Wpisy 2 017 397 – 2 017 496
15 kwietnia 2014 18:54 → 15 kwietnia 2014 20:32, 100 wpisów
baxter dzieki ale dzis nie skorzystam już...
w mini pewniak mój to 15 i 27
baxter moje mini też w profilu z programu pewnego...musimy poobserwować zanim dowalimy...
mw ja się nie podejmuje pewniaczków w mini...
no i cholera drapek uciekł a ciekawe czy wziął moje na 14...
grudniowa nie dali, żeby powiedzieli...
baxter jak bede miała troche kasy to kupie sobie programik do mini bo nie kosztuje wiele a cyferki fajne daje, na razie mam demo do mm mini i lotto...
Bongolas masz nosa...
ok mykam na jakieś wiadomości...czymta się do losowania!!!
gg
nie 1 tylko 11...
jutro dzień prawie wolny, a ja dziś dyktował jolce mm, i jedną liczbę mam od niej i jest to 11(będzie plusem)
grzesiu warto zerkac na horoskopefree czesto daje 4/6...
zaraz dam ci link...
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia
http://horoskop.sennik.biz/horoskop-numerologiczny ten też fajny...klikniesz w dzienny i znak zodiaku...
u mnie piździ mało łba nie urwie...
u mnie wiatru ni, deszczu ni, a chmury tak
dancia utro tam zajrzę
dancia utro tam zajrzę
isla a śledziłaś może jak chodzą liczby z horoskopfree w mini?
mw nieeeeee...nawet nie pomyślałam...
dzisiaj raczej 32 jeszcze nie będzie w multi
mw warto grac sennymi do mini do 42...bo dają czasem 3/5...
mw ja na dzis w ogole nie mam 30-tek...
w takim razie muszę prześledzić z tydzień może coś ciekawego się zaobserwuje
grzesiu
ja mam jedną 35 w multi
ja też ide...
mw b.dobra!ka}}
ja dziś znalazłam pewien wynalazek obadam jak chodzi w mm...
grzesiu jak już mój info pokazuje 70-tki...do odwołania...
u mnie najwiecej w przedzaiale do 20...
dobra grzesiu mykamy bo nie wyjdziemy stąd...
islandorka tylko nie zapomnij pochwalić się tym wynalazkiem
2 017 418. drapek 2014-04-15 (19:05) jżb
ciekawe gdzie mój tatko się podziewa
Drapek nie kazdy konczy o 15-stej
ciekawe gdzie mój tatko się podziewa
Drapek nie kazdy konczy o 15-stej
nara trzeba iść nadać kupony
witam wszystkich mam pytanie troszkę z innej beczki: jest może wśród was geodeta mam problemy z wytyczeniem działki i już mnie szlak trafia z chodzeniem od pana do pogana
ok 19-ej - w mini 251,5,- a w lotto - 12,650,-
jaki rejon dan222 ?
dan222
Jesteś głupi czy,z Policji?
jest wiele biur projektowych,kartograficznych,poza tym za wytyczenie terenu nowo nabytej działki od UM,bądź Gminy,nie płaci się nic.Wytyczenie tegoż terenu jest za darmochę obligatoryjnie.
masz mapkę i finito.
Kupowałem kilka razy,to wiem.
ostatnio wytyczyłem sam,przyszedł geodeta,sprawdził.O.K.
Jesteś głupi czy,z Policji?
jest wiele biur projektowych,kartograficznych,poza tym za wytyczenie terenu nowo nabytej działki od UM,bądź Gminy,nie płaci się nic.Wytyczenie tegoż terenu jest za darmochę obligatoryjnie.
masz mapkę i finito.
Kupowałem kilka razy,to wiem.
ostatnio wytyczyłem sam,przyszedł geodeta,sprawdził.O.K.
kolego z całym szacunkiem ale mam już drugiego geodetę i zwodzi mnie kolejny rok a działka jest żle ogrodzona i kazdy ku..s mówi co innego
ojciec zle ogrodził działke teraz chce to wyprostować zgodnie z księgą wieczystą i okazuje się ze jest problem
mapka decyduje,najlepiej jak zapytasz w UM,bądź Gminie,który geodeta wygrał przetarg na takie usługi.Do niego uderz.
Użytkownik zorro88 dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
ksings, co ty dan222 radzisz? Sam działke to mozesz sobie wytyczyc na stole....niesamowite, co tez ludzie moga sami wymyslic
chciałbym zapytać czy ten teren który ojciec nie zagrodził a jest jego mógł przejsc pod skarb państwa
dan222 2014-04-15 (20:02)
ojciec zle ogrodził działke teraz chce to wyprostować zgodnie z księgą wieczystą i okazuje się ze jest problem
To nie problem.
Ja osobiście podważyłem wycenę budynku,który kupowałem.Olałem okrągłą pieczątkę z godłem rzeczoznawcy.Poprosiłem o ponowną wycenę Krajową Izbę Rzeczoznawców,i wygrałem na tym 150 tys.zeta.
To nie problem.
Ja osobiście podważyłem wycenę budynku,który kupowałem.Olałem okrągłą pieczątkę z godłem rzeczoznawcy.Poprosiłem o ponowną wycenę Krajową Izbę Rzeczoznawców,i wygrałem na tym 150 tys.zeta.
u mnie te okoliczne hu..e i burmistrz to chyba w zmowie są bo mataczą na całe majty
Musiałem tylko powściągnąć emocje i przeczekać 1,5 roku.
Opłaciło się.
Banda z UM nie dała rady mnie ograbić.
Opłaciło się.
Banda z UM nie dała rady mnie ograbić.
lilka zajmniesz się nasza grupa bo player zrezygnowal jesteś odpowiednia osoba
trzeba to uporzadkowac bo same bledy sa chyba nie tylko u mnie co ty na to
don - ważne jest co jest w planach gminnych , działka nie może przejść sama na skarb państwa chyba że jest ustawowa zabrana na jakiś cel , np: drogę ale tylko za odszkodowaniem
jackwar a ,że odszkodowanie o dupę rozbic bo 3krotnie zaniżone to inna sprawa
Brajan - sympatyk angoli
Kiedyś,genrallisimus Józef Stalin,Brytyjski Premier-Winston Churchill & Amerykański prezydent, Franklin Delano Roosevelt
podzielili w Jałcie Europę.
Do tej pory nikt Nam za TO! nie powiedział przepraszam,co po angielsku brzmi "ajm sorry"
Teraz Putin znowu przepędza precz Tatarów z Krymu.
PO CO?
Znowu Jałta jest potrzebna,wszak leży na Krymie.
Kiedyś,genrallisimus Józef Stalin,Brytyjski Premier-Winston Churchill & Amerykański prezydent, Franklin Delano Roosevelt
podzielili w Jałcie Europę.
Do tej pory nikt Nam za TO! nie powiedział przepraszam,co po angielsku brzmi "ajm sorry"
Teraz Putin znowu przepędza precz Tatarów z Krymu.
PO CO?
Znowu Jałta jest potrzebna,wszak leży na Krymie.
dan przecież płacisz co roku podatek i tam masz wyszczególniony za jaki obszar płacisz