Wpisy 202 573 – 202 673
3 stycznia 2011 22:15 → 3 stycznia 2011 23:23, 100 wpisów
niewazne czy wieleba czy ktos inny jak ma wejsc niech wejdzie ja mam nadzieje ze 17-19-22-28-41 dzis nie bedzie
She's soooo hoot

202571. status mag.. 2011-01-03 (22:15)
spiderman>>Netykieta - zasady panujące na stronie multipasko.pl
ok
spiderman>>Netykieta - zasady panujące na stronie multipasko.pl
ok

Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 10,11,12,24,31,33,35,42,45,47,49,51,53,59,61,63,65,71,74,80 - Plusem jest liczba: 12
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 09, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,24,26,42
"prawie"robi różnice hehe
saltosky jeszcze nic nie stracone. Odwróć monitor o 180 stopni i bedziesz miał trafionego jokera

w następnym losowaniu jokera 6 i.....

bella hosia nie złośc sie jutro kolejnae szanse w MM Lotto i Mini
6z8 nieźle jeszcze stawke dać *10
Nawygrywalem
jutro o 14 te same kupony wysylam 
jutro o 14 te same kupony wysylam 

dupa dupa dupa
hosiu
co tam łażą, Oni już u Ciebie zadekowani są
pluskwa tu i tam....
co tam łażą, Oni już u Ciebie zadekowani są
pluskwa tu i tam....jak ktoś ma ochotę powyzywać lotto to zapraszam do wspólnej zabawy
no może trochę przedobrzyłem, ale czy można nazwać wygraną 2 złote przy wkładzie własnym 15 złotych/
chyba dureń tak to określi

chyba dureń tak to określi

rico - nie można
coraz kosmiczne te cyfry w tym Multi Multi lecą
a ty den trochę pojechałeś - to była mega obelga
Tak. Tak. Przestrzegam tutaj wszystkich niewtajemniczonych co pekają z zazdrości, że komus udało się trafić dzisiaj i jeszcze nam dzis komunkikuje ta radosną wiadomośc. To prawdopodobnie nic innego jak pracownicy LOTTo wypisuja tutaj bzdury o trfieniu 6 z 8. Bo dyrektor kazał. Pozdrawiam. I nie dajmy się.
kusząca jest wygrana w mini lotto za 1.25 ale dlaczego zazwyczaj wygrywa główną nagrodę tylko jedna osoba lub nikt śledząc statystyki?
daniel777.Wszyscy pracujemy dla TS-a.A Wieleba to nasz szef,co majstruje przy maszynach losujacych

daniel777 przetań tu ludzie na czacie sie znają i nikt nie pracuje dla lotto a jak ktos wkleja kupon to oryginalny -nie oglądaj tyle archiwum x
niedawno trafiło piątki aż 7 osób......
I też był płacz bo płacili tylko po 30 tysięcy!
SKANDAL

I też był płacz bo płacili tylko po 30 tysięcy!
SKANDAL

bella34 zobacz jesteśmy pracownikami lotto.Ja za zdrapkę a Ty za 6/8.

den
koniec żartów tę kulkę z 15 co schowałeś przy czyszczeniu, nie zapomnij jutro na 14 do bębna wrzucić
koniec żartów tę kulkę z 15 co schowałeś przy czyszczeniu, nie zapomnij jutro na 14 do bębna wrzucić
ja też tak myśle jutro 15 w końcu musi wpaść

mag..Z MM ,mam straszny mętlik,na razie sobie go odpuszczę
skupiam się na: Keno i Lotto

skupiam się na: Keno i Lotto

RICO ty nasz królu pesymizmu.Można nazwać zyskiem nawet 2 zeta przy wkładzie 15 zeta i uważam że jest to dobry zysk.Porównaj ten zysk z lokatą bankową,lub koszykiem walutowym,i wtedy może coś zakumkasz .A może ty potrafisz za inwestować 2 zeta a wygrać 15.Chyba też nawet tego nie potrafisz więc,jedyne co Ci wychodzi to permanentna krytyka wszystkich co cokolwiek wygrywają.Czyżby żal ci coś ściskał.Takiego płaczka czatowego należy chronić,bo drugiego takiego już nie będzie.Ale Cie pozdrawiam serdecznie ,i prześpij się spokojnie ,pełen pesymizmu,jutro dla Ciebie może być tylko gorzej.
Witaj kogucik 19,dawno tu nie było,jak wypoczęty,progresją jeszcze grasz

