Wpisy 2 025 183 – 2 025 282
24 kwietnia 2014 10:57 → 24 kwietnia 2014 11:59, 100 wpisów
2 025 175. fortunata55 2014-04-24 (10:34)
Witam.
Ja nie mam najmniejszego problemu z wytypowaniem cyfr, to jest niezwykle proste a nawet śmiesznie proste.
NO ja też nie mam żadnego problemu z wytypowaniem liczb.
TYlko problem ma TS żeby je wylosować.
Witam.
Ja nie mam najmniejszego problemu z wytypowaniem cyfr, to jest niezwykle proste a nawet śmiesznie proste.
NO ja też nie mam żadnego problemu z wytypowaniem liczb.
TYlko problem ma TS żeby je wylosować.
monet w tym rzecz to nie my mamy problem faktycznie tylko ts ma zdecydowanie wiekszy zeby wylosowac nasze liczby ot co
origami ale ts jest jeden a nas wiele wiec jego potrzeby sa malo ważne
Sorelko, staram się nadążyć za argumentami fortunaty, która pisze, że nie wygrywa, bo nie ma takich potrzeb
a ja znam kogos kto mial 6/6 w lotto pare lat temu.
origami - ja nie gram bo mi szkoda kasy wiem ze i tak nie trafie. owszem czasami zdarzmi sie puścić jeden zalad, ale tak na codzień to nie na codziec staram sie wytypowac liczby , czasami zakładam ze typuje 3/3 i wychodzi i to wszytsko
Mój teść też skreślił 6/6 w DL ale teściowa nie wysłała kuponu pił z rozpaczy tydzień
Ja puszczam jeden zakład, czasem dwa. Też uważam, że szkoda kasy, ale fajnie byłoby wygrać
9/10 7/7 8/10 stawka 10 - takie miałem ,były i 5/5 .
Moje wygrane poważniejsze skończyły się po wprowadzeniu drugiego losowania.
Teraz 7/10 albo tak jak wczoraj 6/7 to cud na kiju.
Moje wygrane poważniejsze skończyły się po wprowadzeniu drugiego losowania.
Teraz 7/10 albo tak jak wczoraj 6/7 to cud na kiju.
ja w DL puszczam jeden kupon od kilku lat 4/6 to moja największa wygrana
origami - nie wie jak długo a może wcale bo podobno jak człowiek ma dużo kasy to jest skąpy
a ja nawet nie wiem czy chciałabym wygrać.Pewnie nie miałabym problemów typowych dla większości ale czy byłabym szczęśliwa?
sorelka- teściowa podobno mu powiedziała że szkoda było jej kasy
wlasnie...jakias taka mermolada sie zrobila....moze o to chodzi, zeby gry sie pozbyc
11,13,19,23,36,54,71,72,78,80
Zmienił bym na
15.19.23.25.28.36.55.71.73.80
Zmienił bym na
15.19.23.25.28.36.55.71.73.80
Pozdrawiam !
Cześc wszystkim
2 025 200. Monet Pieknie , gratulacje.
Kiedy wprowadzili drugie losowanie zmieniła się maszyna losująca na bardziej doskonałą dla.... TeSa
2 025 200. Monet Pieknie , gratulacje.
Kiedy wprowadzili drugie losowanie zmieniła się maszyna losująca na bardziej doskonałą dla.... TeSa
witam
pewniaki g mnie to 7,33,35,58,60,72
jeszcze wczoraj ktos w studio tak kasłał, że kulki nie te poleciały, no ale...techniki rolowania ludzi są rożne. CHyba, że...to był sygnał...
właśnie dla Ciebie kto wie, ten juz wiejeszcze trochę i wyjdzie - kto zacz
a czy ja się z czymś ukrywam ? ee tam po co.Ale detalistka jesteś ja też ))
Jociu klony to klony jak dupy brudne po kupie sami ze sobą sobie nie radzą