Wpisy 2 025 302 – 2 025 401
24 kwietnia 2014 12:06 → 24 kwietnia 2014 13:44, 100 wpisów
a piramidki jocia masz?
lila
ok bo licho nie spi
to moze wylacze sie do losowania, bo tylko greg podtrzymujemnie na duchu z liczbami
kondi, ja nie jestem pewna liczb dzisiajfatalnie..utrudniaja teraz typownie te masowo wycinane końcówkiostatnimi czasy
jocia pewnie wyczaili że grają ludzie na końcówki i specjalnie to robią albo po prostu taki okres grze jest
wg mnie jak ktoś ma jakąś metodę to nie powinien podawać publicznie bo po podaniu jest już po ptokach
panoramix
założe się że oni śledzą strony o grze a tą to już na pewno
mw i tak ustawiaja maszynę zeby nie losowala licz ,ktore podajecie na czacie
na przykład baxter podał jakie końcówki lubią we wtorek chodzić i była lipa prawie nic nie było z nich.także mimo chęci dzielenia się sposobami,lepiej nie podawać grać po tzw. kryjomu
albo się mailoo albo przez gg wymieniać sposobami
sorelka a kto Ci tak powiedział?
Taaa siedzą z notesikami i notują że kasia z .... podała takie a takie liczby
Taaa siedzą z notesikami i notują że kasia z .... podała takie a takie liczby
MW trzeba grać bo człowiek biedny może się poszczęści i te szare życie odmieni
*panoramix nie MW
ja znam parę przypadków co konkretną kase wygrali ludzie dobrze ustawieni mający firmy, a biednemu wiatr w oczy
ten co ma to jeszcze wygra
a nam dawają ochłapy
panoramix ja mam tyle wspolnego z Ts-em co nic....
myślisz ze oni nie maja co robic tylk siedza i patzra co kto typuje i podeje na czacie tu czy na każdej innej stronie? tych stron jest a jest
myślisz ze oni nie maja co robic tylk siedza i patzra co kto typuje i podeje na czacie tu czy na każdej innej stronie? tych stron jest a jest
Sorelka, sam P. Maciej przyznał, że tak jest i nawet napisał,ze dbają o losowość
sorelka ale liczą się tylko praktycznie 2 strony ta i golden
no i lotto-centrum jeśli chodzi o staty
jocia powodzenia, zobaczysz że jak nie będziesz podawać publicznie to ci lepiej pójdzie
no i dlatego dbaja o losowos na podstawie waszych pewniaków podawanych na czacie
co innego GL- tam podaja na zamknietym forum i cxacie- byc moze ktos z ts ma dostep ale kto ich tam wie
co innego GL- tam podaja na zamknietym forum i cxacie- byc moze ktos z ts ma dostep ale kto ich tam wie
Witajcie Sorelka przyznaje Tobie racje mnie zawsze zastanawialo to ze osoby ktore podaja jakies pewniaki bardzo rzadko albo wcale ich nie wygrywaja
Gracz z miejscowości Płock - terminal LVM wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Szybkie 100
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
no co? o wszystko trzeba dbać i losowość chyba nie stanowi wyjątku
podziwiam ,że szukasz czyis wpisów i je śledzisz
mie by było szkoda czasu
ale spoko
mie by było szkoda czasu
ale spoko
Sorelkospokojnie ten numer wpisu zapisałam sobie z notatniku komputerowym, nie szukałam ( nie jestem maniaczką w tej kwestii)zapisałam w dniu, w którym był przedstawiciel TS Pan. Maciej.. na czacie Pasko . Bardzo proste i bez wysiłku z mojej strony. Była burzliwa dyskusja wtedy,warto poczytać
no widzisz jocia - ja nie mam takiej potrzeby.
ale wiem wiem sa ludzie co zapisuja sobie nr wpisow kilkunastu osób - no coż takie hobby
ale wiem wiem sa ludzie co zapisuja sobie nr wpisow kilkunastu osób - no coż takie hobby
sorelka nic się nie dzieje bez przyczyny ->
baxter8 owszem
http://www.youtube.com/watch?v=xTKXpX709Lo
baxter8 owszem
http://www.youtube.com/watch?v=xTKXpX709Lo
2 025 373 - Zostaje mieć tylko nadzieję że to poważnie nie było.
Bo wtedy nie wiadomo czy czy
Bo wtedy nie wiadomo czy czy
hiphop ... wiesz co jeśli ktos notuje czyjeś wpisy i ciagle je przytacza to naprawde musi miec nudne zycie.
jaka może byc przyczyna ze tak robisz? bo kogos nie lubisz chcesz mu dowalić.
dla mnie to chore. to jest net...a nie realne zycie tu trzeba miec jakis dystans do siebie i do ludzi tak jak i w swiecie relanym, al ejeśli wolisz sie obrzucac wyzwiskami i ciagle komus udawadniac co powiedział kilka lat temu.... twoja wola ale nie licz ze bedziesz darzona choć cieniem sympatii
jaka może byc przyczyna ze tak robisz? bo kogos nie lubisz chcesz mu dowalić.
dla mnie to chore. to jest net...a nie realne zycie tu trzeba miec jakis dystans do siebie i do ludzi tak jak i w swiecie relanym, al ejeśli wolisz sie obrzucac wyzwiskami i ciagle komus udawadniac co powiedział kilka lat temu.... twoja wola ale nie licz ze bedziesz darzona choć cieniem sympatii
Witam
Mam prozbe do autora wpisu 2025175
Niech pani-pan-więcej nic nie pisze o swoich mądrościach
Albo podzieli się swoją wiedzą
Mam prozbe do autora wpisu 2025175
Niech pani-pan-więcej nic nie pisze o swoich mądrościach
Albo podzieli się swoją wiedzą
ile razy sie tu zdarzało ze ktos komus wyciagal jakies wpsiy spzred kilku lat i wrzało