Wpisy 2 024 644 – 2 024 743
23 kwietnia 2014 19:56 → 23 kwietnia 2014 20:37, 100 wpisów
barbapapa ....Bardzo aktywny multipaskowicz (powyżej 1000 wpisów) doczekasz sie
jetta
NIech ***ie cetralnie blyskawica w siedzibe TS-moze debila sie rozjasni w makowach -ze ludzia tez trzeba cos dac-KARWASZ!!!
Piotruś, a to z przyzwyczajenia... Nic nie zrobiłeś? To nic. Jest człowiek toi paragraf sie znajdzie..
Andreas3864 w oddziałach jest tak jeden wchodzi drugi wychodzi i czesto jescze w kolejkach czekaja przed kasa
krasnalek
jeeden wychodzi drugi przychodzi itd
wujek-gdzie dziewczyny???-pudruja nosy???
Andreas. Ja Ci pisze... Ts nie lubi rejestracji KCH, KOS, KWA i tak dalej... Trza sie na S... przepisać
wujek-tak trzymaj
Andreas... Ja już zmyłam tapete... Spac ide zaraz i do kantowanka na pewno nie wytrzymam.
wujek-tu niekturzy po swoimi nickami-podszywaja sie pod kobiety-ochyda i debilizm-brak wlasnej samooceny!!!!
Piotruś. Zaraz wołam na karmienie. Zlecą sie ze wszystkich stron a potem mi łóżko zajmą paskudy
np. ksings? w profilu ma klucz francuski. raz rozmawia muwiłem gadałem a czasem muwiłam gadałam sory za byki
wujek-nie *** takie teksty do mnie stwierdzam fakty-chyba ze jestes Gejem!!!!
ewa ja mam dwa piesy
jeden mnie dziś ugryzł bo dzień mnie nie było
jeden mnie dziś ugryzł bo dzień mnie nie było
jetta-zobacz na wpisy,ludzie maja po kilka nickow ,raz chop,raz kobieta!!!
NA POCHYBEL TS-
Paxo. Ty Piter też jesteś przecież... do wujka pisom, bo on też Piter.
Wujek. Pisiomy do siebie po nikach, bo sie myli tu imiennie i niedopowiedzenia są
Andreas. O mnie możesz być spokojny. Ja sem limited edition i mnie nie podrobisz
chodzi mi o te nicki bo jak 5 osób będzie miało taki samo imię to się pogubimy
Emeryt. Sprobuj wypucowac czarne auto... Każdy pył, każdą smuge znać. Owszem, ma klasę czarne auto ale ja bym nie wybrała....
Emeryt. Nie mam nic do czarnych samochodów. Jak ktoś ma, a wiem ze masz, to niech ma. Ja wolę inny kolor
jetta, z tym to masz rację
ale ja mam czarną
i srebrną
i nie przeszkadza mi jakoś to
racja, na srebrnej nie widać tak jak na czarnej, to prawda
ale myjnia automat pucuje znakomicie przy rondzie Rataje w Poznaniu
ale ja mam czarną
i srebrną
i nie przeszkadza mi jakoś to
racja, na srebrnej nie widać tak jak na czarnej, to prawda
ale myjnia automat pucuje znakomicie przy rondzie Rataje w Poznaniu