Wpisy 2 019 271 – 2 019 370
17 kwietnia 2014 12:24 → 17 kwietnia 2014 13:10, 100 wpisów
lilka...jak juz to surowy albo smażony ale nigdy gotowany..takie mam skromne preferencje do boczku i słoninki
kazdy pożera co chce ..ja nie cierpię np. salcesonu,golonki
ja każdy tłuszzczyk lubie....byle nie gotowany
lilka...nic w lizakach nie było...ani w zdrapkach, ani w kuponie...jak to nazwać?
lilka...nic w lizakach nie było...ani w zdrapkach, ani w kuponie...jak to nazwać?
lilka...normalnei załamka...sie człoweik oczekał, niebo i ziemie ruszył, żeby to dostać...a tu nic...
Co prawda, jeszcze kupon ważny na dzisiaj, nawet fajne liczby skreslił (zostawie sobie do gry), ale po takim początku to już cudów sie nie spodziewam
Co prawda, jeszcze kupon ważny na dzisiaj, nawet fajne liczby skreslił (zostawie sobie do gry), ale po takim początku to już cudów sie nie spodziewam
polecam liczby z mojej 10 w typowaniu bo cos z tego bedzie,oczywiscie na 2 los,nie musicie od razu dziekowac
jocia
minutę przed
13:59 niby wg ich zegarów
ale to nie ma znaczenia o ktorej puszczasz jak masz wygrac to i tak wygrasz.
jeśli sugerujesz ze komputer nie zdarzy przeliczyc to wyprowadze3 cie z błedy nawet gdybys puścil o 14 to o 14.01 komputer juz wie jakich nie losowac
jeśli sugerujesz ze komputer nie zdarzy przeliczyc to wyprowadze3 cie z błedy nawet gdybys puścil o 14 to o 14.01 komputer juz wie jakich nie losowac
nie o to chodzilo bo myslalam , ze 15 min przed cos mi sie ubzduralo a spory kawalek mam do kolektory