Wpisy 2 014 836 – 2 014 935
13 kwietnia 2014 17:43 → 13 kwietnia 2014 19:02, 100 wpisów
tak jestem bardzo nerwowa ostatnio od piątku,ale tylko do jutra
sorelka,novatelka,nerwosolka...
jeszcze chwila,i będzie M jak miłość,ew.dlaczego oni śpiewają,***y z gwiazdami,i.tp.
jeszcze chwila,i będzie M jak miłość,ew.dlaczego oni śpiewają,***y z gwiazdami,i.tp.
Edyta numerek przy człowiekach? nie ma opcji co by żona moja pomyślała?
jociu dlatego się rzadko odzywam. ale czasami muszę. choć moze powinnam przywyknać, ze jak facet mówi do kobiety ty kur.. ty cipo ty pindo itd to to jest pieszczotliwie...
no dla mnie nie jest.... ja jestem z Venus
no dla mnie nie jest.... ja jestem z Venus
ksing żeby było jasne nie umiem śpiewać,co z gwiazdami to też nie bardzo,a twoje 30-60 mam ich dużo to co wybrać
i jestem tutaj dzisiaj miła,więc proszę mnie nie drażnić nie dołować,nie mieszać
ksings - spoko juz mnie nie ma nie martw sie możesz sobie uzywać
Sorelka w interku trudno wyrazić mimikę,w realu wyraz twarzy przy słowie robi wszystko tu tego niema więc z tego powodu nie trudno o pomyłkę ,ktoś powie coś ze śmiechem a ten drugi zrozumie to jako obelgę dla niego
wujek74 2014-04-13 (17:54) zadupie dolne
Sorelka w interku trudno wyrazić mimikę,w realu wyraz twarzy przy słowie robi wszystko tu tego niema więc z tego powodu nie trudno o pomyłkę ,ktoś powie coś ze śmiechem a ten drugi zrozumie to jako obelgę dla niego
dobrze napisane.
dobrze napisane.
Edytka nie podrywam już przeciesz jesteś mojazawsze chciałem babkę o dekadę młodszą
ojej ale 60 ja już nic nie wiem,pewnie dlatego że dzisiaj uparłam się na 30-tki40-tki i 50-tki i mnie mami
ksings a dlaczego ty masz 20-tki nie takie jak jato już na pewno nic nie wygram,bo już mi się całkiem namieszało
O.K.
nowatelka
te 20-tki wyslij tylko dwie;24,27.
reszta jak chcesz.powodzenia.
nowatelka
te 20-tki wyslij tylko dwie;24,27.
reszta jak chcesz.powodzenia.
36,38,48,52,65,67,78 edytko masz
Mogę liczyć na coś w nocy z numerki?
Mogę liczyć na coś w nocy z numerki?
nowatelka jetta 2014-01-22 00:29:04home Galicja
Nowatelka, po pierwsze, to tu na MP nikt sobie nie Paniuje/Panuje-, więc nie ma potrzeby tak pisać ;-)
Po drugie, powiem tak. Ten czat jest bardzo specyficzny i jesli ktoś nie ma poczucia humoru, bardzo szybko doznaje poczucia niesmaku.
Ludzie tacy jak dzisiejsi rozmówcy, nie będę wymieniać nicków, są właśnie aż za bardzo obdarzeni tymże humorem, czasem przechodzącym w złosliwość, więc takie sytuacje jak dzisiejsza- nikogo już nie dziwią.
Poczytaj trochę wstecz. Ja chyba z pół roku byłam śledziem, zanim się zapisałam do tej "sekty" ;-) i wiedziałam czego od niektórych M-paskowiczów można się spodziewac...
Osobiście staram się unikać sporów publicznych, bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a że lubię się pośmiać i czasem głupio popisać- jestem tu.
Owszem, to jest strona na temat liczb i typowania, ale raczej więcej na czacie pisania o piedrołach niż o konkretach. Na forum spokojniej jest...Częśc użytkowników udziela się tylko tam...
Osobiście więc uważam, że ta dziejsza sprzeczka nie miała najmniejszego sensu, bo znikąd się wzięła i donikąd poprowadziła.
