Wpisy 2 026 801 – 2 026 900
25 kwietnia 2014 17:07 → 25 kwietnia 2014 18:21, 100 wpisów
Monet moge ci powiedziec ze programik teraz daje przedziałek 20-tek na najbliższe losowania...
oj chopy bo bedzie padało/...
ok jeden zostaje drugi idzie...
nie na pupilke? i taki kurs pie.rdolisz już sam nie wiesz co sklerotyku.
jocia my to się mamy z tymi chopami nie...
jocia momento...
on zagrala przeciwko radwańskiej kursem na wygraną Radwańskiej.I jak zwykle wygrał.
21,23,25,27,29,,,,,,6,9,13,35,77,,,,21,36,38,48,67,,,,i z takiego najbardziej chodliwego zestawiku 3,20,31,34,35,59,71,77...
Monet bierz co chcesz...spadma na gwiezdne wrota...czasem czeba czekać kilka losowań uprzedam...
Monet ten jest dużo tańszy, wejdz tam i luknij...
ktoś tu kiedys mowił,że nie wierzy w to iż ludzie wydają w kolekturze setki zl...otozmoi drodzy dziś bylam świadkiem jak facet zarózne gry - chyba za rózne bo nie śledzilam jegopoczynań od początku zostawił 10 500
Ja to bym chciał wygrać z 10 tys a on 10 tys postawił!
Osobiście nie widziałem aby ktoś postawił więcej niż 100zł
Osobiście nie widziałem aby ktoś postawił więcej niż 100zł
no w szoku bylam takien pan czesto tak robi- powiedziala ze mniej wiecej co drugi dzien
sorelka/o ja pitole dwa jabole a to może ten co "6" skreślił i musi do roku oddać wszystko
ja wcześniej tez nie bo ja po kolekturach nie chodze ale mam jedna z biletami i byla jedna babka - kolejka długa....
no i się napatoczył
no i się napatoczył
sorelka jak co drugi dzień tyle kasy zostawia to kolektorka ma wypłatę jak poseł
ja widziałem jak "znajomek"odbierał 1300 zeta,i umawiał się za dwa dni po odbiór kasy za drugi pukonik.
to kolektura w delikatesach z wódą, oni tam maja niezy utargg dzien w dzien a w swieta jeszcze wiekszy 24 h otwarte
Może to stare ale uslyszane dziś...
Alkohol nie rozwiąże twoich problemów...
Woda mineralna też nie...
Alkohol nie rozwiąże twoich problemów...
Woda mineralna też nie...
Może na jeden zakład mini,ale to też nie wiadomo.
Jetta
Trisio
Trisio
emerytko jak ci auto wyszarpia na złom to więcej niż na jeden mini dostanę
Dobra ludkowie. Kawencja wypita, pogoda znosna to biorętoporek i ide.. w
Trisio.
Marzenie ściętej głowy.
Marzenie ściętej głowy.
Ja bym też musiała z toporkiem.Po osiedlu latają dziki
Obok osiedla był taki lasek,zaczęli go karczować,bo podobno będą stawiać domki jednorodzinne.To dziki przeniosły się na osiedle.
trisio.
Pogoń ?Moim psem ?
Pogoń ?Moim psem ?
Jetta
Trisio.
POmysł dobry-trzeba opatentować
POmysł dobry-trzeba opatentować
Na nosek troszke pieprzu to będzie biegł i robił wrr..wrr... dziki się boja tego bo to diabły tasmańskie podobne
Trisio.
Trisio.
A nie masz jakiś patentów na wygrane ?
A nie masz jakiś patentów na wygrane ?
Trisio.
SZKODA.
SZKODA.
10500 zł? Ja tyle na oczy nie widziałam.
ktos mi podpowie cz dać takie liczby na kuponik 2,7,11,17,65,73 i drugi zakład 5,7,14,26,37,75 z góry dzięki