Wpisy 2 024 581 – 2 024 680
23 kwietnia 2014 16:29 → 23 kwietnia 2014 20:10, 100 wpisów
kondi to jest trafione czy nie trafione ?
kondi ,6 szt.nam się dziś pokrylo ,}}....będą młode yha{{}} hahaha
też{{obi}
też{{obi}
przed losowaniem emcoje i napięcie rośnie a po losowniu nerwy i cisza
jest ktoś z Was na 100% pewien, że duży lotek jest lub niej est ustawiony?
skoro lotto nie jest ustawione dlaczego na niektórych forach wpisy są usuwane "na prośbę lotto"? I dlaczego już nie widać bez cięć bębna maszyny?
NO QURWICA RĘCE OPADAJĄ NA ZDRAPCE MISTRZOWSKA AŻ 2 ZETA ..............WYSRANA
2 024 591. Sumik777 2014-04-23 (18:29)
Jak ktoś ma tyle kasy to pewnie że jest ustawiony.
Teraz serio..
A To "ustawiony" jak rozumiesz?
Jak ktoś ma tyle kasy to pewnie że jest ustawiony.
Teraz serio..
A To "ustawiony" jak rozumiesz?
DRAPEK ZDRAP MI SŁONIA Z SUPER LOTKA ŻEBY COS BYŁO NIE 2 ZETA
SZYBKIE50 CH...UJ,RUBINOWE SERCE CH...UJ,SŁONIE CH...UJ MISTRZOWSKA AŻ ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................AŻ 1ZŁ SŁOWNIE JEDEN QURWA ZŁ
i zaś bedzie że ten w keno wygrał 10 koła tamten w mini 200 koła,tamtern zaś w rubinie 40 koła jasny ch...uj oni 1oo zł pilnuja squrwiele
barbapapa widziałam dziś jak kobieta kupiła zdrapki za 68zł i wydrapała 2 zł miała farta jak cholera
tak TS nabija ludzi w ..uja
tak TS nabija ludzi w ..uja
Ludzie mają szczęście i wygrywają a inni tylko płacą i nie mają z tego nic
kiedy mi p.multipasko da wipa -już tyla wpisów mam i nic?krasnalekco racja to racja to są france nienażarte na mamone
Barbuś. Jeszcze 163 razy musisz sobie pokląć, chociaż życzę Ci, żeby Twoje wpisy miały już tylko
Mam ostatnio jakieś pechowe dni, albo ktoś se laleczke voodoo zrobił i mnie złe mzimu pecha przynosi.
jetta-nietylko u ciebie CH...a-w grach losowych!!!!
TS-nas strzyze na maxa,mowilem tutaj zeby sie skrzyknac i 1en dzien niegrac,moze by sie TS opamietal
jetta,krasnalek-
wujek-ty po switach abstynent-a nie entuzjasta,hobbysta alkocholu!!!
barbapapa ....Bardzo aktywny multipaskowicz (powyżej 1000 wpisów) doczekasz sie
jetta
NIech ***ie cetralnie blyskawica w siedzibe TS-moze debila sie rozjasni w makowach -ze ludzia tez trzeba cos dac-KARWASZ!!!
Piotruś, a to z przyzwyczajenia... Nic nie zrobiłeś? To nic. Jest człowiek toi paragraf sie znajdzie..
Andreas3864 w oddziałach jest tak jeden wchodzi drugi wychodzi i czesto jescze w kolejkach czekaja przed kasa
krasnalek
jeeden wychodzi drugi przychodzi itd
wujek-gdzie dziewczyny???-pudruja nosy???
Andreas. Ja Ci pisze... Ts nie lubi rejestracji KCH, KOS, KWA i tak dalej... Trza sie na S... przepisać
wujek-tak trzymaj
Andreas... Ja już zmyłam tapete... Spac ide zaraz i do kantowanka na pewno nie wytrzymam.
wujek-tu niekturzy po swoimi nickami-podszywaja sie pod kobiety-ochyda i debilizm-brak wlasnej samooceny!!!!