy-mozna-przyciagnac-pieniadze-i-bogactwo
Skarbowy nie odpuści nam jak wygramy w nielegalny sposób BO TO POJEB....NY TUSKOLAND
oni tylko qurwa na paralityków polskich piłkarzy to kase wszędzie zawsze i chojnie dają
nie mówiąc o narodzie w ciula robionym przez tych masonów z Po
Czy można przyciągnąć pieniądze i bogactwo?
Czy można przyciągnąć pieniądze i bogactwo?Chyba każdy z nas chciałby żyć w luksusie i dobrobycie, nie martwiąc się tym, że w pewnym momencie braknie nam pieniędzy lub stracimy pracę. Niestety tylko nieliczni mogą się pochwalić takim życiem. Część pławi się w bogactwie, natomiast druga część doświadcza biedy i ubóstwa. Czy można zatem sądzić, że jedni są lepsi od drugich? Czemu akurat niektórym powodzi się w życiu zawodowym a innym nie? Czy nawet biedna osoba może osiągnąć w życiu sukces i stać się bogata? Okazje się, że tak!
RockefellerWiększość multimilionerów zaczynało od zera, borykając się m.in. z biedą i brakiem wykształcenia! Warren Buffett, amerykański inwestor giełdowy (majątek 53,5mld USD) zaczynał od roznoszenia gazet za 175 dolarów na miesiąc. John Davison Rockefeller, uważany za najbogatszego człowieka w historii (jego majątek po śmierci wynosił blisko 663,4mld USD!) podjął pierwszą pracę, jako asystent księgowego za 50 centów na dzień. Tyler Perry - aktor, reżyser i scenarzysta, który w przeszłości był bezdomnym stał się multimilionerem. John Paul DeJora, multimilioner i współzałożyciel marki kosmetyków fryzjerskich zaczął kreować markę mając jedynie 700 dolarów i będąc w przeszłości bezdomnym! Murray Smith, multimilioner, ekspert rozwoju firm, właściciel i współwłaściciel wielu firm, współautor książki dla początkujących biznesmenów "Odpowiedź" był w młodości uznawany za osobę z opóźnionym rozwojem i musiał uczyć się w szkole specjalnej. Pierwszą jego pracą było czyszczenie podziemnych kanałów. John Assaraf, multimilioner, współautor słynnego
Czy można przyciągnąć pieniądze i bogactwo?Chyba każdy z nas chciałby żyć w luksusie i dobrobycie, nie martwiąc się tym, że w pewnym momencie braknie nam pieniędzy lub stracimy pracę. Niestety tylko nieliczni mogą się pochwalić takim życiem. Część pławi się w bogactwie, natomiast druga część doświadcza biedy i ubóstwa. Czy można zatem sądzić, że jedni są lepsi od drugich? Czemu akurat niektórym powodzi się w życiu zawodowym a innym nie? Czy nawet biedna osoba może osiągnąć w życiu sukces i stać się bogata? Okazje się, że tak!
RockefellerWiększość multimilionerów zaczynało od zera, borykając się m.in. z biedą i brakiem wykształcenia! Warren Buffett, amerykański inwestor giełdowy (majątek 53,5mld USD) zaczynał od roznoszenia gazet za 175 dolarów na miesiąc. John Davison Rockefeller, uważany za najbogatszego człowieka w historii (jego majątek po śmierci wynosił blisko 663,4mld USD!) podjął pierwszą pracę, jako asystent księgowego za 50 centów na dzień. Tyler Perry - aktor, reżyser i scenarzysta, który w przeszłości był bezdomnym stał się multimilionerem. John Paul DeJora, multimilioner i współzałożyciel marki kosmetyków fryzjerskich zaczął kreować markę mając jedynie 700 dolarów i będąc w przeszłości bezdomnym! Murray Smith, multimilioner, ekspert rozwoju firm, właściciel i współwłaściciel wielu firm, współautor książki dla początkujących biznesmenów "Odpowiedź" był w młodości uznawany za osobę z opóźnionym rozwojem i musiał uczyć się w szkole specjalnej. Pierwszą jego pracą było czyszczenie podziemnych kanałów. John Assaraf, multimilioner, współautor słynnego
znacie jaką fajną stronkę z grami na zapisywanie wyniku-kopalnia gier była ale padła
http://magia.onet.pl/artykuly/czary-i-zaklecia,633/rytual-na-zdjecie-klatwy,60910.html
podam "kilka" cyferek do małego :1,2,4,9,10,11,15,16,17,18,21,23,24,25,26,28,30,31,32,34,35,36,38,39,40.Moje typy to 2,10,23,30,32.
Spróbuj i TY
Spróbuj i TY
49,38,32,27,23,19,18,11,3 TO MULTI
Greg wiem ,że dużo ale lepiej z określonej grupy cyfr wybierać niż z całości...to tylko 25 problemów
Greg wiem ,że dużo ale lepiej z określonej grupy cyfr wybierać niż z całości...to tylko 25 problemów
"Kiedy zasiejesz ziarno, wszystko co masz robić, to podlewać ziemię. Nie możesz kontrolować słońca, nie możesz kontrolować pogody, nie możesz kontrolować plagi szarańczy, która nadleci i zniszczy wszystko dookoła. Wszystko, co możesz zrobić, to zasiać ziarno. Staranne je podlewać i WIERZYĆ. Nie byłbym teraz w miejscu, w którym jestem, gdybym przestał wierzyć. Wiara to wartość" - Tyler Perry
w multi 18,49,19,23 i 38 to pewniaczki a małym lotku 23 i 32
a skąd ziarno....
co było pierwsze ziarno czy owoc
tak tak powolutku do celu ...tylko czasu ziemskiego jakoś tak mało
Najszybsza droga do kasy to szwindel kant jak Amber Gold wyjdą za kilka lat i wio z POLSKIEGO KRAJU.
amber to był legal wg PO więc nie wprowadzaj afery
greg no nie ,czytaj ze zrozumieniem....
