Wpisy 2 019 421 – 2 019 520
17 kwietnia 2014 13:28 → 17 kwietnia 2014 13:52, 100 wpisów
w grach ts jest na pewno kant. tylko my gramy bo każdy marzy o wygranej
kondi serio tak miałem sam byłem zdziwony
"Gała nie prowadz ludzi w maliny...zostaw to islandrce "
kondi ca to
kondi ca to
dlatego musisz byc pewnien swojej wygranej raz a dwa - komputery tez fałszuja wyniki to tylko maszyny
może coś w systemie grzebali, albo robili tak żeby nie wypłacać,bo o 2 zł nikt nie będzie wojny robił
kondi nie odzywam się do ciebie i siedż w tych krzaczorach aż do następnych świat...
ja zawsze sąsiadce nosze do kolektury i nawet jak nie ma wygranej to nie zostawiam kuponu tylko jeszcze jej sama sprawdze
poziom informacji jaka powinna byc dostepna, a jaka jest dla spółki w całości państwowej spółki jest niewspólmiernie niski
albo ostatnio nie dawno była ta ręka w losowaniu
to dowód że było na żywo, ale też dowód że coś tam grzebali
"Gała nie prowadz ludzi w maliny...zostaw to islandrce "
aaaaaaaa, isla...taki mały żarcik zaczepny w Twoim stylu dla wywołania wilka z lasu
wygrać w mulit powyżej 20 zł to już osiągnięcie
ha ha ha...a może owieczki???
niech jeszcze wprowadzą codziennie lotto i jokera
kondi no jestem ciekawa co ci wleci w tego snu, co by nie maonki...
olcia była kiedyś nad maszyną nie pamiętam kiedy ale była w lutym albo styczniu tego roku
"malinki"
mw - po prostu prowadzaca wesz;la w kadr- ale tez uwazam ze to na zywo bo inaczej by to wytarli, a z drugiej storny mozna pomysleć - damy raz taki numer niech myśla ze na zywca idzie
dziwne ze te reguly itd nie sa jawne i nikt tego nie sprawdzi i sie za to nie wezmie
isla
ide se...i przyjde na losowanie...kondziu
mw
sorelka też tam mogło być dla zmyły żeby myśleć że na żywo
isla ze snu wychodzi dzisiaj 53
swoje pewniaki podałem krótko po 12. to typy na sucho
skoro 53 to może jeszcze 35,15,8,2
kazdy o tym mowi kazdemu cos sie nie podoba a my gramy i dajemy robic sie w jajo. gdyby byla reakcja ludzi to cos by musieli zmienic itd komisje np
mw, ja tak czasem patrzam na te Twoje typy i nie pamietam, żeby cos z nich wpadło
mw ja nie mam 53
kondi
kondi
olciaz bo my polacy na wszystko się godzimy, spójrz w koło wszędzie nas ru...ją w my nic.
Lilcia umkłas mi
olciaz wiesz mnie jest wszytsko jedno czy tam ktos jest czy kantuja bo ja nie gram, ale zawsze mozesz do nich napisac ze uwazasz ze kantuja niech cie zaprosza do studia i sam zobaczysz
my tylko narzekamy a nie działamy
torsan
jackwar
olciaz - bo szkoda mi kasy wole dac dziewczynom na cos na co zbieraja
torsan dzisiaj z bukmacherki z naszej szacianki drugoligowej dałbym GKS TYCHY 2 Okocimski 2 ROW 1X
smiej sie lilka,
dziecko chore, gary od poniedziałk dopiero wczoraj pomyle, a tu zakupy swiateczne na karku, sprzątanie, placki, sałatki..normalnie chyba sie zarżnę, żeby miec jakies usprawiedliwienie....
dziecko chore, gary od poniedziałk dopiero wczoraj pomyle, a tu zakupy swiateczne na karku, sprzątanie, placki, sałatki..normalnie chyba sie zarżnę, żeby miec jakies usprawiedliwienie....
nawet jak to wszystko zrobie, to zona przyjedzie i pierwsza czynnościa bedzue o***
lilka...jezeli nawet narzekam, to pamietaj, że moje urocze optymistyczne usposobienie czyni to z usmiechem na twarzy
kondi to masz chłopie przechlapane
a obiad ugotowałeś ?
tylko by zupa nie była zasłona
a obiad ugotowałeś ?
tylko by zupa nie była zasłona
zakupiłem sobie kociolek własnie...cholera na sama mysl sie robie głodny
kondziu poczekja,zaraz spróbuję się wczuć.a mmmmmmmmmm aaammmmmmmm
lilka, nie przejmuj sie...to przez to, że mam wrodzoną sposobność kamuflarzu
kombinuje...mowie np, że ide podłożyc pod piecem, albo po drzewo, a tymczasem zapitalam rowerwm do kolektury przez las