Wpisy 2 019 221 – 2 019 320
17 kwietnia 2014 12:00 → 17 kwietnia 2014 12:42, 100 wpisów
hej lila pomożesz , dobre te liczby dałem 3,6,8,12,19,15,46,55,74,79
za chwile do pracy od 14tej-24ej,krecenie kolkiem 10 godzin-,Powodzenia wszystkim Grajacym!!!!
witam
pewniaki 4,5,20,36,42,55,80. typy na sucho bo na 14 nie gram
dobra mykam przepedzic ta mietłe bo lata mi po tej hurtowni jak mol w szafie
Witaski wszystkim ,kogo nie witałem,czas do ,,młyna'' przeskoczyć..do los.
wujek
lila
gała
trisetum
sorelka
bongolas
baxter
lila
gała
trisetum
sorelka
bongolas
baxter
7/10 wczoraj na 14
ja czegoś takiego nawet jakbym nie miał co jesć bym nie zjadł. nie cierpie boczków i innych tego typu
2x3 z 6 ,2x4 z 10 i 2x3 z 7 wieczorem a boczusia wedzonego to bym pomiętolił z chrzanem
Ja się tyle naoglądałem bezdomnych co z śmietnika wyjadali resztki czy w markiecie prosto z lodówki mięso surowe jedli
no nie i oby tak zostało
Rembiszewski reklamuje normaflex- zamiast do gry o miliony zapraszam do apteki po normalflex
tris ale tatar to tez surowe mieso ja je uwielbiam- jak sie dobrze doprawi to pycha
lilka...jak juz to surowy albo smażony ale nigdy gotowany..takie mam skromne preferencje do boczku i słoninki
kazdy pożera co chce ..ja nie cierpię np. salcesonu,golonki
ja każdy tłuszzczyk lubie....byle nie gotowany
lilka...nic w lizakach nie było...ani w zdrapkach, ani w kuponie...jak to nazwać?
lilka...nic w lizakach nie było...ani w zdrapkach, ani w kuponie...jak to nazwać?
lilka...normalnei załamka...sie człoweik oczekał, niebo i ziemie ruszył, żeby to dostać...a tu nic...
Co prawda, jeszcze kupon ważny na dzisiaj, nawet fajne liczby skreslił (zostawie sobie do gry), ale po takim początku to już cudów sie nie spodziewam
Co prawda, jeszcze kupon ważny na dzisiaj, nawet fajne liczby skreslił (zostawie sobie do gry), ale po takim początku to już cudów sie nie spodziewam