Wpisy 2 022 473 – 2 022 572
20 kwietnia 2014 22:00 → 20 kwietnia 2014 23:58, 100 wpisów
nowatelka...
ja dzisiaj pierwszy raz od roku śniadanie zjadłam i rolada na obiad już nie wlazła
Lila...dobranocdo juterka
Ja tez uciekam do jutradobranoc
Użytkownik hiphop dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
jetta żebyś wiedziała,jakoś nic się nie chce,nawet odpoczywać się nie chce
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 600 000 zł
baxter bo to tak jest... najpierw szaleństwo zakupów, potem gotowania, pieczenia, smażenia, potem nerwy że tego nie ma kto zjeść, a na koniec płacz, że znów przybyło tu i ówdzie... więc po co pytam?
A bo ja wiem? Trzeba się narobić, i tylko ,,5 min.'' przyjemności....
Normy mile widziane,szaleństwo-nie,gratuluję rozsądku nie te czasy...
wesołych swiąt wielkanocnych zyczy hipcio z bałwanem,prosze uwazac jutro bo łobuzy bedą polewac wodą ludzi smingus dyngus,hi,hi:
Wujaszku, bez szaleństw u mnie w tym roku... Ani raz nie sięgałąm po amol jeszcze, więc jest
hipciozdrowia przede wszystkim,świąt z obecnością Boga
Wujaszku. Nie gniewam się
Baxter- zakupy w piątek to było istne szaleństwo... I wszyscy wyjeżdżali z pełnymi wózkami... a podejrzewam, że znaczna część z tego potem do kosza trafi
Baxter- zakupy w piątek to było istne szaleństwo... I wszyscy wyjeżdżali z pełnymi wózkami... a podejrzewam, że znaczna część z tego potem do kosza trafi
jetta-samych szczęśliwych dni w Twoim życiu
wujekszczęścia
baxter
Piotrusiu, ano nie wiem, ale nie ukrywam tego
Ale brudzia nie pamiętam
Ale brudzia nie pamiętam
aaaaa.... sandałki... no faktycznie coś mi świta taaaa... a potem ochleją nazwałeś
Dlatego Piotrusiu już z Tobą nie idę na żadne wycieczki turystyczno-baroznawcze, nie dość, że nie pamiętam zbyt wiele, to jeszcze później to wszystkim opowiadasz