Wpisy 2 017 455 – 2 017 554
15 kwietnia 2014 19:57 → 15 kwietnia 2014 21:15, 100 wpisów
dan222
Jesteś głupi czy,z Policji?
jest wiele biur projektowych,kartograficznych,poza tym za wytyczenie terenu nowo nabytej działki od UM,bądź Gminy,nie płaci się nic.Wytyczenie tegoż terenu jest za darmochę obligatoryjnie.
masz mapkę i finito.
Kupowałem kilka razy,to wiem.
ostatnio wytyczyłem sam,przyszedł geodeta,sprawdził.O.K.
Jesteś głupi czy,z Policji?
jest wiele biur projektowych,kartograficznych,poza tym za wytyczenie terenu nowo nabytej działki od UM,bądź Gminy,nie płaci się nic.Wytyczenie tegoż terenu jest za darmochę obligatoryjnie.
masz mapkę i finito.
Kupowałem kilka razy,to wiem.
ostatnio wytyczyłem sam,przyszedł geodeta,sprawdził.O.K.
kolego z całym szacunkiem ale mam już drugiego geodetę i zwodzi mnie kolejny rok a działka jest żle ogrodzona i kazdy ku..s mówi co innego
ojciec zle ogrodził działke teraz chce to wyprostować zgodnie z księgą wieczystą i okazuje się ze jest problem
mapka decyduje,najlepiej jak zapytasz w UM,bądź Gminie,który geodeta wygrał przetarg na takie usługi.Do niego uderz.
Użytkownik zorro88 dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
ksings, co ty dan222 radzisz? Sam działke to mozesz sobie wytyczyc na stole....niesamowite, co tez ludzie moga sami wymyslic
chciałbym zapytać czy ten teren który ojciec nie zagrodził a jest jego mógł przejsc pod skarb państwa
dan222 2014-04-15 (20:02)
ojciec zle ogrodził działke teraz chce to wyprostować zgodnie z księgą wieczystą i okazuje się ze jest problem
To nie problem.
Ja osobiście podważyłem wycenę budynku,który kupowałem.Olałem okrągłą pieczątkę z godłem rzeczoznawcy.Poprosiłem o ponowną wycenę Krajową Izbę Rzeczoznawców,i wygrałem na tym 150 tys.zeta.
To nie problem.
Ja osobiście podważyłem wycenę budynku,który kupowałem.Olałem okrągłą pieczątkę z godłem rzeczoznawcy.Poprosiłem o ponowną wycenę Krajową Izbę Rzeczoznawców,i wygrałem na tym 150 tys.zeta.
u mnie te okoliczne hu..e i burmistrz to chyba w zmowie są bo mataczą na całe majty
Musiałem tylko powściągnąć emocje i przeczekać 1,5 roku.
Opłaciło się.
Banda z UM nie dała rady mnie ograbić.
Opłaciło się.
Banda z UM nie dała rady mnie ograbić.
lilka zajmniesz się nasza grupa bo player zrezygnowal jesteś odpowiednia osoba
trzeba to uporzadkowac bo same bledy sa chyba nie tylko u mnie co ty na to
don - ważne jest co jest w planach gminnych , działka nie może przejść sama na skarb państwa chyba że jest ustawowa zabrana na jakiś cel , np: drogę ale tylko za odszkodowaniem
jackwar a ,że odszkodowanie o dupę rozbic bo 3krotnie zaniżone to inna sprawa
Brajan - sympatyk angoli
Kiedyś,genrallisimus Józef Stalin,Brytyjski Premier-Winston Churchill & Amerykański prezydent, Franklin Delano Roosevelt
podzielili w Jałcie Europę.
Do tej pory nikt Nam za TO! nie powiedział przepraszam,co po angielsku brzmi "ajm sorry"
Teraz Putin znowu przepędza precz Tatarów z Krymu.
PO CO?
Znowu Jałta jest potrzebna,wszak leży na Krymie.
Kiedyś,genrallisimus Józef Stalin,Brytyjski Premier-Winston Churchill & Amerykański prezydent, Franklin Delano Roosevelt
Do tej pory nikt Nam za TO! nie powiedział przepraszam,co po angielsku brzmi "ajm sorry"
PO CO?
dan przecież płacisz co roku podatek i tam masz wyszczególniony za jaki obszar płacisz
jarek weź mi wyt,łumacz bo ja nie wiemo co biega.Większość zatypowała oprócz playera i w czym problem?
Lila 2014-04-15 (20:19) NASA
ksings dlaczeko dana od głupków nazywasz?
Kiedy tak było ?
chłodno cię witam,bo przestałaś mysleć.
polegaj na Sobie.
ksings dlaczeko dana od głupków nazywasz?
Kiedy tak było ?
chłodno cię witam,bo przestałaś mysleć.
polegaj na Sobie.
ksings cały czas na sobie polegam.A zauważyłam,że często gęsto wszystkich wyzywasz
nie każdy kupował działki kilkanaście razy tak jak Ty,więc nie każdy musi się znać NA TYCH SPRAWACH.
chłopaczyna zapytał a Ty zaraz z grubej rury.
-Albo jesteś głupi albo sraki albo taki....
-Albo jesteś głupi albo sraki albo taki....
ja mam 4 policzone trafienia a powinno być 5 tylko to reszta mnie nie interesuje
Lila,co Ty?
Wyjaśniłem mu wszystko dobrze,i grzecznie.
A do Ciebie mam tylko o cyferki.
Napisałem przecież-odpuszczam.
teraz myśl Sama!
Wyjaśniłem mu wszystko dobrze,i grzecznie.
A do Ciebie mam tylko o cyferki.
Napisałem przecież-odpuszczam.
teraz myśl Sama!
jarek ale gdzie karwa bo w B Cię nie ma a A mnie nie interesi.Tam już jest inna osoba od prowadzenia grupy
jarek bo player zcedował już grupę na inną osobę a poza tym ja nie chcę podsumowywać grupy A bo mam swoje dwie i mi wystarczyi nie denerwuj mnie
Użytkownik MCSl dodał nowy komentarz w temacie:
lilka dobra jest jak tak player zdecydowal zresztą ty wiesz ze ja lubie porządek i musi być tip-top nie ma zmiłuj dla pomyłek nawet jak liczy kobieta no chyba ze jest ładna
jarek a skąd jamam wiedzieć,że Ty lubisz porządek? Co Ty m,ój mąż czy co?
Przypomnę jeszcze raz oglądającym TVN
PO CO?
PO CO?
jetta 2014-04-15 (21:06) Galicja
Ja Was tu zaraz pogodzę...
jasne.pogodzisz,albo skłócisz tą Galicją.
Ja Was tu zaraz pogodzę...
jasne.pogodzisz,albo skłócisz tą Galicją.
jarek kuźwa odpintol się od niejciesz się,ze w ogóle ktoś się tego podjął
ludzie te chłepy to wszystkie takie pizdowate czy tylko tu na czacie
Wszak Piłsudski chciał Polskę "od morza,do morza"
Galicja Nasza!
Galicja Nasza!
jak nie kondziu to jarek jak nie jarek to kondziu i tak w kółko ***a
Kings. Sam przypomniales ostatnio moje przemyślenia pisane do Edyty, więc ja sie nie wtracam, a to co napisalam powyżej, to w ramach żartu...
ksings a co Ty ostatnio o moim śp.teściu tu pisałeś i do czego to się miało odnosić bo nie koniecznie wiem.