Wpisy 2 010 000 – 2 010 099
8 kwietnia 2014 20:15 → 8 kwietnia 2014 20:59, 100 wpisów
Mam coś z ciśnieniem muszę chodzić do końca tygodnia mierzyć i meldować się u lekarza
witajcie kochani
Klamiesz w żywe oczy! Prawdziwa męczizna nie siedzi z babą przy kompie na chacie, chyba ,ze jakis pontoflarz, no to sorry wspólczuje!
krasnalek no niestety,najlepiej pójśc do lekarza bo takie domowe sposoby nie zawsze sa najskuteczniejszeLekarz to zawsze lekarz w razie W przepisze jakieś tabletki.
jareq no z ciebie to prawdziwy męcizna szczególnie te twoje teksty to ho ho,koło prawdziwgo męcizny żeś nawet pajączku nie stał
więc jak kogoś nie znasz i kogoś na oczy nie widziałeś to się nie wypowiadaj na czyjś temat.
dobry
Lila...
Witam! podepne się pod wątek!? Dlatego Twój chłop Lila , pie...ał papierami w stól i poszedł w u...jam, bo już miał dosc , teraz jest wolny!
Lila...jak ci dzionek minął
xelom
xelom normalnie wszyscy wiedzą lepiej wszystko ode mnie,to jest dopiero cyrk
http://www.youtube.com/watch?v=Rmfe3XVkiO0&list=RDByzlO4dEYEA
Lila...na forum w typowaniach 7/7 trafiłem w systemie
Cos taka wrazliwa sie zrobilas! starzejesz sie.! jak ty tu na ludzi plujesz i od sk...nów nazywasz, to jest git.jak ci łatkę przyszyc to sie gotujesz Ty...
Lila...u mnie też burza trochę popadało
jareq ja ciebie pierwsza nie zaczepiłam,więc nie wiem o co ci chodzi.
Lila...nieeeeeeee!!dałem czadu znaowu
szykuje się znowu dym
Lila...
jareq a poza tym ja wiem do kogo i co mogę pisać,z kim pożartować i nie rozumiem po kiego się wtrącasz? Do ciebie nic nie napisałam.
profesorze to tak zawsze jest z tym trafiankiem ,nie tam gdzie trzeba
Lila...człowiek zatypuje na profilu trafi 5/5 8/10 i uj i jest wsciekły
Lila...wiadomości nie miałem
Powiem Wam coś brzydkiego.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Niemka.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Niemka.
to nie koniec jeszcze na forum miałem z systemu dwa razy 6/6
Lila...już lukam
Podobno ten chat jest free, wiec jak widzę ,ze chlopów leją w kuchni to ruszylem na odsiecz, ot co. A ze gary tez umiem myć, to wiem gdzie co w kuchni jest(podobno).KGB czuwa.
trzeba jeszcze umieć ugotować,żeby mieć co myć a poza tym teraz zmywarki zmywają
Lila...nic ni ma
xelom...nie wysłane
A szkoda bo 7/7 i dwa razy 6/6 to z 10.000zł
krasnalek wiesz jak jest.Czego Jaś się nie nauczy,tego Jan nie będzie umiał.
mój syn zaczoł zmywać jak miał 10 lat i do dziś dupy nie urwało jak pozmywa
Lila....jak on ma na imię i nazwisko bo nic nie mam info ze coś do mnie przyszło
krasnalek a kto powiedział,że kobiety tylko mają zmywać,sprzątać i gotować? Nikt
dawać losowanie
krasnalek było bo same sobie w kolano strzeliłyśmywydawało nam się,że zrobimy wszystko najlepiej a poza tym jak słyszymy ZARAZ to same zrobiłysmy i po kłopocie było a teraz się czasy zmieniły
Lila...ja się już dosyć w zyciu nałuczyłem
Lila...chodzi o piekielną kuchnie
Lila...no jak nie jak tak
krasnalek...racja na naukę nigdy za pózno
kurna jak tak patrze to aż się głodna zrobiłam.Jareq podaj nam coś tu do jedzenia bo z krasnalkiem i profesorkiem zgłodnieliśmy trochę
Lila...ostatnio w temacie na forum coś wklejłem do
Sławomir Janicki-matemattk
Gra w Lotto to czysta matematyka.Prawdopodobieństwo trafienia szóstki wynosi 1:13983816.Jedynym sposobem na pewną wygraną to wykupienie tylu zakładów ile jest możliwych kombinacji sześciu z czterdziestu dziewięciu liczb.Trzeba by wydać na zakłady około czterdziestu dwóch milionów złotych.Zatem o żadnych przekrętach w przypadku tej gry nie ma mowy.
krasnalek jak nam jareq zapoda to będziemy jeść ale nie będziemy łykać
Lila...ślimaki będziemy szamać