Wpisy 202 240 – 202 339
3 stycznia 2011 14:18 → 3 stycznia 2011 16:48, 100 wpisów
trzeba wracac do zajec apappaa hm hosia daj na wieczor jeswszcze raz

hosia>> nie lepeij na 4 skreslenia niz 3
zawsze jest sznsa na trafienie 3/4 i jest sie na + szansa 1 do 23 ze wpadnie taka trojeczka
tym bardzie ze za 2 placa tyle samo a latwiej trafic przeciez 2 z 4albinlotto wlasnie testuje system na 4 skreslenia do tej poru od poczatku roku jest 41 zł na +

korn748 >>>

najwazniejsze zeby bylo na + chcoiaz minimum ale zeby bylo
kazda data jest dobra
kantor50>>> a na ile jeszcze grasz skreslen

kantor50>>> kupon multi jest
to ile liczb udalo ci sie trafic
Moim sukcesem jest,to,że trafiłem dzisiejszą datę.Ja do cyferek nie mam szczęścia.
20zl szansa 1 do 55 ze sie trafi wlasnie te 5 z 8
HARTAGE>>>. 
i jak male wygrane moga cieszyc

i jak male wygrane moga cieszycnie trzeba duzych nawet

w tym roku jescze nie gralem moze na jutro cos wysle
przegrac kase zawsze zdaze
Mam 100% system w multi multi na 10 osób po 3 tys zł - jest to maksymalny koszt gry poniesiony na jedną osobę. Wygrana około 5000zł na czysto do podziału. Szukam osób do wspólnej gry zespołowej. Piszcie jeśli jesteście chętni na mój mail myklata@inmail.pl odpowiem w jaki sposób będziemy grać (sam biorę w grze udział)...
wkład po 3 tys x 10 osób = 30000 zł
wygrana 5 tys do podziału = 500 zł na osobę
w doopie mam taki interes.
wygrana 5 tys do podziału = 500 zł na osobę
w doopie mam taki interes.
Cześć Darku...ja się pytam..gdzie jest zdjęcie i mój leżak?
Tak?..ale przynajmniej byla motywacja..
Gratuluję trafienia daty

Gratuluję trafienia daty

Z liczbami robię rożne eksperymenty i coś takiego mi wyszło 58-60-30-39 ,,,,kantor tez wybrał 60 wiec może z tych liczb być cos jeszcze jak myslicie?

ulala myslalem o 1 i 74 kiedys tak gralem brale pierwszą i ostatnią i powtorkę plusa dodawalem jeszcze 2 i trafilem tak raz 5/5

.

.....leżak jakoś przeżyje..teraz mam większą perspektywę tego co mnie czeka 
kantor tylko ja bankowi kajmańskiemu nie wierze i mam problem hahaaaa

Wrrrr.... A nie dalej niż wczoraj na 14 typowałam jedynki/zortha/ ... łaziły za mną mendy od kilku dni 1,11,51,61,71 wrrr....
zaraz się wścieknę 
hosiu
..oddychaj głęboko....raz..raz..raz...
..oddychaj głęboko....raz..raz..raz...Dopiero idę do kolektury bo ja lubię nocne spacery przy blasku księżyca jak mi drogę oświetla,bo ja mieszkam na wsi.
witam 
Darku gdzie ty byłeś wczoraj ja z Asią zarezerwowałam leżaki

Darku gdzie ty byłeś wczoraj ja z Asią zarezerwowałam leżaki

Powiedziałam,ale miałam na myśli konkrety liczbowe i o takie prosze jak je znasz

Dorotka..

jak z miesiąc temu zatypowałam piątkę to z jej oboków wyszłoby piękne 8/10 Coś jak dzisiejsze typowanie kantora 

Dorotka ..nie ma leżaków...ktoś pozbierał z plaży