o "15"na plusa jutro popieram jak najbardziej hehe
kogut, nie rozumiesz, bo jesteś już dawno bankrutem.hehehehe
Ja pisałem jeszcze do normalnie myślących, że jeśli wyślą kupo za 15 zł a wygrają 2 złote to nie mają wygranej a przegraną -13zł
u ciebie zawsze jest tak, że jesteś przegrany a wychodzisz według siebie na plus.
I tak trzymaj, bo ta adrenalina jest dla ciebie bardzo dobra
Pozdrawiam.

Ja pisałem jeszcze do normalnie myślących, że jeśli wyślą kupo za 15 zł a wygrają 2 złote to nie mają wygranej a przegraną -13zł
u ciebie zawsze jest tak, że jesteś przegrany a wychodzisz według siebie na plus.
I tak trzymaj, bo ta adrenalina jest dla ciebie bardzo dobra
Pozdrawiam.

ricardos
nie wyczuwam siareczki
hihih den w kieszeni ją nosi{{mruga}den dawaj kule 15 }

nie wyczuwam siareczki
hihih den w kieszeni ją nosi{{mruga}den dawaj kule 15 }

mag..,nie ściskaj za mocno,bo mi tchu zabraknie i nie ,będę
miał siły siedzieć nad liczbami
miał siły siedzieć nad liczbami

maguś jak z kieszeni to tymbardziej śmierdoli plusem
dobrej
i do narazie

dobrej

i do narazie
Wiedziałem od samego początku. Podejrzewałem. A teraz mamy dowód. Jeden z pracowników niejaki Den własnie się przyznał i to tu na czacie! I szefem tego gangu napisał że jest Wieleba. Tak napisał!
Witam.SAM9 żadko pisze na czacie bo raczej tu piszą grający w MM a ja już przestałem.Ale gram dalej progresją,tylko w swoim temacie sobie prowadzę tą grę.Czasem jak mnie coś zafrapuje dam głos na czacie.Po za tym nie siedzę długo na kompie,bo mam inne zajęcia.Serdecznie Cię pozdrawiam i też podziwiam twe sukcesy.Zawsze się ciesze jak ktoś cokolwiek wygra,i nie jest tu ważna wysokość wygranej tylko sam fakt że się nie straciło.Pozdrawiam i życze wysokich wygranych.Miłej nocki.
mag >>>>{{uścisk}} Masz rację ....To śmierdzi mi pluskwami podrzuconymi przez agentów TS 

RICO i widzisz tu mamy inny punkt widzenia.Ty piszesz że ktoś za inwestował w grę 15 zeta a wygrał 2 zeta,a ja wygraną rozumie tak że ktoś za inwestował 15 zeta a wygrał swój wkład czyli 15 zeta oraz dodatkowo 2 zeta zysku.Bo zawsze grałem progresją i tam taki sposób gry występuje.I widzisz różnicę nawet w myśleniu,ja o zysku a ty zawsze o stracie.A jak byś grał ze mną tak jak ja to byś ten zysk miał.A może zagraj ze mną tak jak ja gram,a ja ci wszelkie straty pokryje jak wystąpią.Tylko niestety 15 zeta to trochę mało,ale zapraszam Cię do gry i wtedy ocenisz ,a nie tak bez wiary w wygraną piszesz bzdury.Pozdrawiam
wszystko to co mam, wykradłem Bogu gdy spał<<<<
i takkkkkkkkkkk zabierze mi więcej,,,,,,, zatrzymując SERCE

i takkkkkkkkkkk zabierze mi więcej,,,,,,, zatrzymując SERCE

Chyba się wkurzę 

jeszcze tylko jedno losowanie sobie ją potrzymam