Wpisy 2 024 334 – 2 024 433
23 kwietnia 2014 11:32 → 23 kwietnia 2014 13:44, 100 wpisów
Witam
cisza
ciężko wygrać.
ja od dwóch tygodni nic nie trafiłem mini,a gram codziennie. multi same drobne 2,4 złote
dzisiaj z bukmacherki obstawiałbym Toulouse-Lyon 2 2,5 i Sevastopol-Met Zaporoże 1 1,8 łączny kurs 4,5
astrolog
astrolog nie wiem na ile pewne. tak tylko podałem co bym zagrał.
kondi
chyba zaczne te ch/t mini puszczac na MM, bo miałbym 3/5 wiec chociaz zwrot
kondi dobry pomysł
spróbuje też
na 14 nie gram. wieczorem jeden kupon multi i jeden mini
Bylem w Jaworznie -slaskie,puscilem mini lotto-a ludzie przedemna graja od 90 do150zeta-szok,chyba jakas farciarska kolektura!!!!
mini to fajna gra i przede wszystkim najlepsza gra cenowo
mw-kazda gra jest dobra,jesli jest jakis zwrot nakladu,a nie tylko wtopa jak to TS-robi grajacych w ciula!!!!
kondi nie mam stałych
fakt że ts daje za mało wygrywać, strasznie pazerni są
lila
kondi-wygrywaja a kto to widzial???-w USA to stoisz z czekiem a tu Tajemnica!!!
Lila
bo u nas mentalność ludzi inna, jak ktoś wygra i się ktoś dowie to zaraz problemy,każdy by chciał od wygranego
torsan
przy mnie babka drapnela 1000...tyle widziałem najwiecej przy odbiorze, no i w loteriadzie
mw-to fakt zgadzam sie z toba-pazerni ludzie!!!
kondziu potem wyslę jeszcze raz albo popieprzyłam Twój adres mailowy
nie kupiłem lilka...na razie aparat jest na 4 miejscu zakupowym...po tablecie, rowerze, weselu
wiem lilka, ze to ladny zwyczaj...no nic do tego nie mam, no ale mnie wnerwia tu na MP
kondziu aaaa nie kupiłeśto na weselu nie wiem karwa czym foty będziesz pstrykał
kondziu ja wiem,że Ty bardziej dwa palce do czapki przyłożyć wolisz bez zbędnego gadania
powinna byc jakaś skrótowa emota, coś w stylu : klikam na "lila" i po kłopocie, wtedy byłoby ok
klikam na lilka, albo na ten brylant i wyskakuje powitanie ode mnie dla ciebie i juz
L... posiada posiada może eszcze nie wie ,że posiada i większe posiada
witam wszystkich mp
to nie takie proste lilka...ja to niczym skandywawowie "nie stac mnie na tanie rzeczy"
lili..no jak pieczona golonnka
łapsko piecze sczypie
nie da sie pisac
niepotrzebna mi juz
nie da sie pisac
niepotrzebna mi juz