Wpisy 2 015 744 – 2 015 843
14 kwietnia 2014 12:58 → 14 kwietnia 2014 13:27, 100 wpisów
islandorka , ja nigdy nie przykładałem wartości do papierków , jak mam to dobrze , jak nie to też
w czwartek na małą fuchę skocze
miałem okna myć i dywany trzepać ale deszczyk mnie wstrzymał
miałem okna myć i dywany trzepać ale deszczyk mnie wstrzymał
I co tu dzisiaj mozna skreslic zuccie jakies typy razem lepiej oskubac TS !!!
Lila , trzepanie dywaników to z koleżkami określaliśmy co innego
Lila no w ciacho grał z kolegami
kto ostatni sie spuscił na kartke jadł ciacho
kto ostatni sie spuscił na kartke jadł ciacho
Lila , cytrynka , hodowałem ale przędzaki mi ją zeżarły ale obrodziła mi w 2 cytrynki
jackwar ja też mam ,nic się nie dopitoliło do niej ale żaden owoc się nie zawiązał
dla wszystkich bo z doskoku jestem...
torsan nie wkierwiaj mnie bo po tym Twoim siniaku jak se piedołam w udo to krwiaka mam do dzisiaj jak pięść taki duży
Lila mam dobry humor to sobie zartuje ,mam nadzieje ze doczekam,a czy syn czy córka to mi obojetne wazne zeby zdrowe bylo
jak z pestki to zanim zakwitnie to minie z 20 lat ale to nic , jest na to sposób , niech rośnie . jak urośnie duża to obetnij czubek by rosła na boki . Z tego odciętego umocz w zakorzeniaczu i do wody lub od razu do ziemi i za rok będzie kwitło
Z tej głównej co z pestki możesz brać na sadzonki .
Z tej głównej co z pestki możesz brać na sadzonki .
mam 2 siódemki na losie super 7 -jedna zwykła,1 zielona identycznie jak wczoraja pierwsza kwota wygrana to 3 zł też jak wczora ,żeby ta druga nie było 2 zł jak wczoraj ,no ale nic 2 razy się nie zdarza-npisze jak zdrapie nara,obym nie musiał kląć
Lila
torsan chciałam usiąć na kanapie i się cofałam karwa i cofałam i zamiast na kanapie to usiadłam z całej epy na rogu ławy
Lila , z pestki to tak jest , trzeba szczepić lub zakorzeniać , wiem coś na ten temat , można kupić w sklepach gotowe i kwitną od razu .
Użytkownik kaktus37 dodał nowy komentarz w temacie:
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !
Od 14.04.2014 losowania Mini Lotto 6 razy w tygodniu !