Sponsoring dla KLD to może być szwindel...sprzedać Polskę chłopasiom z CDU to byłby nr powojennej Polszy
Sponsoring dla KLD to może być szwindel...sprzedać Polskę chłopasiom z CDU to byłby nr powojennej Polszy
Legal to oni mają w pierdlu i to luksusowy żyję im się lepiej niż nie jednemu na wolności
jestem średniowiekową duszyczką i daleko mi do liberałów a zdecydowanie bliżej a nawet podam rekę chłopakom z SLD.....
mamy płemieła germańca,wiec co sie dziwić że sprzedał nas!!
http://niezalezna.pl/54583-janusz-szewczak-o-kulisach-finansowania-partii-tuska-przez-cdu-nowe-fakty
http://niezalezna.pl/54583-janusz-szewczak-o-kulisach-finansowania-partii-tuska-przez-cdu-nowe-fakty
nie no Pasko wpierdzielasz sie między zagrychę i seteczkę
Jacek a ja mam ich wszystkich głęboko .Czy oni obojętnie jaka partia będzie cię chronić dbać o Twoje interesy.
PAŃSTWO SOCJALDEMOKRATYCZNE ma w definicji bronić Twoich i moich praw ale nie państwo prywatne....
Chciałbym usłyszeć Wasz głos w sprawie reklamy portalu z Rembiszewskim. Jeśli źle wpływa to oczywiście ją zdejmuję. Dobro multipasko najważniejsze!
@Pasko,ja nie ogladam losowan,wyniki tylko mnie interesuja.Losować to może dla mnie i Kiepski Ferdek z Waldkiem
2 030 187. dragon 2014-04-28 (18:50)
Jasza SLD i Moskwa to tak jak polskie podziemie w komitywie z wujkiem z ameryki :niby liczysz a gówno otrzymujesz.Solidarność owszem dostała i z klerem pobiła czerwoną latarnię.
Popieram Jasza Ferdka dawać mi
Popieram Jasza Ferdka dawać mi
internet..
greg żyłka pójdzie na szyi i kłopot gotowyspoko na uj Ci te emocje
Jasza: zobacz na www.multipasko.pl/lottoland.php
Osoby, które stoją za tym portalem twierdzą, że jest w pełni legalny. Ryszard Rembiszewski do nich dołączył... wątpliwości są. Póki co wstrzymuję reklamy.
Osoby, które stoją za tym portalem twierdzą, że jest w pełni legalny. Ryszard Rembiszewski do nich dołączył... wątpliwości są. Póki co wstrzymuję reklamy.
greg jest jest trza tylko odczytać skrót SLD i wprowadzić go w życie....oczywiście prezesom,dyrektorom i innym zarządzajacym troszkę może sie pogorszyć ale nadymali sie kasy więc starczy tym ***iszonom już żłobu..czas dla ludzi pracy troszkę spokoju w życiu
widzisz greg ja SLD proponuję Jasza Pis a razem odrzucamy PO...i już jeden problem mniej
Porównanie Komuna a SLD to tak.... jak liberał polski i powszechnie obowiązujący w cywilizowanym świecie.U nas prywatny ma coś a pracujący ma na przetrwanie głodu a w cywilizacji --prywatny ma coś a pracujący ma tyle żeby być zdrowy i silny do pracy u prywatnego, taka mała różnica
Porównanie Komuna a SLD to tak.... jak liberał polski i powszechnie obowiązujący w cywilizowanym świecie.U nas prywatny ma coś a pracujący ma na przetrwanie głodu a w cywilizacji --prywatny ma coś a pracujący ma tyle żeby być zdrowy i silny do pracy u prywatnego, taka mała różnica
Jacek nie do końca ja mam firmę klient zwleka z zapłatą A.US twierdzi to ryzyko dałalności i gdzie tu urwa sprawiedliwość.
każdy liberał powie : pracownik ma zarobić dwa razy więcej niż sam potrzebuje do życia po to by móc wychować potomstwo.Amen kuźwa
Kolejne miliony na rządową reklamówkę. Jak dowiedział się reporter RMF FM Grzegorz Kwolek, na nowy spot i jego emisję rząd wyda blisko 8,5 miliona złotych. Klip ma pokazywać sukcesy transformacji w ostatnich 25 latach.
transformacje to przeszedł śp Jackson
u nas to zwykłe złodziejstwo w majestacie prawa..prawa rządzących
greg>> już wydał.
Ta prezentacja już lata w TV.
Jako ciekawostka.. Zekranizowanie "Zemsty" A. Fredry w obsadzie gwiazd polskiego filmu było tańsze.
Ta prezentacja już lata w TV.
Jako ciekawostka.. Zekranizowanie "Zemsty" A. Fredry w obsadzie gwiazd polskiego filmu było tańsze.
a w mordę z wiejską i jej okolicami cyferki ważniejsze
Monet Pogoń górnikiem przykryta....