Wpisy 2 007 034 – 2 007 133
5 kwietnia 2014 16:46 → 5 kwietnia 2014 17:35, 100 wpisów
55 tak jocia 56 nie wg mnie . to ja wybieram . lubię twoje typy i cenie ale pozwól mnie decydować
jakby co biorę odpowiedzialność na siebie jak wejdą obydwie a ja nie dałem
wujek
mw29121986 2014-04-05 (16:46) Leszno
55 tak jocia 56 nie wg mnie . to ja wybieram . lubię twoje typy i cenie ale pozwól mnie decydować
A Tobie co się stało :
ale pozwól mnie decydować ... czy kiedykolwiek kazałam Tobie grać mimi liczbami mam pozwolic Tobie decydoweać..cos sie Tobie pozajączkowało
A Tobie co się stało :
ale pozwól mnie decydować ... czy kiedykolwiek kazałam Tobie grać mimi liczbami mam pozwolic Tobie decydoweać..cos sie Tobie pozajączkowało
2 007 036. mw29121986 2014-04-05 (16:47) Leszno
A kto ma brać, jak nie TY
Napisałam..zagraj, bo jak nie , to Cię zamorduję, albo więcej nie podam ?
A kto ma brać, jak nie TY
Napisałam..zagraj, bo jak nie , to Cię zamorduję, albo więcej nie podam ?
Ja mam brać ?
Ja mam brać ?
znowu nie tak coś napisałem coś co zostało źle zostało odebrane a nie o to chodziło
no tak
dobra ..uj z tym
mw..Oświadczam iż nie ponoszę odpowiedzialności za Twoje liczby, za swoje też
oświadczenie podpisane.
wujek, to pochyl się nad tym i postaraj się zrozumieć , albo i nie, nie warto
Nie, nie podpisałam, to moje oświadczenie i to ja powinnam podpisać- nie TY
no dobra. myli mnie się zmęczony jestem spałem tylko 4 godziny,może przez to pieprze głupoty
nie myślę co piszę
trochę mnie muli
baxter
jetta
jetta
chyba ts nas ograbi prędzej
Jocia. Typuj, typuj. Trzymam ja gram na stale i mnie zaczynają nerwować bo co los, to 3/10, 3/10 i tak w kółko i tak wciąż... Ale jestem uparta...
Baxter. Ja Ci nie pomogę, raczej bom puszczona na stałe numerki... Ale jakby sie kto pytał, to obstawiam 30, 46....
robal
bongolas jakie liczby masz z kenioxa
no wiesz, kiedy jeszcze byłem młody / bo piękny cały czas jestem, i mądry i skromny - oczywiście / nieopatrznie nie odpaliłem jednego od drugiego, tylko dwa swoiście przyjarałem naraz i sparzyłem się
w ucho
w ucho
bayern przegrał
tak sobie myślałem że stuttart i lechia wygrają szkoda że nie dałem tego dubla chociaż za dychę