Wpisy 2 014 873 – 2 014 972
13 kwietnia 2014 18:03 → 13 kwietnia 2014 19:21, 100 wpisów
ksings a dlaczego ty masz 20-tki nie takie jak jato już na pewno nic nie wygram,bo już mi się całkiem namieszało
O.K.
nowatelka
te 20-tki wyslij tylko dwie;24,27.
reszta jak chcesz.powodzenia.
nowatelka
te 20-tki wyslij tylko dwie;24,27.
reszta jak chcesz.powodzenia.
36,38,48,52,65,67,78 edytko masz
Mogę liczyć na coś w nocy z numerki?
Mogę liczyć na coś w nocy z numerki?
nowatelka jetta 2014-01-22 00:29:04home Galicja
Nowatelka, po pierwsze, to tu na MP nikt sobie nie Paniuje/Panuje-, więc nie ma potrzeby tak pisać ;-)
Po drugie, powiem tak. Ten czat jest bardzo specyficzny i jesli ktoś nie ma poczucia humoru, bardzo szybko doznaje poczucia niesmaku.
Ludzie tacy jak dzisiejsi rozmówcy, nie będę wymieniać nicków, są właśnie aż za bardzo obdarzeni tymże humorem, czasem przechodzącym w złosliwość, więc takie sytuacje jak dzisiejsza- nikogo już nie dziwią.
Poczytaj trochę wstecz. Ja chyba z pół roku byłam śledziem, zanim się zapisałam do tej "sekty" ;-) i wiedziałam czego od niektórych M-paskowiczów można się spodziewac...
Osobiście staram się unikać sporów publicznych, bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a że lubię się pośmiać i czasem głupio popisać- jestem tu.
Owszem, to jest strona na temat liczb i typowania, ale raczej więcej na czacie pisania o piedrołach niż o konkretach. Na forum spokojniej jest...Częśc użytkowników udziela się tylko tam...
Osobiście więc uważam, że ta dziejsza sprzeczka nie miała najmniejszego sensu, bo znikąd się wzięła i donikąd poprowadziła.
Nikt tutaj nie typuje na 100%, gdyby tak było- wszyscy stąd byliby bogaci.
Każdy się myli, źle obstawia- nawet Jocia, którą darzę szacunkiem, bo się poświęca temu bardzo!
Na przyszłość - taka koleżeńska rada malutka- nie bierz wszystkiego tutaj na poważnie, zwłaszcza pisania i żartów Wieczornej Zmiany...;-)
Pozdrawiam
P.S. Co do Lili- Przykro, bo bardzo chorobę teścia przeżywała i miała nadzieje( jak i my) że wróci do domu, ale niestety, takie jest życie...
Nowatelka, po pierwsze, to tu na MP nikt sobie nie Paniuje/Panuje-, więc nie ma potrzeby tak pisać ;-)
Po drugie, powiem tak. Ten czat jest bardzo specyficzny i jesli ktoś nie ma poczucia humoru, bardzo szybko doznaje poczucia niesmaku.
Ludzie tacy jak dzisiejsi rozmówcy, nie będę wymieniać nicków, są właśnie aż za bardzo obdarzeni tymże humorem, czasem przechodzącym w złosliwość, więc takie sytuacje jak dzisiejsza- nikogo już nie dziwią.
Poczytaj trochę wstecz. Ja chyba z pół roku byłam śledziem, zanim się zapisałam do tej "sekty" ;-) i wiedziałam czego od niektórych M-paskowiczów można się spodziewac...
Osobiście staram się unikać sporów publicznych, bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a że lubię się pośmiać i czasem głupio popisać- jestem tu.
Owszem, to jest strona na temat liczb i typowania, ale raczej więcej na czacie pisania o piedrołach niż o konkretach. Na forum spokojniej jest...Częśc użytkowników udziela się tylko tam...
Osobiście więc uważam, że ta dziejsza sprzeczka nie miała najmniejszego sensu, bo znikąd się wzięła i donikąd poprowadziła.
Nikt tutaj nie typuje na 100%, gdyby tak było- wszyscy stąd byliby bogaci.
Każdy się myli, źle obstawia- nawet Jocia, którą darzę szacunkiem, bo się poświęca temu bardzo!
Na przyszłość - taka koleżeńska rada malutka- nie bierz wszystkiego tutaj na poważnie, zwłaszcza pisania i żartów Wieczornej Zmiany...;-)
Pozdrawiam
P.S. Co do Lili- Przykro, bo bardzo chorobę teścia przeżywała i miała nadzieje( jak i my) że wróci do domu, ale niestety, takie jest życie...
co znaczy ten cytat,bo pamiętam to doskonale,pokłóciłam się z Maxem o błąd ortograficznynie z przymiotnikami
z tych moich za chwilę wyjdzie cała 10/10.
hi,hi.
losują 20 cyferek.
hi,hi.
losują 20 cyferek.
Ksinqs do nowatelki pisałeś,aś jako kobieta weż się określ proszę bez obrazy
Poszła Grodzka do ginekologa,ten patrzy,i stawia diagnozę-o ***a! prostata!
ksings to tego ci życzęw tym cytacie nie ma ważnej sprawy-jetta napisała że nikt nie typuje na 100%,a ja tu jestem by mieć świerze spojrzenie na moje typy
ktoś coś podpowie idę w mapki-analizuję a nie skreślam jak leci,nie wyrobiłabym na to finansowo
także dziękuję za podpowiedzi,bo teraz k...ka widzę że jednak 2 i4 na końcu mam
ksings dla przypomnienia napisał chyba że nikt nietypuje na 100%,tak ja to zrozumiałam
...żeby dała na luz,bo tutaj nikt nikogo specjalnie nie obraża,i nie typuje się na 100% trafnie.
Twój wpis długi w księdze gości pięknie to odzwierciedlił.
Twój wpis długi w księdze gości pięknie to odzwierciedlił.
ja się nie obrażam ksings spójrz na datę od kiedy ja tu jestem a kiedy był ten wpis,to było nieporozumienie,bo świeżyzna tu byłam i tyle
Jetka sandałki na nowatelkę pasują
Ale lili stringi o dwa numery za duże
Ale lili stringi o dwa numery za duże
czy się powtórzy czy nie powtórzy to wszystko w rękach Pana Najwyższego i totalizatora
ulcia
bongolas senna i jednocześnie zaległa 77 z mapek 76???
bongolas senna i jednocześnie zaległa 77 z mapek 76???
wyniuchałem Ciebie wczoraj czy przedwczoraj jak urzę dował tu szatan
bongolas na co stawiasz na nie???
ulcia coś ugrała??? dziś 5 sennych weszło...
islandorka
baxter co tam masz za pazuchą na nie???
krzysiu
ulcia a co masz sennego??? ukrytego???
baxter
a ja widze u ludziów lustrzane na wieczorek...
43,53,73,54,46,76,47,57, ew.6.8...
ulcia u mnie sennych co nie miara sie ostało...
43,53,73,54,46,76,47,57, ew.6.8...
ulcia u mnie sennych co nie miara sie ostało...
Bongolas nam liczby sie nie snią i je przekłądamy...