Wpisy 2 025 275 – 2 025 374
24 kwietnia 2014 11:56 → 24 kwietnia 2014 12:58, 100 wpisów
kondi raczej nie zagram , ciezko.. bylo cokolwiek ustalić za duzo liczb mozliwych
greg
jocia hmm a sobie jaką liczbę przypiszesz?
zawsze mogę zniknąć na zawsze - wystarczy jedno słowo ))
zawsze mogę zniknąć na zawsze - wystarczy jedno słowo ))
Chyba nie ma ludzi normalnych, kazdy ma jakiegos bzika ..a określenie normalny człowiek , czy aby na pewno zdefiniował ten normalny
kondziu prześlę mam tyle na głowie że już se chyba karwa w łeb szczelewrócę do domu to prześle
2 025 291. hiphop 2014-04-24 (12:03)
8 ..to z mojej numerologii
8 ..to z mojej numerologii
a piramidki jocia masz?
lila
ok bo licho nie spi
to moze wylacze sie do losowania, bo tylko greg podtrzymujemnie na duchu z liczbami
kondi, ja nie jestem pewna liczb dzisiajfatalnie..utrudniaja teraz typownie te masowo wycinane końcówkiostatnimi czasy
jocia pewnie wyczaili że grają ludzie na końcówki i specjalnie to robią albo po prostu taki okres grze jest
wg mnie jak ktoś ma jakąś metodę to nie powinien podawać publicznie bo po podaniu jest już po ptokach
panoramix
założe się że oni śledzą strony o grze a tą to już na pewno
mw i tak ustawiaja maszynę zeby nie losowala licz ,ktore podajecie na czacie
na przykład baxter podał jakie końcówki lubią we wtorek chodzić i była lipa prawie nic nie było z nich.także mimo chęci dzielenia się sposobami,lepiej nie podawać grać po tzw. kryjomu
albo się mailoo albo przez gg wymieniać sposobami
sorelka a kto Ci tak powiedział?
Taaa siedzą z notesikami i notują że kasia z .... podała takie a takie liczby
Taaa siedzą z notesikami i notują że kasia z .... podała takie a takie liczby
MW trzeba grać bo człowiek biedny może się poszczęści i te szare życie odmieni
*panoramix nie MW
ja znam parę przypadków co konkretną kase wygrali ludzie dobrze ustawieni mający firmy, a biednemu wiatr w oczy
ten co ma to jeszcze wygra
a nam dawają ochłapy
panoramix ja mam tyle wspolnego z Ts-em co nic....
myślisz ze oni nie maja co robic tylk siedza i patzra co kto typuje i podeje na czacie tu czy na każdej innej stronie? tych stron jest a jest
myślisz ze oni nie maja co robic tylk siedza i patzra co kto typuje i podeje na czacie tu czy na każdej innej stronie? tych stron jest a jest
Sorelka, sam P. Maciej przyznał, że tak jest i nawet napisał,ze dbają o losowość
sorelka ale liczą się tylko praktycznie 2 strony ta i golden
no i lotto-centrum jeśli chodzi o staty
jocia powodzenia, zobaczysz że jak nie będziesz podawać publicznie to ci lepiej pójdzie
no i dlatego dbaja o losowos na podstawie waszych pewniaków podawanych na czacie
co innego GL- tam podaja na zamknietym forum i cxacie- byc moze ktos z ts ma dostep ale kto ich tam wie
co innego GL- tam podaja na zamknietym forum i cxacie- byc moze ktos z ts ma dostep ale kto ich tam wie