Wpisy 2 024 628 – 2 024 727
23 kwietnia 2014 19:44 → 23 kwietnia 2014 20:27, 100 wpisów
Mam ostatnio jakieś pechowe dni, albo ktoś se laleczke voodoo zrobił i mnie złe mzimu pecha przynosi.
jetta-nietylko u ciebie CH...a-w grach losowych!!!!
TS-nas strzyze na maxa,mowilem tutaj zeby sie skrzyknac i 1en dzien niegrac,moze by sie TS opamietal
jetta,krasnalek-
wujek-ty po switach abstynent-a nie entuzjasta,hobbysta alkocholu!!!
barbapapa ....Bardzo aktywny multipaskowicz (powyżej 1000 wpisów) doczekasz sie
jetta
NIech ***ie cetralnie blyskawica w siedzibe TS-moze debila sie rozjasni w makowach -ze ludzia tez trzeba cos dac-KARWASZ!!!
Piotruś, a to z przyzwyczajenia... Nic nie zrobiłeś? To nic. Jest człowiek toi paragraf sie znajdzie..
Andreas3864 w oddziałach jest tak jeden wchodzi drugi wychodzi i czesto jescze w kolejkach czekaja przed kasa
krasnalek
jeeden wychodzi drugi przychodzi itd
wujek-gdzie dziewczyny???-pudruja nosy???
Andreas. Ja Ci pisze... Ts nie lubi rejestracji KCH, KOS, KWA i tak dalej... Trza sie na S... przepisać
wujek-tak trzymaj
Andreas... Ja już zmyłam tapete... Spac ide zaraz i do kantowanka na pewno nie wytrzymam.
wujek-tu niekturzy po swoimi nickami-podszywaja sie pod kobiety-ochyda i debilizm-brak wlasnej samooceny!!!!
Piotruś. Zaraz wołam na karmienie. Zlecą sie ze wszystkich stron a potem mi łóżko zajmą paskudy
np. ksings? w profilu ma klucz francuski. raz rozmawia muwiłem gadałem a czasem muwiłam gadałam sory za byki
wujek-nie *** takie teksty do mnie stwierdzam fakty-chyba ze jestes Gejem!!!!
ewa ja mam dwa piesy
jeden mnie dziś ugryzł bo dzień mnie nie było
jeden mnie dziś ugryzł bo dzień mnie nie było
jetta-zobacz na wpisy,ludzie maja po kilka nickow ,raz chop,raz kobieta!!!
NA POCHYBEL TS-
Paxo. Ty Piter też jesteś przecież... do wujka pisom, bo on też Piter.
Wujek. Pisiomy do siebie po nikach, bo sie myli tu imiennie i niedopowiedzenia są
Andreas. O mnie możesz być spokojny. Ja sem limited edition i mnie nie podrobisz