Nikt tutaj nie typuje na 100%, gdyby tak było- wszyscy stąd byliby bogaci.
Każdy się myli, źle obstawia- nawet Jocia, którą darzę szacunkiem, bo się poświęca temu bardzo!
Na przyszłość - taka koleżeńska rada malutka- nie bierz wszystkiego tutaj na poważnie, zwłaszcza pisania i żartów Wieczornej Zmiany...;-)
Pozdrawiam
P.S. Co do Lili- Przykro, bo bardzo chorobę teścia przeżywała i miała nadzieje( jak i my) że wróci do domu, ale niestety, takie jest życie...
Nowatelka, po pierwsze, to tu na MP nikt sobie nie Paniuje/Panuje-, więc nie ma potrzeby tak pisać ;-)
Po drugie, powiem tak. Ten czat jest bardzo specyficzny i jesli ktoś nie ma poczucia humoru, bardzo szybko doznaje poczucia niesmaku.
Ludzie tacy jak dzisiejsi rozmówcy, nie będę wymieniać nicków, są właśnie aż za bardzo obdarzeni tymże humorem, czasem przechodzącym w złosliwość, więc takie sytuacje jak dzisiejsza- nikogo już nie dziwią.
Poczytaj trochę wstecz. Ja chyba z pół roku byłam śledziem, zanim się zapisałam do tej "sekty" ;-) i wiedziałam czego od niektórych M-paskowiczów można się spodziewac...
Osobiście staram się unikać sporów publicznych, bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a że lubię się pośmiać i czasem głupio popisać- jestem tu.
Owszem, to jest strona na temat liczb i typowania, ale raczej więcej na czacie pisania o piedrołach niż o konkretach. Na forum spokojniej jest...Częśc użytkowników udziela się tylko tam...
Osobiście więc uważam, że ta dziejsza sprzeczka nie miała najmniejszego sensu, bo znikąd się wzięła i donikąd poprowadziła.
Nikt tutaj nie typuje na 100%, gdyby tak było- wszyscy stąd byliby bogaci.
Każdy się myli, źle obstawia- nawet Jocia, którą darzę szacunkiem, bo się poświęca temu bardzo!
Na przyszłość - taka koleżeńska rada malutka- nie bierz wszystkiego tutaj na poważnie, zwłaszcza pisania i żartów Wieczornej Zmiany...;-)
Pozdrawiam
P.S. Co do Lili- Przykro, bo bardzo chorobę teścia przeżywała i miała nadzieje( jak i my) że wróci do domu, ale niestety, takie jest życie...
co znaczy ten cytat,bo pamiętam to doskonale,pokłóciłam się z Maxem o błąd ortograficznynie z przymiotnikami
z tych moich za chwilę wyjdzie cała 10/10.
hi,hi.
losują 20 cyferek.
hi,hi.
losują 20 cyferek.
Ksinqs do nowatelki pisałeś,aś jako kobieta weż się określ proszę bez obrazy
Poszła Grodzka do ginekologa,ten patrzy,i stawia diagnozę-o ***a! prostata!
ksings to tego ci życzęw tym cytacie nie ma ważnej sprawy-jetta napisała że nikt nie typuje na 100%,a ja tu jestem by mieć świerze spojrzenie na moje typy
ktoś coś podpowie idę w mapki-analizuję a nie skreślam jak leci,nie wyrobiłabym na to finansowo
także dziękuję za podpowiedzi,bo teraz k...ka widzę że jednak 2 i4 na końcu mam
ksings dla przypomnienia napisał chyba że nikt nietypuje na 100%,tak ja to zrozumiałam
...żeby dała na luz,bo tutaj nikt nikogo specjalnie nie obraża,i nie typuje się na 100% trafnie.
Twój wpis długi w księdze gości pięknie to odzwierciedlił.
Twój wpis długi w księdze gości pięknie to odzwierciedlił.
ja się nie obrażam ksings spójrz na datę od kiedy ja tu jestem a kiedy był ten wpis,to było nieporozumienie,bo świeżyzna tu byłam i tyle
Jetka sandałki na nowatelkę pasują
Ale lili stringi o dwa numery za duże
Ale lili stringi o dwa numery za duże